Power endruance

Hastigheten som du kan kjøre en mil (1,6 km) er en god indikasjon på din maktuthold. "En flatt mil rekrutterer et stort antall muskelfibre i nærheten av maksimal hastighet i en vedvarende periode," sier George Anderson, en veteranmarathoner, løpebuss og grunnlegger av intelligentrunning.com.

Standarden

Utmerket: 6minBra: 7minGjennomsnitt: 8minUnder gjennomsnitt: 9min

Hvordan gjøre det

For å sikre at du løper så effektivt som mulig, prøv å opprettholde en jevn trinnlengde og hold torsoen oppreist. Hvis du gjør det på tredemølle, bruk en 1% helling for å etterligne kjøreruten.

Prestasjonsoppgradering

"Hvis du vil bli raskere og sterkere og smadre din beste miltid, ta en tur til åsene," sier Anderson. Finn en som er bratt nok til å utfordre deg, men ikke så bratt at du må endre teknikken din. Dropp deretter hammeren og løp opp bakken i 60 sekunder. Gå eller jog tilbake. Gjenta for fem til åtte intervaller. '

Kjører 400m gjentakelser hvert fjerde minutt, vil forbedre tiden din massivt. 'Kjør 400m med ca 90% innsats, så gå rundt for å holde beina beveget til den fire minutters timeren begynner å rope på deg og du begynner ditt neste intervall,' sier Anderson. "Mål for fem til ti av disse eller til du tar lengre tid enn tre minutter for å fullføre et fang."

"Det skjer en merkelig ting når du trener i gang: du blir raskere," sier Anderson. 'Varm opp grundig, og gå full tilt i 30 sekunder. Ta en tre minutters gjenoppretting før du går igjen for en annen sprint. Å gjøre fem til åtte av disse en gang i uken vil skille merkbare biter av din miltid. '

Ikke overraskende er den vanskeligste delen av en kilometer slutten når du er mest trøtt, så trener for det. "Hør ut i det lange løp (en time eller mer), og avslutt med en serie på fem ett-minutters intervaller med to minutter med utvinning, sier Anderson. Du kan ikke true Roger Bannister, men du kan sikkert øke ytelsen din fra forferdelig til respektabel.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar