Gravid? 10 produkter som hjelper deg med å sove bedre i kveld

Innhold

Å få en god natts søvn under graviditet kan virke som oppdrag umulig, spesielt i de siste månedene. Så prøv disse produktene og teknikkene som virkelig gjør forskjellen, og hjelpe deg med å få noen velfortjent zzz's ...

Dreamgenii Graviditet Pillow, £ 45.99, dreamgenii.com

Møt Dreamgenii, din nye sovende partner (bonus: det snorer ikke!). Det oppfordrer deg til å lyve på din side hvis det ikke er din naturlige sovestilling som er bedre for deg og din baby, og har bein og rygg støtte for en mer komfortabel natts søvn.

Spa og beroligende soveautomat, kr 29,89, amazon.co.uk

De-stress og slapp av med en lydmaskin. Beroligende naturlyder vil hjelpe deg med å slappe av og aromaterapiperlene lukter som en drøm. Også perfekt for unblocking tett nese.

Aromaterapi Associates Relax Candle, £ 35, feelunique.com

Hvem elsker ikke et duftende stearinlys? Slå på lysene og forvandle rommet til et lite tilfluktssted. Aromaterapi Associates Relax stearinlys er infundert med vestindisk bay og myrra essensielle oljer for å roe og berolige ditt sinn.

Mum-å-være skumbad, £ 7,50, marksandspencer.com

Det er ingen bedre måte å slappe av på slutten av en lang dag enn i et beroligende bad, med mange bobler! Denne jordemor-godkjente behandlet inneholder kamille og geranium, og er spesielt for mødre å være.

Føl deg utrolig godbit, £ 52, neomorganics.com

Den perfekte gave til baby shower? Dette er det ultimate mum-å-være-avslappingssettet - det inkluderer et luksuriøst cocooning duftstearin, bad og kroppsolje. Vi vil.

Ditsy Print Pajama Leggings, £ 22, jojomamanbebe.co.uk

Pass på at du er komfortabel om natten, da det er lett å overopphetes i de siste stadiene. Vi elsker disse ditsy print maternity leggings, de er super komfortable og har en justerbar snor for din voksende støt. En til sykehuset posen også.

Snore & Peace Infusion Tea, £ 2,25, clipperteashop.com

Ved å ta fem minutter ut (ingen ipads, telefoner, teknologi) med et krus med urtete, vil du føle deg rolig og avslappet før du legger deg. Denne Clipper-infusjonen inneholder organisk kamille, sitronmelisse og lavendel. Og puste ...

Wedge Pillow, £ 9,99, mothercare.com

Mange av dere har fortalt oss at du elsker din kilepute! De er en fin måte å støtte støt og rygg på i de senere stadiene av graviditeten

Lavendel vann, £ 4,50, aqua-oleum.co.uk

Legg et sprut av lavendel vann til ditt daglige hud regime. Den blomstrete ansiktsmåten renser og revitaliserer huden din med en nydelig aroma som hjelper deg til å føle seg avslappet og klar for senga

Graviditet Body Moisturizer, £ 13,50, naturalspafactory.com

En kløende mage under svangerskapet kan være et mareritt, spesielt når det holder deg opp om natten. Natural Spa Factory's Bump en Daisy Body Moisturizer inkluderer søte mandeloljer for å glatte, fuktighet og eliminere sjansen for strekkmerker.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar