Årsaken til at Princess Charlotte allerede er verdt mer enn sine brødre

Er Prinsesse Charlotte palassets yngste influensør?

Helt til sist hadde prinsesse Charlotte hatt sin posisjon i tråd med tronen skiftet ned ved en yngre brors ankomst.

Ikke bare endret oppfølgningen til kronakten det, noe som betyr at hun er fjerde i tråd med tronen etter Charles, William og George, men nå har en ny studie av Reader's Digest foreslått at hun faktisk er mer verdt enn hennes brødre på grunn av henne innvirkning på britisk økonomi.

Du har hørt om Kate-effekten, Meghan-effekten, og nå påvirker Charlotte-effekten, noe som betyr at foreldrene kjøper barna sine samme klær som den unge prinsessen - øker hennes innflytelse på folks utgifter.

Elementer som det blå Pepa & Co-hodebåndet hun hadde på prins Louis, blir umiddelbart identifisert, skrevet om og kjøpt over hele Storbritannia, noe som ikke bare er tilfelle for bror Prince George eller noen av de andre mannlige medlemmene av den kongelige familien.

Husk pastellgult John Lewis cardigan Charlotte hadde på seg sitt offisielle bursdagsfoto? Det solgte ut om 24 timer. Brand Finances markedsførings- og kommunikasjonsdirektør Robert Haigh forklarte til Marie Claire hvorfor dette ikke skjer med gjenstander som er slitt av mannlige medlemmer av den kongelige familien.

"Dette er faktisk like enkelt som den relative størrelsen på menns og kvinners mote markeder, som jeg mener at Charlotte's påtegningseffekt vil trolig føles på tvers av et mye bredere utvalg av produkter og merker eller typer klær enn George vil gi en større mulighet for inntektsføring av hennes "merkevare" og dermed en høyere verdi. "

Du kan si besettelsen med hva kvinnene i den kongelige familien har på seg er litt sexistisk, de handler om mer enn bare klær eller hår, men denne innflytelsen kan brukes til å øke forretningen for britiske merker og gi et navn til mindre merker rundt Storbritannia.

Ulempen av Kate-effekten ble opplyst av det som var et lite kjent merke som heter Issa, da Kate hadde på seg en av sine kappekjoler til hennes engasjementbilder tilbake i 2010. Kjolen solgte om fem minutter og pre- bestillingslisten var overveldende.

"Fra dagen for det kongelige engasjementet doblet vårt salg. Jeg hadde ikke penger til å finansiere produksjonen på den skalaen. Banken nektet å gi meg kreditt, og fabrikken skrek for meg å betale regninger. Jeg trengte en investor, sa Helayel Daily Mail på den tiden.

Selv om merkevaren mottok ekstern investering og utnevnt en ny administrerende direktør, var stresset for mye for Helayel, og hun sluttet virksomheten.

Jeg følte meg så stresset at håret mitt ble hvitt og begynte å falle ut. Jeg ble brutt ved slutten av den. Jeg hadde en flott bedrift, som jeg hadde bygget opp på egen hånd i løpet av tiår. For å se det fordampe var hjerteskjærende "avslørte hun.

Les nå: Prinsesse Charlotte og Kate Middletons beste vennskapsmomenter

1) Trooping The Color, juni 2016

Da kongene kom fram til balkongen på Buckingham Palace for fjorårets dronningske feiringer, kunne vi ikke unngå å legge merke til at Charlotte's smocked dress og små sandaler var nesten den eksakte skyggen av blekrosa som hennes mors fascinator. Prinsens regalbølge er imidlertid ren Elizabeth II.

2) Reise til Canada, oktober 2016

For touchdown i British Columbia før turen til Canada, fant den kongelige blåen av Kates skreddersydde Jenny Packham shift kjole sitt ekko i Charlotte's varemerkede buksede sandaler. Prinsesseens blekblå mønstrede kjole, i mellomtiden, er en annen søt mini-meg nikk til morens utseende.

3) Jul 2016

En juleutflytting til St Marks kirke i Berkshire (senere sted for Pippa Middleton bryllup) så at Kate hadde på seg en gammel favorittfrakk fra Hobbs, med Princess Charlottes vinfarvede strømpebukser, jumper og bue som kjempet perfekt sammen med mums suede clutch.

4) Pippas bryllup, mai 2017

Gitt at brudeparty dressing handler om matchende-matchende nikker, er vi fullt klar over at dette inkluderer verker på fusk. Det er så søtt, at vi ganske enkelt måtte - og sash av Charlotte's Pepa & Co brudepike kjole kommer i en nesten identisk fargetone til kate's McQueen outfit ...

5) Trooping The Color, juni 2017

Når det gjelder Trooping the Color, er en dristig fargetone klart nøkkelen til å stå ut på en balkong fylt med Dronningens nærmeste og kjære. Kates bubblegum rosa kjole og fascinator-ensemble (den tidligere høflighet av hertuginnenes favoriserte designer, Alexander McQueens Sarah Burton) gir nettopp det. Charlotte hadde også rosa, hennes mønstrede sommerfrokost i en litt mykere - men likevel komplementær - skygge.

6) Ankomst i Berlin, juli 2017

For den andre fasen av deres europeiske sjarmerende offensiv, led Cambridges til Berlin, hvor Kate og Charlotte begge valgte diplomatisk dressing: Kates Catherine Walker-kjolekjole er i preussisk blå, en nyanse som har historisk betydning i Tyskland, mens fargen på Charlotte's smock er sikkert en nikk til cornflower, tradisjonelt et symbol på landet ...

Pass på at du følger Mor & Baby på Instagram for relatable memes, inspirerende historier og foreldrehack!

Har ca 60 sekunder å spare? Hvorfor ikke bli med tusenvis av mødre-å-være og start din egen Amazon baby ønskeseddel! De er helt gratis å skape og perfekt å sende til vennene, tante og mamma din for å sikre at du får babyprodukter du virkelig trenger ... Klikk her!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar