For tidlig ejakulasjon - Ikke gråt over spildt melk

Innholdsfortegnelse:

For tidlig ejakulasjon - Ikke gråt over spildt melk
For tidlig ejakulasjon - Ikke gråt over spildt melk
Anonim

Hvordan håndtere for tidlig utløsning? De fleste menn over hele verden går gjennom denne fasen på et visst tidspunkt, og blir vanligvis frustrert eller foretrekker en selvstendig jobb enn å elske! Er du en av dem? Slik kan du håndtere det.

Hvis du er en av de mennene hvor overgangen fra en hard-on til en flubber finner sted innen få minutter, ikke bekymre deg. Nå kan du la verden, og mest av alt, kvinnen din, vite at du kan vare hele natten. Den Huggable Understanding Guy forteller deg noen hemmeligheter for å hjelpe deg å holde hodet høyt oppe.

Du har det vanskelig å finne drømens jente. Du finner det vanskeligere å nærme seg henne. Det er veldig vanskelig å få henne til å begynne å gå ut med deg. Den vanskeligste delen er å gå ut med henne lenge nok til å ta henne til sengs med deg. Og til slutt, etter så mange hjertestoppende og neglebitende øyeblikk, går du i seng med henne og forbereder deg på å elske som aldri før.

Men knapt noen få minutter inn i arkene, og din mannlighet går sakte! Du er fornøyd, men hun følte seg ikke virkelig noe. Jeg mener, hun er fortsatt i seng og lurer på om du faktisk er ferdig med forspillet! Du har alltid skryt av kanonen din, men vel, hun følte ikke engang gnisten til matchstaven. Det samme skjer neste dag, og deretter neste … hun begynner å bli kjedelig eller irritert, og du begynner å frykte tanken på å komme i seng med henne.

Det var så mange hindringer og hindringer du måtte krysse for dette ene spesielle øyeblikket mellom arkene, og du er skuffet. Og selvfølgelig, det er hun også. Dette er når du må godta at hun enten trenger noen som er mer av en mann, eller at du nesten ikke er mann nok. Det kan ikke være din feil heller, fordi det handler om hvem som tar lengre tid. Hvis hun kommer til himmelen før du sprayer slangen din, er livet bra. Andre menn holdes ut av soverommet. Så selv om du varer like under fem minutter, og hun ringer til Gud og forteller ham at hun er på vei om to minutter, så blir din korte utholdenhet oversett, til du begynner å se deg ut.

Men hvis du holder i noen minutter, og hun trenger en mann som vil vare en hel time eller hvis hun har anorgasmi, noe som betyr at hun kanskje tar lang tid å nå klimaks (rundt tre timer!) Så er det noe drastisk tiltak som må tas. Men det første du må innse er at du har et problem med tidlig utløsning. For tidlig utløsning er tilstanden hvor hannen ejakulerer før ønskene til begge parter. Hvis du møter dette problemet, ikke vær redd fordi nesten fyrre prosent av mennene lider av dette problemet. Det er hvordan du takler det, og overvinne dette problemet som betyr mest.

Klikk her for å fortsette å lese: Hvorfor lider vi av tidlig utløsning?

Populært emne