Spill gratis: La dem bli lei utfordring

Innhold

Å gi barn frihet og plass til å spille gratis er en viktig del av utviklingen deres, slik at barn kan lære om verden rundt dem og bruke fantasien deres!

Free Play utvikler også barns viktige sosiale ferdigheter og fremmer sin fysiske og kognitive utvikling, noe som gir dem sjansen til å lære om forhandling, årsak og virkning og lagspill.

Foreldreekspert og Petits Filous-ambassadør, Anita Cleare, sier "Free play har ingen eksternt satt læringsmål, det er selvregistrert læring drevet av moro og nysgjerrighet ... Under gratis spill velger barn (ikke voksne) hva de vil gjøre, hvordan de vil gjøre det og når de vil stoppe. "

Petits Filous, No 1 kids 'fraage frais merkevare i Storbritannia, har vært dedikert til utviklingen av barn de siste 30 årene. Petits Filous utvider sitt fokus fra funksjonelle fordeler av sine produkter - kalsium og vitamin D for sunne bein - til viktigheten av Free Play for barns utvikling. Petits Filous er derfor oppmuntrende foreldre (og andre omsorgspersoner, som besteforeldre) til å omfavne ideen om Free Play, som en prioritet.

Kjedsomhet = Bra

Free Play utfordrer den negative oppfatningen av kjedsomhet hos barn. Over hele landet frykter mange foreldre uttrykket "jeg kjeder meg" og er raske til å gi barna sine travle aktiviteter for å fylle sin tid. Anita Cleare sier, "Gjennom gjentatt eksperimenter lærer barna universets grunnleggende prinsipper" og fraråder foreldrene å hoppe inn når barna leker, er nøkkelen til at barna får alle fordelene ved friluftsliv. "Free Play er barnedrevet og barnedrevet, så la dem følge deres naturlige instinkt for å leke, uten skyld for å føle at du må gå inn og underholde dem. Finn et trygt miljø der det er greit å gjøre et rot! "

Spill gratis i handling

Som en del av Petits Filous Play Free-kampanjen utfordret ambassadør Anita Cleare en gruppe familier til å la barna kjede seg, med sikte på å stimulere kraften og konseptet med Free Play. Foreldre ble oppfordret til å overvåke, men ikke bli involvert i barnas lek, slik at ungdommer kunne leke uten retning.

Hver familie delte deretter sin erfaring med Anita Cleare, som ga råd om hvordan man skal gjøre dette til en mer fremtredende del av sine barns liv.

Laura Dove fra Five Little Doves så gode resultater fra utfordringen og så barna hennes leke med leker på måter de aldri hadde før.

"Uten teknologi hadde barna mine rett og slett vendt tilbake til gratis spill på en måte som broren min og jeg hadde gjort for alle år siden, før teknologien kom sammen og stjal litt av barndommen. I den første halvtimmen kan de leke med leketøy på konvensjonell måte, men en time i de kan ha skapt en helt ny bruk for leketøy - en vanlig garasje kan ha blitt en romstasjon, en lastebil som flyrende tallerken og de ideene bare vokse og vokse ".

Nell Heshram fra The Pigeon Pair og meg så en økning i hennes barns selvtillit etter utfordringen.

"Min datter, spesielt, synes å ha vokst i selvtillit. Siden utfordringen har startet, tilfeldigvis utføres hun på scenen foran hele gruppen av foreldre, og tilbakekalte et dikt til sin klasse, utenom hjertet. Hun klarte begge med aplomb. Spillet skal fungere underverk i å bygge barns selvtillit, men jeg hadde ikke forventet at det skulle ha en så rask effekt. "

https://www.anitacleare.co.uk/thinking-parenting/

https://www.anitacleare.co.uk/thinking-parenting/

https://www.anitacleare.co.uk/thinking-parenting/

EU-godkjent krav: 'Kalsium og vitamin D er nødvendig for normal vekst og utvikling av bein hos barn'

https://www.anitacleare.co.uk/thinking-parenting/

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar