Kraften til ord kan gjøre eller ødelegge forholdet ditt

Forhold, så faste som de kan virke, er skjøre. Lær hvordan kraften i ordene du bruker, kan endre retningen på forholdet ditt på kort tid.

Et forhold har mange behov for å lykkes.

Men nesten alle disse behovene er underbevisste.

Faktisk vil du ikke engang innse at du er tilpasset disse behovene til ditt eget perfekte forhold, med mindre du begynner å falle ut av kjærlighet og trenger å gjøre en innsats bare for å være hyggelig for din elsker.

Romantiske bevegelser og minner, samt kommunikasjon og pute-snakk kan være viktige krav til et godt forhold, men det er en annen subtil detalj som nesten ingen av oss bryr seg om.

Og det er kraften i ord i et forhold.

[Les: Forstå pute talk og 8 perfekte pute talk samtaler]

Kraften til ord i et forhold

Har du noen gang tenkt på hvordan du snakker med partneren din, eller hvordan du behandler dem privat eller offentlig?

Den type ord du velger, eller måten du oppfører deg på, kan ha mye dypere innflytelse enn du kan forestille deg.

Ordene du velger kan gjøre forholdet ditt mye bedre, eller til tider kan det presse din partner bort fra deg for alltid.

Du kan kommunisere godt, dele dine drømmer, respektere kjæresten din og til og med være god i sengen, men måten du bruker kraften på ord, kan fortsatt påvirke forholdet ditt på et underbevisst nivå. [Les: 15 grunner til at du kanskje blir lei av forholdet ditt]

Ordene vi hører, og hvilken effekt det har på oss

Kraften i ord i et forhold er en underbevisst energi som balanserer forholdet. Ordene du velger og måten du sier noe på, kan gjøre din kjæreste føle deg nærmere.

Selv som enkeltpersoner spiller ord en stor rolle i våre liv. Et kompliment er et kompliment, men likevel, ordene som brukes til å komplimentere, gjør hele forskjellen, ikke sant? [Les: 9 interessante datingfakta du sikkert ikke visste]

På den annen side, ord som du personlig forholder deg til negativitet, påvirker deg mer. Hvis noen snakker om egenskapene med lav tillit til en person som tror de ikke er trygge, vil det påvirke dem mer enn det ville til en person som ikke tror at det er et negativt trekk av deres.

Og akkurat slik, i våre romantiske liv også, kan ordene du velger mens du snakker med partneren ubevisst påvirke deres syn på forholdet.

Du kan tro at du er sensitiv og søt fordi du aldri kritiserer noen eller aldri plukker et argument med noen. Men partneren din kan ubevisst tro at du er uhøflig til tider, eller kanskje til og med dominerende. Og det er alt på grunn av ordene du velger i samtalen mens du snakker om saker nær begge hjerter.

Selv mange første datoer som du antok, gikk perfekt i løpet av datoen kan ha ført til en blindgyde med datoen din, og ikke ringe deg tilbake, og du kan ikke ane hvorfor. Men kanskje, det er alt på grunn av ordene du valgte å uttrykke dine ideer. [Les: 14 tegn på at du ødelegger din første date uvitende]

Dine ord og din partner

Hvordan du snakker med din elsker, påvirker måten de tenker på deg, forholdet og måten de nærmer seg sitt eget liv på. Deres motivasjon og inspirasjon avhenger av måten du velger dine ord rundt dem.

Vennlige ord gjør oss tryggere. Kritikken gjør oss til å føle seg svakere og lav på tillit. Sint ord gjør oss sint. Og beroligende ord trøster oss.

Hvordan snakker du med din partner?

Hvis du vil ha et godt forhold til kjæresten din, må du fokusere mer på positive ord og beroligende ord. Noen ganger, når partneren din føler seg * og du vet at det er deres egen feil *, trenger du fortsatt å bruke ord som vil få dem til å føle seg bedre om seg selv. Bite tungen og lagre beskyldningen og kritikken for en annen dag når partneren din ikke føler seg så lav.

Her er 5 tips som kan hjelpe deg med å velge dine ord bedre med partneren din, uansett hva forholdene er.

# 1 Snakker privat. Lytter du til partneren din helt, før du gir ditt forslag? Lær å gjøre det. Hvis partneren din har et forslag eller ønsker å gjøre noe, må du unngå å motsette dem eller si nei umiddelbart.

Stem i stedet dine negative meninger gjennom rolige spørsmål, slik at partneren din kan se på det store bildet gjennom øynene dine. Det vil hjelpe dere begge til å se på forholdet som en innsats i stedet for en slagmark av meninger og dominerende partnere.

# 2 Når andre er rundt. Begge skal lære å være respektfull mot hverandre foran andre. Ikke motsette partneren din visninger med mindre du er sjokkert. Og kutt ikke partneren mellom en setning bare fordi du føler at de ikke forklarer noe godt. Det vil bare få din partner til å føle seg lite trygg på deg. Bli med i samtalen, men overstyr aldri din partner. [Les: Hvordan være et lykkelig par som er misunnelig av alle]

# 3 komplimenter. Komplimenter din partner ofte, og ikke bare begrense det til fysiske trekk. Kompliment dem om jobben sin, deres personlighet og alt annet du virkelig føler. Når partneren din mener at du har en høy mening om dem, ville de føle seg mer behagelig å avsløre sin svakere side og be om hjelp.

På den annen side, hvis du stadig kritiserer partneren din, føler de seg underappreciated og vil unngå å fortelle deg noen av deres feil fordi de er redd for å bli dømt negativt av deg. [Les: Perfekte ting å snakke om i et godt forhold]

# 4 Dine ord i en argumenter. Argumenter, konfrontasjoner og uenigheter er en vanlig affære i et forhold. Men selv i et argument, unngå ord som er sarkastiske eller nedlatende fordi det slår din partner hardt og la dem fumme.

Et argument i et forhold har aldri en individuell vinner. Du kan enten vinne det eller begge deler kan miste det sammen. Så slutte å prøve å bruke ord som vil få din partner til å føle seg svakere om seg selv. Og på slutten av hvert argument, uansett hvor mye du bare vil gå bort, be om unnskyldning for hverandre og klem og sminke. [Les: 10 enkle tips for å slåss i et forhold mer konstruktivt]

# 5 Din whining. Å feste dine egne fallgruver og angre på ditt eget liv hele tiden, kan få din partner til å føle seg mer hjelpeløs om sitt eget liv. Og det vil bare føre til at partneren din blir irritert med deg, eller verre, de kan klandre seg selv for ditt utrolige liv. [Les: 80-regelen i et forhold]

Hvis du snakker om forholdet ditt med negative ord, vil partneren ubevisst begynne å se forholdet i et negativt lys også. Hvis det er noe som plager deg, lær å kommunisere med hverandre rolig og berolige hverandre hele tiden. Det er den eneste måten å se frem til en helt ny dag på en lykkelig måte!

[Les: 9 forholdsfaser som alle par går gjennom]

Det er lett å overse kraften i ord i et forhold, men oftere enn hva slags ord du bruker mens du kommuniserer med hverandre, spiller en langt viktigere rolle i kjærlighet enn mange andre ting du anser som viktig.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar