Upopulær oppfatning: Å spille vanskelig å komme med en fyr er meningsløst

Det er en tid og sted for nesten alt. Er det vanskelig å få med en fyr en av dem? Her er sannheten du virkelig trenger å vite.

Jeg vil være ærlig; Noen ganger spiller det vanskelig å få med en fyr som kan jobbe. Det vil imidlertid ikke gjøre noe sist. Du kan i utgangspunktet fange en fyr ved å spille hardt for å få, men kvinner tar ofte det for langt og ender med å tape kroken og agn sammen med fyren.

Det er derfor vanskelig å spille med en fyr, er det noen ganger meningsløst. Og hvis du går for en fyr som virkelig ikke spiller spill, er du verre enn du skjønner. Du må begynne å respektere en manns tid og vise ham at du liker ham hvis det er slik du føler.

Gutter spiller vanskelig å få noen ganger også

Det er vanligvis like ubrukelig som du spiller hardt for å få. I all ærlighet er spill ikke bra for noen. Vi er alle skyldige i å gjøre dumme ting for å få en persons oppmerksomhet, og selvfølgelig er det vanskelig å leke å være ofte vår første trekk.

Men liker du når en fyr spiller vanskelig å få? Sannsynligvis ikke. Oftere enn ikke, jenter som går for en fyr som er like utenfor rekkevidde, blir irritert og ender opp med å fortsette. Så hvorfor er det kvinner tror de samme spillene jobber med menn? [Les: Er han vanskelig å få eller er han ikke i deg?]

Hvorfor leke hardt for å komme med en fyr er meningsløst

Det kan fungere noen ganger, men vanligvis er det ikke veldig gunstig for å danne sunne, glade forhold. Det er derfor vanskelig å spille med en fyr, kanskje ikke gå som du planla.

# 1 Han kan hate sinnspill. Noen gutter liker spillet aspekt av dating og bli kjent med noen. Andre hater det imidlertid. Du kan ikke muligens vite hvilken han går inn i det, og hvis du virkelig liker ham, er det bare ikke verdt risikoen.

# 2 Han kunne feiltolke den. Dette gjelder spesielt hvis du ikke vet hvordan du spiller hardt for å komme på en måte som faktisk gjør en fyr mer interessert. I dette tilfellet kan du gjøre en dårlig jobb med det.

Og i stedet for at han er interessert i deg, viser du ham at du ikke liker ham. Noen gutter får hint og tar av uten å prøve å vinne deg over. Det betyr at du slår ham vekk i stedet for å bringe ham nærmere. [Les: 14 måter å vise en fyr du liker ham og fortsatt være en taler]

# 3 Han liker bare jakten. Noen gutter har et problem når det gjelder å jage kvinner. Og det problemet er at de bare liker jakten. Når de får en jente, har de ingen interesse for henne.

Hvis du går inn i en av disse gutta og spiller hardt for å få, kan du hekte ham. Men hvis han er denne typen, vil han ende opp med å forlate når han har deg. Så hva er poenget?

# 4 Du vil virke umoden. Dette er trolig den største grunnen til å spille med en mann er mer skadelig enn det er nyttig. Han kan se på at du spiller hardt for å bli som en virkelig umoden måte å få noen til å like deg.

Og det er fordi det er. Hvis du er seriøs om å finne en fyr og ha et godt forhold til ham, er det vanskelig å leke hardt for å få det så barnslig. Være moden og bare bli kjent med ham.

# 5 Han har det vanskelig å vite hvordan du virkelig føler. Alt har å gjøre med å spille et spill. Fordi det er hva det er. Han kan ikke fortelle hvordan du virkelig føler deg hvis du dodger ham eller ikke svarer på teksten i en passende tidsramme. Han blir clueless og det kan skade sjansene dine for å få ham. [Les: 12 skriver det er på tide å fortelle ham at du liker ham]

# 6 Du stiller dine forventninger svært lavt. Alt dette har å gjøre med at du spiller et spill. Og hvis han vet hva du gjør, må han tro at du ikke bryr deg for mye, og derfor vil han heller ikke.

Han kan til og med spille sammen med deg og behandle deg ikke godt fordi det er slik han ser deg behandle ham. Det setter dine forventninger lavt og gir mer plass til en fyr til å misforstå deg.

Hva å gjøre i stedet for å spille hardt for å få

Du trenger ikke å spille hardt for å komme for å vinne deg en god fyr. Faktisk kan du gjøre en rekke andre ting for å få ham til å like deg og vise ham du liker ham. Her er hva du bør gjøre i stedet.

# 1 Flørt. Flørting er så mye kraftigere enn å late som om du ikke bryr deg om noe. Det viser for det første at du faktisk er inn i ham, og det gjør også at du virker leken og moro. Flørt mer og spill spill mindre hvis du vil vinne deg selv en fin fyr. [Les: 30 virkelig sexy flørtende tips til jenter]

# 2 Hold kun små mengder informasjon tilbake. Du kan fortsatt få en mann til å jobbe for det, mens du ikke akkurat spiller hardt for å få. Det du vil gjøre i stedet, gjør deg selv til å virke litt mystisk.

Du kan fortelle ham ting om deg selv, men la noen ting være et mysterium, så han må jobbe litt for å finne deg ut. Det vil være morsomt for ham, og det har noen av de samme elementene som å spille vanskelig å få, men det er ikke skadelig. [Les: Hvordan være mystisk uten å være for fjern]

# 3 Vær stum på hvordan du føler. Av mange grunner er dette langt mer effektivt enn å forsøke å skjule dine følelser. Du kan rett opp fortell en mann som du tror han er fantastisk, og du vil bli kjent med ham mer.

Dette fungerer fordi det er overraskende. Det er et sjokk, og det er ekstremt smigrende.Ikke mange har modet til å gjøre noe slikt, og det vil skje i hans sinn. Det er akkurat det du vil ha.

# 4 Skrekk på sine vitser. Vi pleier å like folk mer når de tror vi er morsomme. Det er bare hvordan det fungerer psykologisk, så hvis du vil at denne fyren skal være oppmerksom på deg og liker deg, ler når han spøker rundt.

Du kan til og med fortelle ham at han er morsom og snakker om hvor mye du liker hans personlighet. Når du uttrykker dette, blir han mer fascinert enn hvis du spilte hardt for å få. [Les: Hvordan være morsomt og få folk til å elske din bedrift]

# 5 Fortell ham du tror han er interessant. Og si ordet "interessant" spesielt. Grunnen til at du vil bruke det ordet, er fordi det kan ha en rekke forskjellige betydninger. Ikke fortell ham hvordan du mener det heller.

Det vil få ham til å bruke sin fantasi, og han vil bli fascinert om hva du virkelig tenker på ham. Den intrigen vil holde ham komme tilbake mye på samme måte som du tror å spille hardt for å få vilje.

# 6 Ha det gøy og la din sans for humor skinne. Bare slapp av og vær deg selv. La din sans for humor komme ut så han kan se hvor morsomt du egentlig er. Få dyster og bare nyt tiden med ham. Jo mer moro han har med deg, jo mer vil han se deg igjen.

[Les: 15 måter å få en mann til å jage deg og bli vanskelig]

Å spille med en fyr er ikke noe som vil føre til et tilfredsstillende, sunt forhold. I stedet kan du prøve noen av disse andre tipsene for å fange deg en flott mann.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar