Gravide kvinner er dårlig rammet av influensavirus på grunn av "Sterkt immunsystemrespons"

Innhold

Det har lenge vært kjent at gravide kvinner er noen av de verste rammene når det gjelder influensavirus, men ny forskning har avslørt den virkelige grunnen til hvorfor.

En gravid kvinnes immunsystem går inn i overdrive når det kommer i kontakt med viruset - en vanligvis sterk respons som forklarer hvorfor gravide kvinner blir sykere av influensa enn friske voksne.Inntil nå er det generelt antatt at graviditeten svekker immunforsvaret for å hindre at det blir angrepet av det voksende fosteret, ifølge studien som ble utført av Stanford University School of Medicine og Lucile Packard Children's Hospital, Stanford.LES: HVORDAN SKAL DU BEHANDLE EN KOLE VED KRAFTMen en ny studie, publisert på nettet i Proceedings of the National Academy of Sciences, er den første som undersøker reaksjonene av immunceller tatt fra gravide kvinner til influensavirus, inkludert H1N1-stammen som forårsaket 2009 influensapandemien. Forskningen viste at det faktisk er fordi immunforsvaret overreager inpregnancy.LES: DEN ØVERSTE MATEN TIL BOOST DIN PREGNANCY IMMUNE SYSTEM "Vi ble overrasket over det generelle funnet," sa doktor Catherine Blish, seniorforskerens studie. «Vi forstår nå at alvorlig influensa i svangerskapet er en hyperinflammatorisk sykdom snarere enn en tilstand av immundefekt.'Dette betyr at behandling av influensa i svangerskapet kan ha mer å gjøre med å modulere immunresponsen enn å bekymre seg for virusreplikasjon.'VIL DU VÆRE DIN TØDLER FOR Å FÅ EN FLU VACCINE? "Hvis vår oppfinnelse ender opp i fremtidige studier, åpner det muligheten for at vi kan utvikle nye immunmodulerende behandlingsmetoder når det gjelder alvorlig influensa, særlig hos gravide," sa Alexander Kay, MD, instruktør i infeksjonssykdommer hos barn og studiens hovedforfatter.Den beste måten å få en sunn graviditet på er å forsøke å hindre influensa helt. Forfatterne av studien bemerket at det er svært viktig for gravide kvinner å vaksinere mot viruset for å unngå denne inflammatoriske responsen.

Hvis du får influensa mens du er gravid, må du se legen din dersom du er bekymret for dine symptomer. Ha rikelig med sengestil og hold øye med temperaturen. Hvis det er over 38 grader Celsius, så viser du tegn på feber."Hvis du har en temperatur, kan du ta paracetemol," sier Gill Adgie, regionalt leder av Jordbrukshøgskolen. "Dette er trygt for gravide kvinner å ta og vil bidra til å redusere feber.Planlegger du å få influensavaksine? Gi oss beskjed nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar