Post-Party Recovery Tips for juleperioden

Vi vet alle desember er ikke den sunneste måneden, men det er ikke nødvendig å avstå fra festligheter helt for å holde seg i form. Vi spurte Myles Hopper, som har den dobbelte fordelen av å være kokk og personlig trener, for å gi oss noen råd om å takle forekomsten av overindulgence som vi alle er bundet til å møte denne måneden. Slik reparerer du skadene på en sunn måte.

Scenario A: Du hadde et par drinker, og scoffed en skuff full av hors d'oeuvres

Hva å spise Egg. Alkohol undertrykker fettmetabolismen, slik at du lagrer den rundt midtveien. Egg er rike på jern, noe som hjelper med å starte det på nytt.

Anbefalt øvelse Roderintervall. Høy intensitetsintervalltrening er en garantert måte å brenne av de tomme kaloriene du har lagret fra den sprøyten. Row flat-out i 20 sekunder, etterfulgt av ti sekunder hvile, og gjenta åtte ganger. Hvil i to minutter og gjenta. Bon voyage, øl mage.

Scenario B: Blandet boblende og øl, så raidte snacksskapet hjemme

Hva å drikke Kokosnøttvann. Alkohol virker som vanndrivende, slik at du er helt uttørket. Kokosvann erstatter tapte elektrolytter og kalium, som er integrert i nerve- og cellefunksjonen.

Anbefalt øvelse Et komplett kompleks vil få blodet til å pumpe for å skylle toksiner fra systemet ditt og øke stoffskiftet for å nøytralisere dem raskere. Gjør seks reps av ren og presser, bøyde rader, racked squats, trykkpresser og lunges. Gjenta for tre runder.

Scenario C: Knuste sjefen din i en tequila slam-off og sluk en elefantben i den lokale kebabbutikken

Hva å spise En fruktpølegryte. Alkohol dumper giftstoffer på deg som trenger å sitte ut. Havre og yoghurt inneholder cystein, en aminosyre som hjelper leveren din til å utføre oppryddingsprosessen, mens fruktosen i frukt vil øke din energi og bekjempe en dvelende hodepine.

Anbefalt øvelse Bruk din kroppsvekt. Når du bare trykker på snooze-knappen, føles det som et uhellbart Crystal Maze-oppdrag, må du holde trening enkel. Du trenger ikke engang forlate huset for denne fire-minutters øvelsen. Begynn med knebøy, alternerende 30 sekunder med innsats og hvile. Klarte du å holde frokosten din nede? Trekk deretter opp med press-ups og lunges.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar