Pizza Express fører veien i amming-vennlig hotspots

Innhold

Medela UK har påbegynt et søk på Storbritannias ammende-vennlige offentlige hotspots, og de tidlige resultatene setter den populære restaurantkjeden på toppen.

Som National Breastfeeding Week nærmer seg, har Medela søkt i Storbritannia for å finne de mest innbydende offentlige steder for amming.

Det har vært mye nyhetsdekning i det siste på restauranter og offentlige steder som reagerer negativt på ammende mødre, så Medela var ivrig etter å finne de stedene som ønsker å amme med åpne armer.

Forskningen, som pågår, handler om å gi mødre den ekstra tilliten de måtte trenge når de plukker et sted for å stoppe og amme. «Vi blir ofte bedt om tips når vi ammer ut og om», sier Sioned Hilton, Medela's Lactation Consultant, "og selv om mange kvinner med rette er stolte og selvsikker når de spiser barnet deres, føler andre seg selvbevisst. Det er for disse kvinnene vi bestemte oss for å begynne å forske på dette området. '

Søket har sett at mer enn 300 restauranter og kafeer blir kontaktet over store byer i Storbritannia. Mange uavhengige kafeer kom ut på toppen, inkludert dette er Leaf Café og Bold Street Café i Liverpool, Boston Tea Party i Bristol og The3 Herb Garden i Newcastle.

>> De beste stillingene som skal brukes når du ammer barnet ditt

Restaurantkjeden Pizza Express var en klar vinner. Restaurantgruppen demonstrerte et bemerkelsesverdig nivå av støtte for ammende mødre med feilfri tilbakemelding fra de ansatte teamet snakket med.

Rapporten ble utarbeidet etter to samtaler til hvert sted ved ulike anledninger, og spurte om det vil være OK å amme ved etableringen. Det var en høy prosentandel av positive svar, men for noen var reaksjonen at de heller ville moren dekket opp eller at et toalett var tilgjengelig. Pizza Express-ansatte gav alle positive svar med 100% av de vi snakket med å si "å, helt klart, selvfølgelig".

Zoe Bowley, Pizza Express 'Operations Director, sa: "Vi vet at når mødre forhandler så mange nye utfordringer, kan en varm velkomst gjøre den største forskjellen. I løpet av de siste 50 årene har unge familier vokst opp med oss, og vi håper at hver ny generasjon mødre vet at PizzaExpress alltid vil ønske dem velkommen med et vennlig smil. "

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar