Hvordan være kraftparet Alle dine venner er sjalu

Det er alltid det ene paret som synes å ha alt sammen og er noe av en visjon. Finn ut hvordan du kan være det kraftparet.

Jeg tror vi kan alle enige om at vi har et visst par i vår vennegruppe som vi misunner. De ser ut til å ha alt sammen og vet bare hvordan de skal handle offentlighet for å sikre at de ses i bare det beste lyset. De er det ultimate kraftparet.

Det er som om de er perfekte! Jeg springer til og med på enkelte par og lurer på hvordan de i helvete klarer å være så kraftige sammen. Det er som om de er et skritt over resten av oss. Vi ønsker alle å være i et forhold som deres. Vel, heldigvis kan du oppnå power pair status!

Fordelene ved å være et makepar

Ikke overraskende, det er mange fordeler med å være et maktpar. Denne typen par går rundt med respekt, får veien mye lettere, og de synes faktisk å ha et sunnere forhold enn andre par også.

Fordelene slutter ikke bare når de er ute og om heller. Sannheten er at maktpar har en veldig sterk grunnlag, og det forklarer hvordan de blir sett på den måten. De har et godt forhold fullt av tillit og kjærlighet.

Hvordan være strømsparet alle dine venner er sjalu av

Hvis du er lei av å være sjalu på et bestemt par og helst vil være din egen versjon av et kraftpar, har jeg gode nyheter for deg. Du trenger ikke lenger å vandre rundt jaloux av vennene dine, du kan faktisk være paret som alle er sjalu av.

Det kan ta litt arbeid og tid før du blir sett på som et maktpar, men med disse tipsene vil du kunne tjene den tittelen for deg selv. Dette er hvordan du skal bli strømsparet alle dine venner misunnelse.

# 1 Bygg et sterkt forhold. Dette er det aller første skrittet for å være et maktpar. Det er veldig vanskelig å falle med et sterkt forhold. Hvis folk føler at du er falsk med hverandre, sparer det hele ideen om at du er et maktpar.

Du må bygge sterk tillit, ha god kommunikasjon, og vær ærlig med din partner. Når du har bygget et sterkt forhold, vil du kunne passere som et maktspar enkelt. [Les: 17 hemmelige ingredienser til et lykkelig, monogamisk forhold]

# 2 Støt hverandre-alltid. Uansett hva din betydelige andre gjør, gi dem full støtte. Med mindre det er ulovlig eller umoralsk. Ellers støtter deres enhver beslutning som om det var ditt eget valg.

Hvis du gjør dette, ser folk hvor mye du respekterer hverandre. Når du visuelt respekterer hverandres valg uansett hva du får respekt. Og å bli respektert er merket av et kraftpar.

# 3 Kjemp aldri rundt vennene dine. Argumenter skje i relasjoner. Du kommer ikke alltid til å være enig med hverandre, og kampene er faktisk sunne. Men du vil aldri la folk se deg kjempe med din betydelige andre.

Når andre ser et par som krangler det, bringer de straks sin mening om forholdet ned. Noe som ikke vil gjøre deg til å virke som et maktpar. Hvis du er uenig i offentligheten, gjør den andre personen oppmerksom, men legg din angst til side til du er alene.

# 4 Være forståelse for den andre personen. Selv om du har en mild uenighet i offentligheten eller rundt vennene dine, og det er ikke tung nok til et emne som du må vente til du er alene, skrått.

Hvis du viser at du forstår din partner, ser andre at du to er uenige og fremdeles kommer til en forståelse. De vil være sjalu på dette og sette forholdet ditt på en høyere sokkel. [Les: Kompromiss i forhold: 12 tips for å gi uten å miste]

# 5 Snakk høyt om partneren din selv når de ikke er i nærheten. Snakk aldri dårlig om din betydelige andre. Selv om de ikke er rundt, bør du alltid snakke om dem på en respektfull og omsorgsfull måte.

Hvis du gjør dette selv når de ikke er rundt, gjør andre også dette. Respekten for deg og din partner vil bli størknet selv når de to av dere ikke er sammen, noe som gjør at du virker som strømsparet du alltid har misunnet.

# 6 Hold det stilig, folkens. Ikke legg inn upassende bilder på dine sosiale medier kontoer og ikke vis en overdreven mengde PDA. Hvis du får andre til å føle seg ubehagelig om dere to sammen, vil det definitivt ikke gjøre deg til å virke som et maktpar.

I stedet, hold det stilig. Legg inn barnevennlige bilder og gjør ikke noe mer enn klem i offentligheten. Ved å ha en luft i klassen om dere begge, øker det ideen om at du er et sterkt kraftpar. [Les: Hemmelighetene til å være det lykkelige paret som er misunnelig av alle andre par]

# 7 Behandle hverandre som tilsvarer 100% av tiden. Du bør aldri behandle din signifikante andre som om de er under deg, og de bør aldri behandle deg som sådan heller. Du må være komplett lik for å opprettholde strømsparestatusen din.

Tror du Jay-Z går rundt og snakker om hvordan han er bedre enn Beyoncé? Nei! De er sett på som et likestrømspar fordi det er slik de behandler hverandre. Du bør også aldri glemme å behandle ANDRE som likestilling. Den typen respekt for andre gjør underverk i deres øyne.

# 8 Vær ydmyk om forholdet ditt. Når du har opprettet en slags kraftparametre, kan andre begynne å si at forholdet ditt er "perfekt" og begynner å stille spørsmål om det.

Hvis du oppfører deg som om du er perfekt, tror folk at du er full av deg selv. Du må være ydmyk om ditt vellykkede forhold. Takk dem og gi råd, men du bør alltid gjøre det kjent at intet forhold er perfekt. Å være relatable gjør deg til et maktpar.

# 9 Oppbevar ditt privatliv. Mange par synes det er morsomt og til og med romantisk å snakke om deres sex og personlige liv. Dette er imidlertid ingen av disse tingene. Du vil alltid sørge for at du holder privatlivet ditt privat.

Selv om vennene dine ber deg om detaljer, ikke gi inn. Å ha en luft av mystikk og privatliv øker andres respekt for deg og kaster deg som et enda kraftigere par. [Les: Hvorfor sosiale medier dreper forholdet ditt]

# 10 Samarbeide som en gjenstand. Et ekte kraftpar snakker aldri når det gjelder "jeg" eller "meg" når vi snakker om fremtiden. De inkluderer alltid deres partner fordi hvis du virkelig er et maktpar, er du et element. Samarbeid viser også andre hvor mye du stoler på og støtter hverandre.

Sørg alltid for at du inkluderer din partner i alt du snakker om, med mindre det er et bestemt personlig spørsmål. Dette gjør at folk virkelig ser deg som ett element i stedet for to separate personer - det sanne merke til et ekte kraftpar.

[Les: 4 kjente par i historien og hvordan de forandret verden]

Kraftpar er så ettertraktede bare fordi de er respekterte, glade og synes å ha sitt liv satt sammen. Hvis du vil være misunnelse av vennegruppen din, kan disse tipsene forvandle deg og din partner til et kraftpar.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar