Pillow Talk: Den beste måten å skape emosjonell intimitet og binding

Par skaper intimitet gjennom seksuell tilkobling, men de må også være følelsesmessig bundet. Pillow talk er en utmerket måte å øke båndet ditt nærmere.

Enten en cuddler eller ikke, pute talk er en fin måte å etablere intimitet mellom to personer. Bare fordi du har sex betyr ikke at du har et intimt forhold. Å være i stand til å ha en samtale etter kjønn er som glasur på kaken for to personer som prøver å finne ut hva de liker om hverandre i tillegg til seksuell art av forholdet deres.

7 av de beste emnene for å fremkalle pute talk og skape emosjonell intimitet

Ikke alle er en "talker". Hvis du er noen som krever den følelsesmessige intimiteten til verbalt bånd, bør pusjesnakk være en integrert del av din nærhet med partneren din. Hvis du har noen i livet ditt som ikke er så mye i diskusjoner etter kjønn, er det gode måter å engasjere dem i en samtale i stedet for å bare vende seg og sove.

# 1 Det du likte og det føltes bra. Hvis du vil at pute snakker for å være intim og produktiv, begynner du å diskutere et spill av spill av hva du likte eller hva du ønsket mer av i ditt seksuelle møte.

Å gå gjennom detaljene om hva du gjorde og priste hverandre for en godt utført jobb er en utmerket måte å gjøre neste gang enda bedre og gi partneren litt ros for de tingene de gjorde for å få deg til å føle deg bra. Det kan også bidra til å få dere begge klar for runde to. [Les: De beste koselige stillingene til å være en kjærlig kelner]

# 2 Hva vokser din favorittminnet opp? Det kan virke helt uten tilknytning til det du nettopp gjorde, men rett etter euforisk natur av en orgasme, og snakker om de intime minner du holder, bidrar du til å knytte deg sammen følelsesmessig.

Å ha din partner tenke på glade tider brukt i deres formative år trekker deg nærmere sammen og knytter fremtiden ved å knytte dine tidligere favorittopplevelser sammen. Det er også en flott tid å lære litt om familien sin uten å føle at du er nysgjerrig. [Les: 36 racy, tilfeldige morsomme spørsmål for flørtende gutter og jenter]

# 3 Hva er din største drøm? Å spørre partneren din om hva de vil ha for sin fremtid, er litt for alvorlig for pute-snakk. Pillow talk skal dreie seg om de spektakulære og drømmende tingene.

Så spør dem om hva deres største drøm er, hva de vil gjøre mest før de dør, eller livslang bøtte liste må. Følelsesmessig forbinder med dem ved å dele ambisjoner for din fremtid og finne ut om de kunne ha noe, hva det ville se ut. [Les: 50 spørsmål for å koble og rulle dem inn]

# 4 Spør dumme spørsmål. Like etter at dere begge fikk klippene dine, holder dere det lyse og ler litt. Spør dem dumme eller filosofiske spørsmål som får dem til å tenke intellektuelt, men husk, lys.

Når du har dype og meningsfulle samtaler, får det folk til å tenke utenfor boksen. Dype diskusjoner skaper intimitet og mer dybde i forholdet ditt.

# 5 Diskuter ditt forhold. Hvis du hadde noe seriøst fantastisk sex og allerede vurdere "hvor går dette forholdet?" Snakk deretter spørre dem når du føler deg nærmest, kan være en god ide.

Like etter kjønn er du mer åpen for ærlighet om hvordan du føler. Det er en utmerket tid, ikke å sette noen på stedet, men kanskje å fortelle dem hvordan du virkelig føler. Gjør eventuelle forespørsler du ønsker om hva du vil gå fremover.

Ikke vær påtrengende eller overveldende. Fordi det ikke er hva pute snakk handler om. Pillow talk skal dreie seg om å dele intimitet og skape forbindelser, og ikke skyve partneren din bort ved å komme for sterk. [Les: 10 store forholdsproblemer og hvordan å fikse dem]

# 6 Snakk om hvilke kvaliteter du vil ha i en person. Like etter sex er det en utmerket tid å ta seksuell lyst ut av det du vil ha i et forhold. Finn ut hva noen ser ut av soverommet.

Pillow talk er en fin tid å ha ut som kvaliteter er veldig viktige for deg. Og snakk om hva du ønsker i en langsiktig venn og forhold. Snakk om ting som om du reiser, karrierevekst, eller hvor stor en familie du vil ha.

Følelsesmessig forbinder og skaper intimitet handler om å uttrykke dine ønsker, hva du virkelig vil ha, og være sannferdig for å finne ut om du bare er god i sengen sammen eller hvis du vil være god sammen hele veien rundt. [Les: Måter å være en bedre lytter og virkelig høre din partner]

# 7 Få klarhet om ting. Hvis partneren din sa noe til deg tidligere i uken som forvirret deg, men du trodde ikke det var en passende tid til å diskutere det. Straks etter kjønn føler du deg både intim og sårbar, så det kan være en flott tid å få avklaring .

Hvis din kompis sa noe om aldri å ha barn eller ikke å vurdere et seriøst forhold, er pusjespalt tiden å bringe de små tingene opp. Stopp det stewing.

I stedet for å ignorere dem ut av frykt, i varmen av et argument, eller når ting er stygg, prøv etter svar når du er på et bra sted. Sannsynligvis vil dere begge være mindre defensive og mer åpne for å dele og finne en løsning.

Kjønn er en av de mest intime utvekslingene som to personer deler, men noen mennesker trenger mer enn bare fysisk forbindelse.

[Les: 34 måter å gjøre forholdet sterkere enn noensinne]

Pillow talk er en utmerket måte å få litt verbal og emosjonell intimitet etter kjønn.Hvis du holder den lys, er ikke påtrengende, og åpen for å være sårbar, kan pusjesnakk være den beste måten å binde deg nærmere.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar