Slik har du lekre banter og holde flirten levende for alltid

Hvis du ønsker å holde forholdet ditt morsomt, er det viktig å ha lekre banter. Slik holder du flørt, uansett hvor lenge du har vært sammen.

Mange mennesker skjønner ikke betydningen av flørting og å ha lekende skikkelser i forholdet ditt. Vi alle gjør dette i begynnelsen av våre relasjoner, men denne morsomme flørtingen går ofte ned etter at bryllupsreisefasen er over.

Vi ender opp med å forplikte oss til noen, og siden vi ikke lenger prøver å "vinne" dem, stopper vi den kesete atferden som vant dem i utgangspunktet. Som et resultat, mister våre relasjoner litt av den morsomme kanten som trengs for å gjøre det best det kan være.

Når du slutter å flirte, går forholdet ned i dumpene

Du må alltid flørt med partneren din. Flørting er ikke reservert for de få månedene du bruker, og får din betydelige andre til å like deg mer. Du bør alltid gjøre det, eller ditt forhold kan ende opp med å bli verre og verre.

Når du har en leken skikkelse og holder den flirtende oppførelsen levende, viser du kontinuerlig din betydelige andre som du er i dem. Du får dem til å føle seg ønsket og brydde seg om og, viktigst, ønsket.

Å ha dette som en stor styrke i forholdet ditt, vil også hjelpe deg med å opprettholde et sunt sexliv også. Og vi vet alle hvor viktig det er. [Les: 14 vanlige årsaker sammenhenger ofte mislykkes]

Hvordan ha lekre skøter og holde forholdet ditt gøy

Når det gjelder flørting, er banter sannsynligvis det morsomme. Å gå frem og tilbake med raske, vittige kommentarer, holder ting interessant. Det viser også din betydelige andre hvor smart du er og baner vei for noen interessante samtaler. Slik kan du mestre det.

# 1 Tenk alltid på comebacks. Selv når du ikke flirter eller har småfe, har du alltid comebacks klar til å gå i tankene dine. Dette hjelper trene hjernen din til å tenke mye raskere.

Jo raskere du kan komme tilbake med en vittig kommentar, desto bedre blir din lekre skrapelodd å være. Dette hjelper deg også å være mer ufiltrert, noe som kan være veldig morsomt og underholdende i sin egen henseende. Tillat ordene å bare flyte umiddelbart. [Les: Hvordan være vittig og vinn noen over]

# 2 Bruk det du vet om partneren din. Flørting er gjort så mye bedre hvis du vet hva som gjør din kjæreste kryss. Hva elsker de deg og sier i seng sammen? Hvordan reagerer de på morsomme eller frie ting?

Å bruke det du vet om dem for å justere ditt eget skikk er viktig. Tenk på hva de liker og hva de ikke liker. Gjør banter som er unikt for dem bare, og si ting du vet vil slå dem på akkurat de rette stedene. Du vet hva de finner morsomt, så bruk det.

# 3 Kontroller at stemningen er riktig. Det er en veldig spesiell stemning som gjør for stor skikkelse. Begge må være i et veldig avslappet, lekende tenkemåte. Hvis partneren din begynner å bli litt flørtende og gjør noen vitser, opp ditt vitsspill.

Slip noen linjer som vil gi ham et hint om at du er klar for en leken snill. Å kunne lese stemningen riktig vil hjelpe deg å flørt og ha det gøy så mye du kan. Den andre du føler det, gå for det. [Les: 20 ting du kan gjøre for å få en kvinne i humøret]

# 4 Start det så ofte du kan. Du trenger ikke alltid å vente på riktig humør, skjønt. Du kan starte det så mye du vil. Faktisk er det bedre hvis du initierer det mye. Ellers kan partneren din ikke.

Hvis dere begge ikke prøver å flørte med hverandre, så vil dere aldri. Dette vil gjøre forholdet litt mer kjedelig og kan påvirke sexlivet ditt negativt. Så selv om du ikke er 100% i humør for litt skam, gjør du likevel og se om din signifikante andre vil ha det gøy.

# 5 Vær så opprørende som du kan. La ting bli super dumt. Prøv å utfordre deg selv for å se hvordan vanvittig og latterlig du kan få. La det være et slags spill sammen. Se hvem som kan gå lengst og gjøre den mest latterlige og morsomme kommentaren.

# 6 Få litt stygg. La din freaky side ut når du har en lekre banter. Vis din signifikante andre du kan bli litt stygg. Bare fordi det er skummel betyr det ikke at det ikke kan være veldig sexy og skittent.

Bruk litt skitten snakk for å få din partner i humøret mens du flirter på denne måten. Du kan til og med gjøre det et lite spill med deg selv. Se hva som trengs for å få partneren din til å ta deg med deg og ta seg med deg i soverommet. [Les: 23 tips for skitne å snakke og si de mest sexy ordene]

# 7 Ikke hold tilbake. Å holde tilbake er det verste du kan gjøre når du flirter. Du må være deg selv og la alt ut. Din betydelige andre falt for deg, ikke sant? Så vær så ekte og ærlig som du kan.

La dine sanne farger vise. Mange ganger trekker parene seg til seg selv etter en stund. De tror at deres partner vet alt de trenger, og de holder seg av å være seg selv. Ikke la dette skje med deg og din elsker.

# 8 Hvis du har lyst til å gjøre det, gjør du det. Mange mennesker i relasjoner kan være i humør til å flørt og ha lekre banter veldig kort, men da ikke handle på det. Slik blir forholdet ditt kjedelig. Du slutter å gjøre de morsomme tingene uten grunn.

Hvis du har lyst til å være goofy og si noe dumt til partneren din, så gjør det! Åpenbart, vær oppmerksom på når de er i forferdelig humør.Noen ganger kan du oppmuntre dem med lekre banter og andre ganger, det vil bare irritere dem. [Les: 50 flørtende tekstmeldinger som er sikker på å få henne til å smile]

# 9 Prøv å sette opp din signifikante andre med hver kommentar. Hver gang du har en leken snill, se om du kan gå et skritt over din betydelige andre. Prøv å kontinuerlig overgå hverandre, så det er det mest morsomme det kan være.

# 10 Bare ha det gøy med det. Hvis du liker å ha litt lekre banter på en bestemt måte, bare gjør det og ha det gøy med det. Det er ingen riktig eller feil måte å gjøre skikkelig og flørt med kjæresten din. Så lenge du flirter og holder den morsomme energien opp, vil ditt forhold vare.

Fokuser på kontinuerlig å prøve å ha det gøy med hverandre. Uansett hvor du er eller hva du gjør, legger du innsats for å gjøre det morsommere, kommer til å gjøre fantastiske ting for lang levetid i forholdet ditt.

[Les: 10 måter du kan gjøre forholdet ditt mer morsomt og lekende]

Lekkete banter er bare en av de mange måtene du kan holde forholdet ditt morsomt og interessant. Pass på at du alltid forsøker å holde flirten levende slik at du aldri kommer opp i et kjedelig forhold.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar