Plomme Bygg og Splash Wooden Sand og Vannbord Review

Denne kvadratbordssandkassen er sterk og holdbar, og leveres med en vanntett liner og et værbestandig beskyttelsesdeksel.

Den er spesielt egnet for barn som foretrekker å stå mens de spiller og ikke er så ivrige etter å sitte i en sandkasse. Den er egnet for bruk fra 18 måneder og kan brukes til sand- eller vannspill.

Testet av Leanne, 32, mamma til Darcie, 18 måneder, og Harrison, fem. Hun sier:

Dette ser bra ut, men vi var litt skuffet over størrelsen. Det er lite så ikke stor verdi for pengene.

Og hvis de forlater ute, dråper små hull i dekselet gjennom regnvannet. Sand sølte lett mellom bordet og plastfolie også.

Det er den perfekte høyden for Darcie og var ganske rask å montere - det tok rundt 40 minutter ved hjelp av en elektrisk skrutrekker.

Testet av Sarah, 33, mamma til Emma, ​​to og Daniel, tre, og forventer hennes tredje baby. Hun sier:

Denne robuste, slitesterke og jeg elsker designen. Det er en god høyde for min to- og treåring, selv om de generelt foretrukket å spille i de større sandkassene.

Jeg liker multifunksjonell bruk, skjønt - det er flott at det kan brukes som vann eller rotete lekebord. Dekselet passer godt, selv om noen regnvann klarte å seile gjennom til bordet under.

Testet av Jayne, 37, mor til Lily, to, Oliver, ni og Charlotte, 10. Hun sier:

Enkelt og veldig solid, og det ser flott ut på våre terrassebord. Treet er behandlet, så det kan forbli ute, men det er også lett og lett å bevege seg, og leveres med et beskyttende vanntett deksel som forblir satt.

Foringen er tett sikret slik at det ikke kan spilles - det er det jeg forventer, gitt prisen.

Lily ville ikke slutte å leke med dette og lykkelig holdt seg opptatt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar