Pre-workout trail blande protein shake

Innhold

Når du går for en hard trening, trenger du energi til å bli løslatt i et jevnt tempo over en lang periode. Denne smoothie inneholder langsomt frigjørende karbohydrater og protein, med mange naturlige sukkerarter for å slippe øyeblikkelig energi inn i blodet. For andre ideer til muskelbygging eller vekttap måltider, les vår opprulling av beste høyprotein mat. ingredienser1 scoop sjokolade whey protein pulver1 banan1 ts kanel1 spsk honning125 ml fettfattig yoghurt50 ml skummet melk30g mandler50g rosiner2 isbiter VeibeskrivelseBland mandelene i en matprosessor. Tilsett rosiner og bland til hakket, deretter banan, kanel, myseprotein, honning, yoghurt og isterninger. Bland til glatt.

Hvorfor du burde ha detHonning er en carb-rik måte å øke kraft, fart og utholdenhet på. Det er også lavt GI, noe som betyr at det vil gi energi uten å skape sukkerkrasj. Rosiner inneholder hurtigutslippe karbohydrater som lar kroppen spare brensel til senere i treningen. Tørket frukt er også en kilde til jern, noe som kan forsinke tretthet. Bananer har lite fett og gir rask energi og krampebestandig kalium. Mandler er fulle av protein og essensielle fettstoffer som hjelper til med produksjon av testosteron og gir en generøs dose av proteinet som sprer muskler og regulerer fordøyelsen, og sikrer en jevn energiutslipp. Kanel hjelper cellene dine til å absorbere glukose bedre, noe som bidrar til å opprettholde energinivå. Det hjelper også med å regulere appetitten, slik at du ikke vil gå ut av treningsområdet, føles for peckish.

Hvis du er ute etter en pre-workout shake, er du sannsynligvis i markedet for en post-trening også, så prøv denne sjokolade og mandel. Flere muskelforsterkende rystelser i maga, så abonner og vi hekker deg med fem problemer for £ 5.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar