Pinolino Leonie Sandpit Review

Passer til bruk fra 12 måneder, er dette treglasset laget av bærekraftige materialer og har en høydejusterbar solkule for å gi ly fra solen.

Det ser pent ut og vil gjøre et stilig tillegg til enhver hage. Det er imidlertid ingen dekning, så det er upraktisk å gå utendørs, og det er vanskelig å flytte.

Testet av Leanne, 32, mamma til Darcie, 18 måneder, og Harrison, fem. Hun sier:

Basen tok 20 minutter å montere med en elektrisk skrutrekker, og baldakinen var enda mer fiddly å sette sammen. Gitt prisen, jeg er overrasket over at det ikke er noe deksel for å holde sandtørr.

Det er heller ingen base, så sanden sitter direkte på bakken, noe som betyr at du ikke virkelig kan flytte den. Et dekke og bunn ville gjøre dette til et topp kjøp, men uten dem er det ikke.

Testet av Sarah, 33, mamma til Emma, ​​to og Daniel, tre, og forventer hennes tredje baby. Hun sier:

Av alle sandkasser som krever konstruksjon, var dette det enkleste å sette sammen. Treet er solidt, men ubehandlet, slik at det kan lide i elementene.

Jeg elsker solskinnet - en god idé - men det er ikke noe lokk, så du kan ikke dekke sanden over natten. Og uten bunn fungerer dette bare ikke på våre terrassebord - sanden falt rett gjennom og endte under det!

Testet av Jayne, 37, mor til Lily, to, Oliver, ni og Charlotte, 10. Hun sier:

Dette er en veldig pen sandkasse med en stilig, stripete baldakin, som ser vakker ut i hagen vår. Men det er ikke veldig solid, noe som er skuffende, spesielt for prisen.

Baldakinen gir god beskyttelse og tilpasser seg lett, men et sterkt vindstød tok nesten av det. Utformingen ville være flott for en pre-walker, men den er stor, så det er nok plass til å trenge.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar