8 Etterbruddsspørsmål du bør tenke på

Alle har etterspørringsspørsmål, enten det er spørsmål om å flytte på eller se tilbake på ditt tidligere forhold. Spør du de riktige? Av Danielle Anne Suleik

Folk synes det er vanskelig å gi slip etter en oppbrudd fordi de ikke har de midler eller opplysninger som er nødvendige for å gjøre det. De vandrer rundt, lever sine liv, og tenker på at deres situasjon er så god som mulig. De går selv så langt som å skjule seg selv til å tro at de tror på uttalelser som, "Det er ikke verdens ende. Du kommer over det. Someday blir det bedre. "Sannheten er at det vil, men sjansene er lave hvis du ikke gjør noe med det.

Hvorfor er det så vanskelig å gi slipp på et tidligere forhold?

Å gi slipp på et tidligere forhold skjer ikke over natten. Når du bryter med noen, gjennomgår du en smertefull overgang. Hvis du ikke føler noe sterkt for den personen, ville det være lett å la gå. Siden det er vanskelig for deg å gi slipp, betyr det at du bryr deg mye om den personen.

En person kan vende seg til ekstreme metoder for å glemme sin eks umiddelbart. De kan drukne sin sorg i alkohol eller dumme smerten med narkotika. De kan rope om deres mislykkede forhold til vennene sine igjen og igjen. De kan til og med prøve å komme tilbake sammen med deres eks, heller enn å se på utsikten for å være alene. De er alle bare snarveier. [Les: Hvordan overleve de første 168 timene etter en oppbrudd]

Det finnes andre måter å hjelpe deg med å komme over en break-up. Å ødelegge deg selv og dine andre forhold bør ikke være ditt eneste alternativ. Hvis du har fortalt deg selv at du gjorde alt for å komme over din eks, men du leser fortsatt denne funksjonen, må ikke din innsats være effektiv.

Hva skal du spørre deg selv?

Tror du at svarene du leter etter er inne her? Kan være. Men før du får svar, må du stille deg de riktige spørsmålene.

# 1 var du rett? Selvfølgelig var du det som du forteller deg selv. Det er derfor du ikke kan slippe avbruddet. Du tror du har rett, og de hadde feil. Men spør deg selv dette spørsmålet ærlig og tenk. Var oppbrytningen den riktige avgjørelsen om det var din feil eller ikke? Ville opphold i det forholdet gi bedre resultater enn situasjonen du var i før oppbruddet skjedde?

# 2 Hvilken god gjorde oppbrytningen? Du tror kanskje at det ikke er noe bra i livet ditt akkurat nå, men har du virkelig sett på din situasjon? Hvis ikke noe bra har skjedd ennå, hva er de gode tingene som kan skje, nå som du har brutt opp med partneren din? Her er noen ting du kan tenke på: [Les: 15 leksjoner du kan lære av dine egne oppbrudd]

# Frihet. Nå har du tid og uavhengighet til å forfølge ting som en gang trengte inngangen til partneren din. Du har friheten til å gå hvor du vil, gjøre hva du vil og se hva du vil. Du kunne ha gjort disse tingene mens du var med partneren din, men det er en annen følelse av frihet når dine beslutninger ikke er ansvarlige for noen enn deg selv.

# Introspeksjon. Nå som du er singel, kan du se på livet ditt med et annet perspektiv. Du kan se på det fra en enkelt persons synspunkt. Du vil se at fremtiden foran deg ikke er svart og hvitt. Det trenger ikke å være isolert til det din partner ønsker og trenger. Du kan nå se en annen sti som bare er din og din alene.

# Tid. Å være i et forhold krever at du investerer tiden din til å holde den flytende. Dømmer etter hendelsene som førte til din oppbrudd, var tiden din trolig brukt til å holde den sammen. Nå som du er singel, kan du bruke den til å gjøre de tingene som vil bidra til å gjøre deg glad igjen.

# Utforskning. Enkeltlivet forplikter deg ikke til å rulle rundt i byen på jakt etter den neste pressen, men det gir deg muligheten til å se og lære nye ting. I stedet for å utnytte energien din til å sette den ødelagte delen av livet ditt sammen, ta dette som et tegn på at du må finne nye ting for å plugge hullet som din ex forlot. [Les: Hvordan bli forelsket igjen etter en dårlig sammenbrudd]

# 3 Hva kommer til å skje med meg? Spør deg selv det spørsmålet bare for å minne deg på at du fortsatt er her. Du puster. Din oppbrudd brøt deg ikke så mye som du trodde det ville. Du har muligheten til å sikkerhetskopiere og starte et nytt liv uten din eks. Hva kommer til å skje med deg? Hva enn du vil.

# 4 Hvordan føler jeg meg? Du vet nøyaktig hvordan du føler, men prøv å se på det fra utsiden av kroppen din. Tenk på alle følelser som kjører gjennom deg akkurat nå. Smerte, lengsel, forvirring â € "det er alt der. Du må bare være klar over hva de er fordi å vite at det blir enklere å lette dem alle sammen. Sett dem inn i ord, skriv dem ned, gjør hva som kreves for å anerkjenne dine følelser.

# 5 Ønsker jeg å føle slik? Åpenbart ikke, men du må erkjenne det faktum at du tillater deg å føle det akkurat nå. Det er der, men det behøver ikke å bli lenge. Ikke ignorere det, men vær ikke nær det heller. Sett på den og fortsett deretter. Hjelp deg selv med å bli kvitt dine negative følelser ved å spørre deg selv om du er fornøyd med å føle deg som dette i lang tid.

# 6 Ønsker jeg å gi slipp? Igjen, et opplagt svar. Likevel, spør deg selv er nyttig fordi det er en sjanse for at du unngår å vurdere denne muligheten mens du er i smerte. Noen ganger kan det føles noe så sterkt som smerte, forblinde deg til det faktum at det ikke er den eneste følelsen der ute. Når du ser sannheten bak det, kan du begynne å vurdere din situasjon tydelig. [Les: Hvordan falle ut av kjærlighet med din eks]

# 7 Ønsker jeg å bevege meg fremover? Ved å spørre deg selv dette spørsmålet, vurderer du nå muligheten for å forlate situasjonen som du er i. Alt det smerte og lengsel trenger ikke å gå med deg. Det er derfor det kalles fremover fordi du tar et skritt unna de tingene som fikk deg til å føle deg dårlig.

# 8 Hva gjør meg glad? Første gang du hører dette spørsmålet, virker det veldig vanskelig å svare. Spør deg selv igjen, og plutselig åpner blindsene som har dekket øynene dine plutselig opp. Du finner at det er mange andre ting som har gjort deg glad i fortiden, og disse tingene kan fremdeles fremkalle disse følelsene i både nåtid og fremtid.

[Les: 8 mest vanlige feil etter misbrudd de fleste gjør]

Det vant, det er ikke lett, men du kan gjøre dette. Inspisere dine egne synspunkter og følelser om din oppbrudd vil hjelpe deg med å gå videre så mye raskere. Dine venner og familie kan hjelpe deg, men den eneste personen som virkelig kan fullføre jobben, er deg. Så vær ærlig mot deg selv, og begynn å reflektere over disse spørsmålene.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar