Kraftsalat

Det er virkelig ingen hemmelighet å bygge muskler - du må bare trene nok i treningsstudioet og spise nok av de riktige tingene. Jo mer kvalitetsprotein kroppen din blir bedre, men det er også viktig at du ikke forsømmer de essensielle fettene, karbonene med lavt utslipp og vitaminer og mineraler som trengs for å holde musklene i gang.

Å lage

Kok 100g fullkornspasta i henhold til pakningsinstruksjoner, drenk og legg i en bolle. Når det er kult, bland i en tønneburk og 2 tbsp lavmags mayo. Kast i en separat bolle salatblader med skivet agurk og pepper, og legg deretter til tunfisk og pasta. Topp med en liten håndfull pinjekjerner.

Pine nøtter

De inneholder mer protein enn noen annen mutter eller frø, og har også en generøs hjelp av vitamin E, en antioksidant som bidrar til å bekjempe muskelfiberskade og skade frie radikaler.

Agurk

Forfriskende agurk går bra med tunfisk, og den er rik på magnesium, som er bra for å holde musklene avslappet og forhindre kramper. Det er som å ha en masseuse i Tupperware-boksen.

Fullkornspasta

Å spise rettighetskarboene til rett tid (som disse, ved middagstid) vil sikre at du erstatter energien du bruker mens du trener, slik at du blir raskere og føler deg enda sterkere for neste treningsøkt.

Grønn pepper

Vitamin C i grønn paprika hjelper kroppen til å helbrede seg mer effektivt, og vil også bidra til lavere nivåer av kortisol, et muskelavsluttende stresshormon som øker med vekttrening.

Tunfisk

Kreatin kommer ikke bare i karet - muskelbyggende ingrediensen finnes også naturlig i tunfisk. Den tinnede ting er praktisk og en gjennomsnittlig kan gi deg ca 30g protein. Den har også omega 3 essensielle fettsyrer, som gir energi til kroppene og musklene.

Mager mais

OK, så det er ikke det suveren superfood i verden, men det er laget av proteinrike eggeplommer, som inneholder omega-3 og 6 fettsyrer, og det vil fukte salaten pent. Bare overdriv det ikke.

Salat blader

Disse er svært næringsrike takket være en overflod av mikronæringsstoffer og fytokjemikalier og nesten ikke-fravær av fett. De er også rike på vitamin C, som er nødvendige for å bygge sunt vev og bein. Når du velger blader, velger du mørkere - disse inneholder mer antioksidanter og vitaminer C og vitamin K.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar