10 populære alkoholholdige drikker: hvordan å forberede dem til å imponere noen

Hvis du leter etter en måte å gjøre et godt inntrykk på, vil lære å blande opp disse populære alkoholholdige drikkene gjøre tricket.

Når det gjelder å gjøre folk som deg, er det ikke mye bedre enn å piske opp noen populære alkoholholdige drikker for dem. Problemet er at mange mennesker ikke vet hvordan man gjør noe mer komplisert enn et rom og cola uten å rote det opp.

Og å lage en dårlig drink er verre enn ikke å gjøre en i det hele tatt. For at vennene dine skal ha det bra, må du få dem noen gode drinker! Bare lær hvordan du gjør før du gjør narre av deg selv og serverer noe ekkel.

Å lage deilige alkoholholdige drikker tar et dyktighetsnivå

Jeg vet at bartendere gjør det ser lett ut, men når de blander en $ 15-cocktail med 10 trinn bare for å få det riktig, legger de mye ferdigheter i bruk. Du kan ikke bare kaste en masse ting sammen og oppnå samme smak.

Det er en vitenskap til den. Enkelte smaker passer godt sammen med andre og på baksiden kan parring av for mye av en ingrediens med en annen være katastrofalt i smaksløkene dine. Disse menneskene går gjennom mye trening og i store lengder for å blande opp en tilfredsstillende og god drikke for sine kunder. [Les: 12 essensielle mannlige drinker og typer menn som drikker dem]

Hvordan lage disse populære alkoholholdige drikkene på riktig måte

Hvis du ser opp til å lage drikke og la vennene dine nyte noe deilig, kan vi hjelpe. Men først, la oss snakke om et par ting å huske for å blande drinker.

# 1 Jo sterkere, ikke bedre. Folk tror at ved å drikke en drink ekstra sterk, vil folk like det mer. Det er ikke tilfelle i det hele tatt. Det kan virkelig ødelegge en drink hvis du legger for mye væske i det og ikke nok av alt annet. Så mye som folk drikker for å bli sløste, drikker de også for å nyte det.

# 2 Kvaliteten på brennevin gjør en forskjell. Du kan lage gode drikker uten høyverdig brennevin, men hvis du får den avanserte ting, gjør den dem enda bedre.

Ekstra filtrert brennevin - som er høykvalitets ting - har en tendens til å mangle den kjemiske smaken av alkohol mens du pakker like mye slag. Det betyr at alt bare smaker bedre generelt. [Les: 12 enkle og effektive måter å kurere den irriterende bakrusen på]

# 3 Det er bedre å måle ut mengder enn se kul ut. Jeg forstår. Du vil lage gode drinker mens du også ser ut som om du har gjort det i årevis. Så du spinner flasker, hell inn uten å måle, og håper på det beste.

Ikke gjør dette. Du vil bare gjøre narr av deg selv og drikkene vil være av oppskrift. Aka, de vil smake forferdelig.

Hvordan lage disse 10 populære alkoholholdige drikkene den riktige veien

Klar til å begynne å riste opp noen velsmakende drikker? Her er noen av de mest populære drikkene og hvordan du kan lage dem like bra som en spesialitet bartender.

# 1 Long Island Iced Tea. Dette er en klassisk drink folk flest vil vite om, selv om den ikke inneholder noen iste. Det er i utgangspunktet en sammensetning av brennevin, og litt cola.

Oppskriften: ½ fluid ounce vodka, ½ fluid ounce rum, ½ fluid ounce gin, ½ fluid ounce tequila, ½ fluid ounce triple sec, 1 fluid ounce søt og sur blanding, 1 fluid ounce cola - eller smake. Hell all væsken i en cocktail shaker og rist bort. Dump deretter alt i et glass og sprut litt cola. Du kan garnere med en sitron! [Les: 24 gigantiske stifter som alle burde vite]

# 2 Hvit russisk. Dette er definitivt en populær drink som tar litt finess å få riktig. Hvis du er en kaffe elsker, er denne for deg.

Oppskriften: 2 gram vodka, 1 unse Kahlúa likør og krem. Hell alkoholen i et lite glass fylt med is og topp med en stor hjelp av krem. Se de kremete hvirvlene og nippe.

# 3 gammeldags. Dette er en deilig klassisk drikke - og en av mine personlige favoritter. Mange mennesker har forskjellige måter å gjøre det på, men det er best å holde det enkelt, samtidig som de opprettholder sitt rykte.

Oppskriften: 1 ts rå eller granulert sukker, 3 dashes bitters, 2 gram rogn whisky, 2 teskjeer varmt vann og oransje kil. Start med å løse sukkeret i varmt vann sammen med bitterene. Legg til noen store isbiter og hell over whiskyen over dem. Rør deretter i ca 20 sekunder og pynt med en oransje kile.

# 4 Moskva Mule. En annen personlig favoritt, og favoritt av mange over alt. Det er en ganske enkel drink som smaker fantastisk og ser stilig ut. Det er perfekt for en varm sommerdag.

Oppskriften: 2 gram vodka, 4 til 6 gram ingefærøl og 0,5 gram limejuice. Tilsett limejuice i en koppermugg, legg deretter til isbiter, hell i vodkaen etterpå, etterfulgt av ingefærølen. Rør lett og server. [Les: Hvordan avslå en gratis drink på en bar den stilige måten]

# 5 Whiskey Sour. Dette er spesielt populært blant herrene, men en klassisk drink likevel.

Oppskriften: 2 unse whisky, 1 unse sitronsaft, 1 ts sukker og 1 egg hvit - selv om dette er teknisk valgfritt. Kombiner alt i en cocktail shaker og rist. Hvis du bruker en hvit, rist uten is først. Deretter legger du isen og belastningen mens du piller over et isglas. Du kan garnere med en sitronkile eller noen maraschino-kirsebær.

# 6 Gimlet. Dette er en du ser sannsynligvis hele tiden, men vet bare ikke hva det er. Du kan gjøre det med vodka, men den opprinnelige versjonen er med gin.

Oppskriften: 2 gram gin, ¾ unse limejuice, ¾ unse enkel sirup, lime wedge eller agurk peeling for garnityr. Hell alt til en cocktail shaker med is og STIR kraftig til helt kjølt. Hell det deretter i et kjølt martini glass eller over is i et glass. Garnér med lime wedge eller agurk peeling.

# 7 Manhattan. Du har sikkert hørt om dette en gang på gang. Det er en klassisk og med god grunn.

Oppskriften: 2 unse whisky eller bourbon, 1 unse søt vermouth, 2 til 3 bind med Angostura bitters, og en cheery for garnityr. Hell alt i et blandingsglass med litt is og rør til kombinert og kjølt. Stiv inn i et kjølt, tomt cocktailglas og garnér med en kirsebær. [Les: Veldig morsomt å drikke spill for to]

# 8 Mint Julep. Hvis du vil ha noe som er både forfriskende og velsmakende, er dette drikke for deg. Bare husk at noen mennesker er litt mer følsomme for mynte enn andre, så skreddersy den til deres behov.

Oppskriften: 10 mynteblader, 1 ½ super fint sukker eller enkel sirup, seltzer vann, knust is, 2 ½ ounces bourbon. Sett myntebladene på bunnen av et lite glass, tilsett sukkeret, og rør deretter til bladene knuser hverandre. Legg bare et sprut av seltzervannet, fyll på isen til koppen er ¾ full, og legg til bourbonen. Topp med bare en annen splash av seltzer vann og pynt med et mynteblad.

# 9 Martini. Dette er en drink alle bør vite hvordan man skal lage. Det er en klassiker, og nesten alle vil elske det.

Oppskriften: 2 ½ gram gin, ½ unse tørr vermouth, 1 til 3 oliven eller en sitron wedge for garnityr. Det er en ganske enkel oppskrift. Alt du trenger å gjøre er å kombinere gin og vermouth i et glass med litt is og rør til det er grundig kjølt. Deretter spenne og hell i et kjølt martini glass og legg til garnishet ditt etter eget valg. [Les: 8 forskjellige typer gutter du møter på barer]

# 10 Margarita. Hvem elsker ikke en god margarita? De går med praktisk talt ethvert måltid og pakker en kraftig, deilig punch.

Oppskriften: 2 ss fersk limejuice, 2 store teskjeer fint sukker, 1 ss treseks, ¼ kopp tequila, 2 kopper is, grovt salt og en lime kil. Legg salt på en tallerken og gni limkilen rundt glassets kant. Dip den nå fuktige glassfeltet inn i saltet slik at det sitter fast.

Deretter, i en cocktail shaker, rør sammen lime juice og sukker til det er mest oppløst før du legger til den tredobbelte sekken, tequila og 1 kopp is. Rist kraftig i omtrent 30 sekunder og spenne inn i ditt saltfylte, isfylte glass. Server med en lime kil.

[Les: 12 raske måter å raske opp rask og gå fra sløyfe til å varsle]

Nå har du oppskrifter og instruksjoner for hvordan du kan imponere dine venner ved å bare lage populære alkoholholdige drikker. Det er på tide å være vert for en fest og ha det gøy!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar