Pity Playlist: 10 sanger som hjelper å helbrede ditt brutte hjerte

Musikk kan berolige følelsene på en måte som ingenting annet kan. Når du er nede i dumpene, er det noen sanger som hjelper deg med å få disse følelsene ut.

â € œWallow i self-pityâ € er det beste rådet som noen kunne gi deg når du treffer bunnbunnen. Noen av oss kan tenke: "Vent et øyeblikk, gråt og være hjelpeløs, får meg til å føle meg som en taper! Alle trenger å komme seg gjennom stadiet av sorg, og det er først etter at du har akseptert hva som har skjedd at du kan komme deg fra det.

Gjenopprette er en kunstform. Gjenoppretting er individualisert. Hver person klarer seg på forskjellige måter. Mens noen foretrekker å spise, foretrekker andre å trene. Mens noen foretrekker å lage kunst, hører andre på sanger. Og egentlig, hva er det enklere enn å spille noen låter på din iPod?

Sanger som hjelper deg gjennom en grov patch

Det er et par sanger som er kjent for å hjelpe deg til å føle deg bedre under en grov patch. Du kan tenke at de alle handler om hjertesorg, men noen av dem kan også være om skuffelser og andre livsproblemer. Her er noen forslag til hva du kan lytte til.

# 1 Jeg er fortsatt i live, men jeg er nesten ikke å puste. Den åpne teksten til The Scriptâ € ™ s sang, med tittelen â € œBreakeven â € œ vil også bryte deg â € "hvis du ser deg selv fra sangens perspektiv. Denne sangen handler om en fyr som er igjen av jenta, mens jenta ser ut til å ha tiden av livet hennes. Vær jenta i denne sangen. Vet at i en sammenbrudd blir begge parter skadd, men det er uunngåelig å se at en fest beveger seg raskere enn den andre. [Les: 8 måter å håndtere en eks ser noen nye]

Tekst som rammet hjem: Hva skal jeg gjøre når den beste delen av meg alltid var deg? Og hva skal jeg si når jeg er alle kvelte opp og du er ok?

# 2 Men du behandler meg som en fremmed, og det føles så grovt. Ingenting utelukker sinne og bitterhet som Gotye, noe som jeg pleide å vite. Det er nyttig å forutse tankene dine at hvis noen har gjort deg feil, har du muligheten til å fullstendig utrydde denne personen fra din verden. Hvis du bare gjør det, kan det hjelpe deg gjennom din prøvelse. [Les: Hvordan overleve de første 168 timene etter en oppbrudd]

Tekst som rammet hjem: Nå og da tenker jeg på alle tider du skrudd meg over, men fikk meg til å tro at det alltid var noe jeg gjorde. Men jeg vil ikke leve slik, og leser inn i hvert ord du sier. Du sa at du kunne la det gå, og jeg ville ikke fange deg på noen som du pleide å vite.

# 3 Alt du eier i en boks til venstre. Beyoncé lærte oss en trengte leksjon i livet: Du kan ikke la noen mobbe deg, bruke huset ditt og pengene til deres fordel, og jukse på deg, alt på samme tid. Noen ganger trenger vi et våkneopp og vekkeanropet kommer i en deprimerende, grov patch av å oppdage våre løgn og snuspartnere. Men dette burde ikke få deg ned.

Som Beyoncé sier, kan alle erstattes, og du bør ikke sette deg ned på grunn av hjertesorg. [Les: 12 uansett galle måter å komme tilbake på din eks]

Tekst som rammet hjem: Så siden jeg ikke er alt ditt, hva med jeg? Ingenting i det hele tatt til deg. Baby, jeg vil ikke kaste en tåre for deg. Jeg vil ikke miste et blunk av søvn. Fordi sannheten i saken er, erstatter du er så lett.

# 4 Gjør meg så mye sterkere, får meg til å jobbe litt vanskeligere. Alle som går gjennom en tøff tid trenger å vite hvor sterk de er for å henge på. De trenger også å vite at disse tider skal gi dem leksjoner som skal læres, og erfaringer som kan gjøre dem klokere. Akkurat som i Christine Aguileraâ € ™ s â € œFighter â €, vil hver og en av oss gjennom disse tider komme sterkere ut. [Les: Hvordan få selvtilliten din tilbake etter en sammenbrudd]

Tekst som rammet hjem: Så, takk for at du gjorde meg en fighter. Gjør meg lære litt raskere. Gjort huden min litt tykkere. Gjør meg så mye smartere.

# 5 Jeg har all min kjærlighet å gi og jeg vil overleve. Og du vil også. En av de eldste overlevelsesangene for å gå gjennom de verste tider er Gloria Gaynors 'Jeg vil overleve.' Hun lærer oss at det ikke er umulig å komme seg opp igjen på føttene etter å ha gått gjennom den verste krisen i livet ditt. Og til tross for at det er folk som insisterer på å sette deg ned, må du finne motet til å komme seg opp og bevise at de er feil.

Tekst som rammet hjem: Det tok all styrken jeg ikke måtte falle fra hverandre. Behøyd prøver hardt å reparere stykkene av mitt knuste hjerte. Og jeg tilbrakte å så mange netter, bare for å være lei meg for meg selv. Jeg pleide å gråte, men nå holder jeg hodet høyt oppe.

# 6 Det er alltid mørkeste før daggry. Og det er alltid den mørkeste like før vi får våre handlinger sammen. Når du har fått deg ut av din elendighet, vil du glemme hvordan det føles å være der. Bli inspirert av Firenze og Maskinens "Skrik det ut." [Les: 8 påminnelser for å holde deg i bevegelse fremover]

Tekst som rammet hjem: Og det er vanskelig å danse med en djevel på ryggen. Så rist han av. "Fordi jeg er ferdig med mitt graceless hjerte.Så i kveld skal jeg kutte det og starte på nytt.

# 7 Jeg er så lei av kjærlighetssanger. På samme måte som Ne-yo i sangen hans, så synd, blir du syk av å lytte til kjærlighetssanger, og husker de ærefulle dagene i forholdet som forlot deg, brutt og gråt. Når den tiden kommer, begynn å fortsette. Det må være en viss tid tildeling for sorg og vende, men det bør ikke vare evig. Når du er mettet med sure følelser, kom deg tilbake og fortell deg selv, du vil gjøre det. [Les: 12 idiotsikker måter å slutte å tenke på din eks]

Tekst som rammet hjem: Så lei av tårer, så ferdig med å ønske at hun fortsatt var her. Sa jeg er så lei av kjærlighetssanger, så trist og sakte.

# 8 Dette er siste gang du forteller meg at jeg har det galt. Taylor Swift og Gary Lightbody av Snow Patrolâ € ™ s sang â € œThe Last Timeâ € vil definitivt gjøre deg tenke to ganger om hva du går gjennom. Det viser deg perspektiver til både mannen og kvinnen som er i et forhold, og hva skjer når en av dem begår en feil som angrer den andre. [Les: 10 grunner til ikke å være i et on-off forhold]

Tekst som rammet hjem: Dette er siste gang jeg sier at det har vært deg hele tiden. Dette er siste gang jeg slipper deg i døren min. Dette er siste gang, jeg vil ikke skade deg lenger.

# 9 Kom opp for å møte deg, fortell deg, jeg beklager. Sier Coldplay i sangen sin, "Scientisten." Som hjerteskjærende som denne sangen er, snakker det om en reise, og hvordan taleren prøver å fortsette. â € œThe Scientistâ € hjelper deg med å innse at noen kan være i en vanskelig situasjon, og det er greit. Det er greit å innrømme at du har det vanskelig, eller sliter med å fortsette. Du er bare menneskelig, og det er bare naturlig for deg å legge til side litt tid til å helbrede.

Tekst som rammet hjem: Ingen sa det var lett, det er så synd for oss å dele. Ingen sa det var enkelt, ingen sa det ville vært så vanskelig.

# 10 Jeg antar at forandringen i lommen min ikke var nok. Bitterheten av teksten blandet med det oppsiktsvekkende tempoet gjør denne sangen perfekt for å plukke deg selv opp igjen. Når du ser tilbake på grunn av at det tidligere forholdet ditt ikke var riktig, må du bare være enig med Cee Lo Greens "Forget You." [Les: Slik slipper du fortiden og se fremtiden]

Tekst som rammet hjem: Jeg ser deg kjører rundt byen med jenta jeg elsker, og jeg liker, glem deg!

Tider kan være tøft nå, men en liten musikalsk nudge i riktig retning skal hjelpe deg å komme tilbake på føttene. Gi disse sangene et forsøk, slipp ut dine følelser, og møtt verden igjen!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar