Graviditet stil stjeler showet på Golden Globes

Innhold

Pris sesongen har offisielt begynt, med de prestisjetunge Golden Globes som foregår i går kveld. Og den røde løperen ble dominert av den oh-så fantastiske mødre-stilen til Hollywoods gravide ledende damer

Å være gravid, kom definitivt ikke i veien for å se fabelaktig i går kvelds Golden Globes. Drew Barrymore, Olivia Wilde og Kerry Washington stjal showet i sine tre svært forskjellige moderskapskjoler, som hver ser glødende og nydelig ut. Drew Barrymore, 36, valgte et løspassende nummer som skummet hennes bump. Monique Lhuillier-kjoleen som den skuespilleren valgte, var helt dekket i lys rosa og oransje blomsterdekorasjoner, og passet Drews hippy-esque stil til en tee.

Etter prisene, den Aldri blitt kysset Stjerne, som allerede er en mamma til 14 måneder gammel datter Olive med ektemann Will Kopelman, stoppet på vei hjem for et fritt stykke pizza for å tilfredsstille de trangene.

Olivia Wilde, 26, bestemte seg for å gå for et slankere nummer, som viste at gravide kvinner faktisk kan smolder. Skuespilleren, som ikke var opptatt av en pris, men presentert en, hadde en gulvlengde smaragdgrønn Gucci-kjole som helt var dekket av paljetter. Stramt passform, denne kjolen viste stolt Olivias bump.

Samtidig tok Kerry Washington, 36, prisene som en mulighet til endelig å bekrefte verden at hun forventer sin første baby. De Skandale nominee så feilfri i en Balenciaga kjole som åpnet seg rundt hennes voksende bump.

"Jeg har den beste datoen til natten - mitt lille tilbehør her," fortalte Kerry E! Nyheter på den røde teppet. Vi kunne ikke vært lykkeligere for Django Unchained skuespillerinne. Men det var ikke det for graviditetsstil i går kveld. Idris Elba tok med seg sin tungt gravid kjæreste Naiyana Garth, som så fantastisk ut i et v-hals svart Tiffany Rose nummer, og Thor skuespilleren Chris Helmsworth ble oppdaget på den røde løperen med sin kone Elsa Pataky, som er gravid med parets andre barn.

Hvilken er din favoritt morsomhet rødt teppeutseende? Gi oss beskjed nedenfor.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar