Koble opp de nedre limbene med boksen

Innholdsfortegnelse:

Koble opp de nedre limbene med boksen - øVELSER 2023
Koble opp de nedre limbene med boksen - øVELSER 2023
Anonim

Fitness kan være en komplisert virksomhet i dag. Med mindre du har tatt deg av med den nyeste teknologien, økte teknikken din på det mest kompliserte nye utstyret og kjøpte minst seks stykker av svette-wicking klær, kan det være fristende å unngå å plage helt.

Men det trenger ikke å være den måten. Noen ganger er alt som trengs for å få en liten montør, å stå opp, sitte ned på en boks, og deretter stå opp igjen. Hvem vil ikke være bedre å stå opp?

Boksen squat er en funksjonell øvelse som trener alle musklene du bruker til å sitte og stå opp, med quads og glutes bærer arbeidets brunt. Det fungerer også som en utmerket kondisjonstrening, og gir overføringsfordeler til standard-ryggraden, mens den også forblir en stift i treningsprogrammer for fotball og rugby.

Hvordan å gjøre boks squat

Få en boks. Eller en benk. Eller en stol. Noe du kan sitte på. Jo lavere det er, desto vanskeligere blir øvelsen. For de fleste, vil en 40 cm høy boks gi deg mulighet til å kaste seg dypt nok til at glutene og hamstringene blir parallelle med gulvet.

Med føttene skulderbredde fra hverandre og tærne peker litt utover hvis det er komfortabelt, senk kroppen din til bare dine gluter hviler på esken i 1-2 sek. Klem glutene og deretter tilbake til startposisjonen ved å kjøre gjennom hæler og hofter. Vær ekstra forsiktig for å holde ryggen rett og brystet forhøyet.

Hvis du forsøker dette trekket ved hjelp av en lastet barbell, hvil baren på dine øvre feller, ikke i nakken, og hold albuene høye under hele farten. Dette reduserer risikoen for skade og sikrer bedre kontroll over stangen

Box Squat Variasjoner

Redusere boksenes høyde er en fin måte å fremskritt dette trekket på. En 30 cm høy boks bør ta hamstringene under parallell og legge til ytterligere spenning til målrettede benmuskler.

For å isolere hvert bein for mer målrettet vekst og løse eventuelle ubalanser, kan den ene benkassen hjelpe unike fordeler.

One-Leg Box Squat

Når du har plassert boksen din står foran den, vender motsatt retning. Løft ett ben av bakken og sett deg ned på esken, og stå opp igjen, og hold det benet hevet hele tiden. Når du står høy igjen, bytt ben og gjenta. Prøv å holde kontrollen på vei ned, og sørg for at du rager opp hele veien når du står.

Sikt å fullføre ti bokseklubber på hvert ben, ta en rask pause, og gjør deretter ytterligere ti på hver. Eller dediker en stasjon i din favorittkretsrutine til treningen.

Populært emne