Fungerer leker Coy egentlig? Hvordan gjøre det og være effektiv AF

Innholdsfortegnelse:

Fungerer leker Coy egentlig? Hvordan gjøre det og være effektiv AF
Fungerer leker Coy egentlig? Hvordan gjøre det og være effektiv AF
Anonim

Når det gjelder å snagging deg som noen spesielle, kan du spille coy som din beste metode. Men hvordan gjør du det så fungerer det egentlig? Dette er hvordan.

Tingen om å spille coy er at du må gjøre det på en veldig bestemt måte for at den skal fungere. Ellers vil du bare ende opp med å få noen til å føle seg utestengt. Det er som om du gir dem den kalde skulderen, og de vil bare fortsette.

Hvis du får det riktig, kan det være å spille coy det beste. Med akkurat den rette mengden glede som presenteres på den riktige måten, kan du være veldig spennende for noen. De vil vite mer og det vil skape en interesse for deg basert på ingenting annet enn kroppsspråket ditt, i utgangspunktet.

Å være deg selv er alltid viktig, men ved å vedta andre egenskaper kan det hjelpe deg enormt

Du bør ikke late som å være noen andre når du prøver å få noen du liker, men du kan bruke visse elementer og spille opp dine kvaliteter. Det er ikke noe galt med å sette din beste fot frem i et forsøk på å tiltrekke seg noen.

For ofte gjør vi ikke rettferdige førsteinntrykk. Mange mennesker ser noen, og akkurat der. Kanskje de sier hei eller kanskje de bare dømmer fra kroppsspråk langt unna. Poenget er at det er coy som kan hjelpe til med å tiltrekke seg noen umiddelbart, slik at de kan få en sjanse til å kjenne den virkelige deg. [Les: Hvordan være deg selv i 14 trinn for å elske å være deg]

Slik spiller du coy og faktisk har effekt på den rette personen

Igjen, dette er ikke den enkleste metoden til å spikre ned, men det kan være ekstremt effektivt hvis det gjøres riktig. Nøkkelen er å lære balansen og sette disse tipsene til bruk ofte slik at du kan perfeksjonere denne ferdigheten.

# 1 Øv ditt coy uttrykk i speilet. Det er ingenting galt med å komme foran et speil og praktisere uttrykkene dine. Noen mennesker skjønner ikke hvordan de ser ut i løpet av visse øyeblikk, og å komme foran et speil er bare en måte å finne ut av det.

Du kan alternere gå fra dine vanlige uttrykk til en mer sjenert, koselig en - som om du bare så noen du synes er virkelig attraktiv. Dette kan bidra til at bryteren føles og ser mer ekte ut i person.

# 2 Flett øynene dine til dem ofte. Folk som er coy gjør ikke noe poeng å stirre. Det er fet og aggressiv. I stedet bør du flette øynene til dem og vente til de ser deg. Gjør dette ofte slik at de gjentatte ganger kan fange deg og se på dem og så vende seg bort av synd. [Les: Bestemme om øyekontaktattraksjonen er sterk eller dødelig]

# 3 La dem få deg til å stirre og se bort og ned. Etter at du har sett dem igjen og igjen for en stund, gå videre og la dem fange deg. Da, som de gjør, ser du bort og ned, som om du er flau, fanget de deg.

Denne metoden viser dem at du er interessert, mens du også hint på coyness. Du kan også opprettholde et smil som du ser bort også.

# 4 Se tilbake til dem etter at de fikk deg til å stirre. Nå som du har oppmerksomhet, må du gjøre noe med det. I stedet for bare å unngå øyekontakt og det ser ut som om du ikke er interessert, se igjen.

Ikke bare styrker dette at du er interessert, men det kan til og med be dem om å komme over, alt samtidig som du opprettholder en mynt av mynt. [Les: 10 subtile øyekontakt flirte bevegelser som alltid fungerer]

# 5 Smil på dem mens de vender hodet nedover. Ikke bare er dette flyet flørtet og koselig, det er også sexy. Hvis de kommer over, slå opp og deretter ned med en gang og smil. Det er som om du ikke kan få øyekontakt fordi du er sjenert. Dette er både søt og de vil føle behovet for å vinne tilliten din - noe som betyr at de vil betale mer oppmerksomhet og jobbe hardere.

# 6 Hold et lite smil mens du snakker. Foreløpig som du vet en intim hemmelighet om dem. Dette vil hjelpe deg å holde et veldig interessant smil på ansiktet ditt som de vil vite mer om. De vil fortsette å grave og grave til de finner ut hva du smiler så mye. Kickeren? De vil aldri finne ut.

# 7 Se ned ofte. De som er coy har en tendens til å være innadvendt. Det betyr at du må vises som om du tenker forsiktig og det kan oppnås ved å se ned ofte.

Når de stiller et spørsmål om deg, se ned før du svarer. Det vil også få deg til å virke som om du gjemmer noe, og det vil få dem til å vite enda mer om deg. [Les: Hvordan være en foresatte uten å være åpenbar]

# 8 Biter leppen din. Dette er koselig, sexy og veldig lekfull. Det er best å gjøre dette bare i små doser, da det lett kan overdoseres og miste sin appell. Hvis de stiller deg et spørsmål eller gir deg et godt kompliment, biter du på leppen din.

Du kan til og med bite leppen din og se ned, som om du prøver å skjerme et smil eller noe annet. Bare sørg for ikke å gjøre dette for lenge og ikke svar på spørsmålet. Du spiller coy, ikke dum.

# 9 Giggle på sine vitser. Giggling er søt, og det er mye mindre åpenbart enn en fullstendig latter. Når de gjør vitser og prøver å få deg til å le, skal du bare fnise stille. Du kan til og med holde et smil og late som om du prøver å ikke le. Dette gir dem en utfordring de ikke kan nekte. [Les: Hvordan få en jente til å le, smile og like deg med det samme]

# 10 Ikke kom med informasjon. De nøkkelen til å spille coy er å være mystisk. Det er lett oppnåelig hvis du holder litt informasjon til deg selv. Du må late som om ting de vil vite er privilegert informasjon.

Åpenbart må du åpne opp en liten bit. Du kan ikke bare unngå eller unnvike hvert spørsmål. Hvis du gjør det, vil de tro at noe er galt med deg og vil ikke være interessert. Gi noen og hold igjen på andre. Det vil få dem til å få alle svarene.

# 11 Snakk sakte. Igjen, å spille coy handler om å være subtil og mystisk. Du kan ikke gå rundt blabbing og være høymunnet og forvente å få de samme resultatene. I stedet fokusere på å snakke sakte. Gjør dem lene inn for å få en bedre lytte. [Les: 30 subtile, åpenbare og veldig sexy flørtende tips]

# 12 Gradvis åpne opp. Du kan ikke bare være kjekk og sjenert for alltid. Det er et poeng når du må være litt mer åpen, eller de vil bare se deg som noen som ikke er interessert.

Så gradvis åpne opp. Jo mer de graver, jo mer lar du dem inn. Men hvis de fortsetter å stille spørsmål etter spørsmål, vær så snill å unnvike noen her og der, så de gjør mer av en innsats. Hvis det er en utfordring, vil de ønske å jobbe hardere.

[Les: 15 måter å flørte med din forelskelse og få dem til å falle hardt]

Hvis du ønsker å tiltrekke seg noen, er det en fin måte å spille coy på, men bare hvis du vet hvordan du gjør det riktig. Disse tipsene vil hjelpe deg med å feire skygge for å lande en hottie som deretter kan bli bedre kjent med deg.

Populært emne