Graviditet: The Naked Truth Review

Innhold

'Graviditet: The Naked Truth' av Anya Hayes og Hollie Smith (White Ladder) er en graviditetsbok med en forskjell - det tar sikte på å gi deg sannheten på en searingly ærlig måte.

Alle mødre vet at graviditet er en ekte reise med store oppstart og større nedturer, med følelser over hele butikken og kroppsendringene du aldri har forestilt deg.

Det er mye om graviditet som går usynlig, til etter hendelsen når alle andre mødre kor "Oh ja, jeg også, jeg skulle ønske noen hadde fortalt meg!"

Denne boken tar en lang vei å fortelle den virkelige sannheten om graviditet, ingen hindringer sperret. Forfatterne gir deg svar på alle spørsmålene som svirrer rundt i hjernen din på en morsom, åpen og ærlig måte, som om du snakket med din beste venn.

Graviditet: Den naken sannhet Den naken sannhet svarer på spørsmål som "Jeg ble veldig full i de første tre månedene - vil babyen min være ok?", Og "er hauger uunngåelig?".

Denne boken er full av praktiske råd - for eksempel hva som skal inkluderes i din fødselsplan, og alternativer til smertelindring - med morsomme bortsett fra å få deg til å le underveis. Vi likte spesielt avsnittet om barselsorlov med tittelen "Hvis sjefen din er en bugger" og spørsmålet vi alle har spurt, "Kan jeg poke meg selv når jeg presser?"

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar