Steg-for-trinns veiledning for rolig håndtering av graviditetskrem

Kondomer bryter. Fødsels kontroll mislykkes. Hans uttrekksspill kan ikke være så sterk som han hevder. Graviditetskremmer er en realitet. Her er hva du skal gjøre neste gang.

Hvis du er seksuelt aktiv, så har du sannsynligvis hatt en graviditetskrem på et tidspunkt i din seksuelle historie. Enten du har vært to dager for sent eller to uker sent, er skremmen den samme. AKA: Det er fryktelig GRAPPENDE.

Din ungdom blinker for dine øyne. Din karriere blinker for øynene dine. Ditt forhold blinker for dine øyne. Plutselig kommer alt i stå og du vet ikke hva du skal tenke eller hva du skal gjøre.

Hva skjer når du tror du er gravid

Hvis du har sex, må du være forberedt på muligheten for graviditet. Selv om du er 100% konsekvent i å ta hvilken form for prevensjon du har, og du alltid bruker beskyttelse, er det fortsatt en sjanse for å ha en baby hvis du er engasjert i samleie.

Det er skummelt. Det er vanskelig å snakke om. Jeg forstår! Du søker sannsynligvis massevis av forskjellige nettsteder for å bekrefte eller nekte at du er gravid når du virkelig trenger å vite hva du skal gjøre. Hvis du er bekymret for at du kanskje har en graviditet skremme, er det trinnene du kan ta neste.

For damene

Hvis vi er veldig ærlige her, håndterer menn og kvinner seg med graviditet, skremmer en mye annerledes. Når det er sagt, tror jeg at vi virkelig trenger å løse dette problemet fra begge ender. Her er de forskjellige trinnene som alt du damene kan ta.

# 1 Forbliv rolig. Det verste du kan gjøre hvis du tror du er gravid, er freak out. Det vil ikke gjøre noe enklere. Siden det bare er en skremme på dette punktet, har du ingenting å bekymre deg for. Du må holde et åpent sinn og være rolig hvis du vil finne ut sannheten bak feilen. [Les: 10 babyfri grunner til at du savnet din periode]

# 2 Lag en plan. Før du begynner å løpe som en kylling med hodet avskåret, må du lage en plan. Sett deg ned, ta ut et notisblokk, og skriv ned hva du skal gjøre neste.

Det er lett å bli forvirret når du ikke har en plan. Så sett deg ned og bestem hva du skal gjøre neste og hold deg til planen, uansett hva.

# 3 Dekker hvor langt du er i syklusen din. Noen begynner å freaking ut om å være gravid før de selv har savnet sin periode. Jeg mener, å feile datoene fra din siste periode kan være ganske enkelt når du er i panikk.

Hvis du ikke sporer perioden, prøv å huske når du sist hadde det, og hvor lenge du vanligvis går mellom perioder. Og ikke glem at perioder kan være sent på grunn av stress, økt trening, og til og med kostholdsendringer. [Les: 15 ting kvinner ønsker menn visste om kvinnekroppen]

# 4 Snakk med partneren din. Hvis du har funnet ut at perioden er veldig sent, bør du snakke med partneren din om det. Nå vil noen folk si at du ikke skal fortelle dem før du er 100% sikker på en eller annen måte, men jeg er uenig.

Jeg tror at det tar to personer å ha sex og bli gravid, derfor bør det ta to personer å gå gjennom trinnene hvis det bare skjer for å være en graviditetsskremme. Snakk med dem, og vær sikker på å gi dem beskjed om at du ikke er sikker ennå, men du kan være sen. Å informere dem kan skremme dem litt, men det er bedre at de vet.

# 5 Ta en over-the-counter graviditetstest. Når de fleste opplever at de har savnet sin periode eller er sent, går de ned til apoteket og tar en graviditetstest. Den beste tiden å ta en av disse er om morgenen, så vent til da hvis du kan. Det vil være mest nøyaktig, desto sterkere er din urin.

Hvis du ikke kan huske om du er sen eller ikke i perioden, er det visse graviditetstester som kan oppdage tidlig graviditet opptil en uke før du savner perioden. Bare stol ikke på 100% på disse testene, fordi de kan ha feil og gi deg falske avlesninger.

# 6 Lag en avtale med en profesjonell. Uansett hva dine over-the-counter tester sier, hvis du har gått glipp av en periode med mer enn en uke, bør du gjøre en avtale med en helsepersonell. Det er den eneste måten du kan være 100% sikker på om du er gravid eller ikke.

# 7 Kommuniser og ta med din partner med hvert trinn. Hvis du tok testen og fikk enten en positiv eller negativ, fortell dem det. Hvis du vil se en profesjonell, fortell dem. De vil kanskje være der for å støtte deg, eller det kan gi dem trygghet. Uansett, de er i dette for langdistanse og skal inkluderes. [Les: En veiledning om effektiv kommunikasjon i et forhold]

# 8 Neste ... Enten du er gravid eller ikke, er de neste trinnene ganske forskjellige. Hvis du er klar, kan du gå tilbake til din normale daglige rutine - bare bruk litt mer beskyttelse. Og hvis du er gravid, det er et helt annet ballspill.

For mennene

Menn har stereotypen å løpe unna redd når de hører at deres signifikante andre kan være gravid. Nå er dette ikke sant for alle menn, men jeg tror det kommer fra menns tendenser for å bli mer panikk av situasjonen. Så gutta, her er hvordan du kan håndtere en graviditetsskremme.

# 1 Lytt. Jeg tror at menn har en tendens til å la sine følelser komme i veien for deres evne til å lytte til en situasjon fullt, spesielt når det gjelder graviditet. Men sørg for å lytte til hva partneren din sier før du reagerer, fordi det kan være bedre enn det du forventer. [Les: 10 måter å være en bedre lytter i ditt forhold]

# 2 Freak ikke ut og kjøre. Når du hører at hun kan være gravid, må du ikke freak ut og løpe bort. Alt du gjør er å forlate henne i en vanskelig tid * Ja, det er vanskelig for henne også * og potensielt forlat et barn av deg. Vær en mann og se situasjonen gjennom. Tross alt ville det ikke være en situasjon å håndtere om det ikke var for deg. [Les: Hvordan være en god kjæreste - 10 trekk som betyr noe]

# 3 Lag en plan med partneren din. Sett deg ned med din betydelige andre og gå gjennom alle trinnene du bør ta neste. Lag en liste over hva du trenger å gjøre, og sørg for å spørre henne om hun trenger noe fra deg. Ofte føles kvinner som de må være den tøffe, slik at du ikke løper borte, men hun kan bryte inne.

# 4 Se planen gjennom. Etter at planen er satt, se den gjennom! Ikke bare gå gjennom bevegelsene og planlegg å hoppe over ved første mulige mulighet. Hvis du har visse ting å gjøre i denne situasjonen, gjør du dem og gjør dem godt.

# 5 Vær der for henne, uansett hva. Dette er det viktigste trinnet du må følge med. Du må være der for henne. Uansett hva som skjer og hva graviditetstestene sier, på slutten av dagen må du være der for henne og støtte henne på noen måte hun trenger. [Les: 11 måter å vite om du er klar til å få en baby]

Graviditetskremmer kan skje med omtrent alle par som er seksuelt aktive. Hvis du noensinne har stått fast i at kondomet som brøt for noen uker siden, kan komme tilbake for å hjemsøke deg, kan disse trinnene hjelpe deg gjennom det.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar