Graviditet vil forandre dine bryster - men ikke glem hvor fantastisk de er

Lovely jubblies eller tomme sokker? Hvis boobene dine har endret seg etter trettende triathlon av graviditet, fødsel og pleie, er du ikke alene. Men til tross for strekkmerker, er de fantastiske. Ikke glem det. Sarah Ivens gir en førstehånds redegjørelse for hvordan graviditet endrer brystet.

Jeg kommer til å komme rett og fortelle deg at mine bryster nå ligner semi-thawed poser med frosne grønnsaker; slags klumpete, ujevn og squidgy til berøring. TMI? De er også feilaktige. De var aldri perfekt sammenkoblet, men nå er den venstre den vesentlig sterkere enn den rette - det tydeliggjør en bedre kamp mot graviditet og 13 måneders amming enn den andre - og står stolt og klumpet i forhold til den beseirede naboens nabo.

Jeg velger å sove med en bh på nå, av frykt for å rulle over og knuse en om natten, som det snuggles inn i armhulen min som en nyfødt valp. Jeg takker Mor Nature hver dag at jeg ikke trenger å få mine bryster ut for alle å se, men mannen min.

Han er totalt ærefrykt at de i seks måneder klarte å holde kjærligheten til livet hans, vår sønn, levende. Jeg husker da min melk først kom inn, i overflod, og kalte ham inn i dusjen der jeg spratt under varmt vann som en Fembot fra Austin Power's film. Jeg lo, han så forbauset, og så gråt vår gutt ... og ble straks plassert av sin jersey kuvert av en mor.

"I de første tre månedene etter levering kunne jeg ikke håndtere mine nye bryster uten kran"

I de første tre månedene etter levering kunne jeg ikke håndtere mine nye bryster uten kran, kålplaster eller ispakke. En gang, da jeg var engorged og i smerte, kom mannen min tilbake fra supermarkedet med en pakke med ristet, blek kinesisk kål i stedet for de dype grønne bladene jeg desperat hadde bedt om en time tidligere, men jeg kastet ikke en strop. Jeg har bare fylt min bestemorbh med smak og lettelse.

Noen prøver å fortelle deg at dine bryster ikke vil forandre seg, men de vil. Mine lekket, overopphetet, hoppet, krympet og ballongert. Til tider skader de som helvete; på andre tider følte jeg at jeg hadde blitt gitt med den største gave på jorden: å nære barnet mitt med kroppen min.

"Jeg vil råde alle nye mødre til å se på spekulasjonen av hva kroppen din gjør"

De vender tilbake til sin tidligere herlighet, noe, til slutt. Ofte med den ekstra bonusen - hvis du var en buxom dame som jeg var - av å bosette seg i en mindre stat. Jeg har falt to koppestørrelser og kan nå gå ut i en stroppeløs topp uten trusselen om en uønsket avdekking mens jeg når en høy hylle.

Jeg vil råde alle nye mødre til å se på spekulasjonen av hva kroppen din gjør, i stedet for å fokusere rent på det ytre. Det er virkelig ingenting mer fantastisk enn en baby blir unnfanget, båret, født og næret. Hvis menn gjorde det, ville vi aldri høre slutten av det.

Tre ting å huske:

  1. Ikke kast bort tid og penger på mirakelkrem eller brystøvelser - gå direkte til en dameundertøy eller et nettsted (når du har den størrelsen du tror du blir) og invester deg i godt passformet undertøy. Få profesjonelt målt hvis mulig.
  2. Tenk på strekkmerker som mamma kriger tatoveringer. Ikke pen, men hardt vant.
  3. Hvis du fortsatt er i tvil, gå til et basseng, treningsstudio eller spa og følg folkene rundt deg. Ingen er perfekt, selv pre-baby kropper og boobs. Du justiserer dem bare.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar