Graviditet bekymringer Gnist Den mest fantastiske videoen om Downs syndrom

Innhold

En video, lansert for World Downs syndromdag fredag ​​21. mars, stjerneskuespillere med Downs syndrom som forteller mamma-å-være hva du kan forvente

I svangerskapet har vi alle bekymringer for vår voksende baby. Men hva hvis du ble fortalt ditt ufødte barn har Downs syndrom - hvem vil du be om råd? En mamma-å-være, fortalt at hennes baby har Downs syndrom, kontaktet National Association of People with Downs syndrom med følgende melding:Jeg forventer en baby. Jeg har oppdaget at han har Downs syndrom. Jeg er redd: hva slags liv skal barnet mitt ha? "Foreningen reagerte på kvinnens spørsmål på den beste mulige måten - med en video som har blitt sett over en million ganger siden den slipper mindre enn en uke siden. Se på videoen under og ha vev på hånden - det er en tårnkjærer.

Videoen har 15 europeiske unge voksne og barn med Downs syndrom, alle som forteller moren å være hva hennes barn vil kunne gjøre. I Storbritannia er det rundt 6000 mennesker som bor med Downs syndrom og 750 babyer født med den genetiske tilstanden hvert år. Hvilke råd vil du dele med andre mødre? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar