Graviditetskrav - Hvorfor elsker vi smaken av kritt og lukten av tennisballer?

Innhold

Hva ønsket du mest i svangerskapet? Var du avhengig av merkelige matkombinasjoner, som Marmite og sjokolade knapper? Eller var det en viss lukt som du bare måtte fortsette å snuse?

Ifølge en undersøkelse er det et stort utvalg av graviditetskrav som forventningsfulle mødre kan oppleve. Funnene fra C & C Baby Club Community-studien, mums-å-være hanker for alle slags rare ting, inkludert smaken av kritt, gummi og tannkrem - selv lukten av tennisballer.Dr Virginia Beckett fra Royal College of Obstetricians og Gynecologists fortalte Northern Echo at det er helt normalt for gravide kvinners smak å forandre seg, slik at mat som de en gang ikke hadde rørt vil bli uimotståelig.Imidlertid advarer hun mot å prøve å tilfredsstille trang til noen av de ikke-spiselige gjenstandene.

Selv om forskningen aldri har faktisk utarbeidet hvorfor kvinner har visse krav i graviditet, tror noen at det tilsvarer hva kroppen trenger

'Av og til er cravings for ikke-matvarer som kan forårsake skade. Å spise jord, for eksempel, kan føre til parasittiske infeksjoner, og knust is kan skade tennene, "sa hun.'Hvis du har noen bekymringer, snakk med jordemor - hvis du tror at du overspiser sukkerholdige matvarer, for eksempel. Men selv om de fleste kvinner opplever trang under graviditeten, går de vanligvis bort. 'Selv om forskningen aldri har faktisk utarbeidet hvorfor kvinner har visse ønsker i svangerskapet, tror noen helsepersonell at det tilsvarer hva kroppen trenger.Forventende mødre med aneamia, for eksempel, er mer sannsynlig å spise mye is fordi det kan svelge betennelse i munnen, mens de som ønsker virkelig krydret mat, bare vil kjøle seg ned gjennom svetten som slippes ut når du spiser en varm karri.

Hvilke rare ting har du lengter etter når du er gravid? Fortell oss dine rare matkombinasjoner i kommentarfeltet.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar