Pierce Brosnan Survivor treningsplan

Innholdsfortegnelse:

Pierce Brosnan Survivor treningsplan - øVELSER 2023
Pierce Brosnan Survivor treningsplan - øVELSER 2023
Anonim

Hvis det er en ting vi har lært av actionfilmens siste tiår, er det alder at det ikke er noen barriere for å sparke rumpa på sølvskjermen. Fra Liam Neeson's box office-smashing tatt trilogi til Sly Stallones juggernaut Expendables franchise har Hollywoods harde menn rullet tilbake årene for å bevise at de fortsatt kan løpe, hoppe, slå og sparke enn de fleste menn halvparten av deres alder.

De siste eldste statsmennene som kaster hatten sin i kulehullet, er den tidligere James Bond-skuespilleren Pierce Brosnan, som stammer som en hensynsløs snikmorder kjent som "The Watchmaker" i terrorist-thriller Overlevende. Skuespilleren motsatte Milla Jovovich, viser den 62 år gamle irske skuespilleren at han ikke har mistet et skritt siden han overlot sin tux og Walther PPK til Daniel Craig, takket delvis til treningsregimet.

Se på traileren nedenfor, og les videre for å finne en full treningsplan designet av fitnessekspert og Mindful Chef medgrunnlegger Myles Hopper, designet for å hjelpe deg med å bygge funksjonell Hollywood-fitness - uansett hvor gammel du er.

Utholdenhet

"For å filme chase scenene, trengte Pierce å kunne løpe over en lang periode og ikke gi inn i kravene til fysisk og mental tretthet," sier Hopper. "For å forbedre din utholdenhet, fokus på å forbedre din aerob kapasitet og gjøre kroppen mer effektiv ved å bruke oksygen for å hjelpe sin ytelse. Regelmessig aerob trening har også vist seg å bidra til å forsinke aldringsprosessen i arteriene dine. "Høyintensivt arbeid har vist seg å være mer effektivt enn steady state aerobic trening. En stor aktivitet for å forbedre utholdenheten er bakfjell. Finn en bakke med en anstendig helling, sprint til toppen så fort du kan, og bruk turen ned som hvileperioden. Gjenta dette i 30 minutter en gang i uken for å forbedre utholdenheten. '

conditioning

"Hvis utholdenhet gir deg muligheten til å fortsette å gå over en lengre periode, vil kondisjon gi deg korte, skarpe utbrudd av energi, som trengs under kampsekvenser," sier Hopper. 'Det vil også hjelpe deg med å kaste kroppsfett og øke muskelmassen. Prøv noen av nedenstående for en fettforbrenningsmaskin til økten din. '

Kamptauer Tid 20sec Resten 20sec Setter 5

Kettlebell svinger 1 Tid 30sek Resten 30s Setter 5

Kettlebell svinger 2 Reps 20 Hvil ikke Setter 10

burpees Tid 60sec Hvil ikke Setter 10

legs

"Enhver snikmorder skal ha sterke ben. Du vet aldri når du skal trenge ut, hoppe ut eller klatre ut fienden din, "sier Hopper. "Å bygge kraftige bein mens du brenner mye fett, gir etter aktivering potensiering en tur. Du forbinder en sammensatt øvelse som bruker en tung vekt med en eksplosiv bevegelse i en bestemt tidsperiode.

"Tanken er at den eksplosive bevegelsen vil hjelpe deg med å rekruttere og stimulere flere muskelfibre på kort tid og bidra til å stimulere til stimulering av sentralnervesystemet. Dette vil da tillate deg å løfte en tyngre vekt i dine sammensatte øvelser for følgende sett.

"Den eksplosive bevegelsen tillater også en stor metabolsk reaksjon, noe som gir ekstra fettforbrenningspotensial."

Barbell squat Reps 10 Hvil ikke Setter 5

Hopp squat Tid 30sek Rest 90sec Setter 5

'Hvis du er litt eldre og bekymret for at stresshopping kan sette på leddene dine, må du justere øvelsene litt - utføre vegg sitter i 30 sekunder i stedet for hoppeklubber.'

Overkroppen

"Assassins trenger overkroppen styrke for å kunne komme seg ut av farlige situasjoner," sier Hopper. 'Bodyweight øvelser som press-ups og pull-ups er gode for å forbedre overkroppen styrke, som igjen vil bidra til å redusere muskel tap som pleier å forekomme naturlig hos menn over 50 år.'

Utfør fire pull-ups etterfulgt av fire press-ups, tre pull-ups etterfulgt av tre press-ups og så videre til du når en. Hvil i 60 sekunder og gjenta for totalt tre runder.

"Hvis du sliter med pull-ups, prøv en omvendt rad med enten en bar eller en suspensjon trener som en TRX," sier Hopper.

abs

'Kjernen fungerer på refleksbasis, noe som betyr at det er engasjert av reflekser som svar på dine handlinger og reaksjoner,' sier Hopper. 'Tenk på dette i forhold til en assassin som hele tiden må tilpasse seg sitt miljø og håndtere stadig skiftende scenarier. Gi denne øvelsen en tur, ikke bare for å bygge en sterk kjerne, men også øke stabiliteten til skulderen / mobilitet og styrke. "

Press-plank med enkeltbenfleksjon til forlengelse 'Hold opp og nakke i en nøytral stilling med bommen din flatt og i tråd med skulderleddene. Løft en fot av gulvet og veldig langsomt for en telling på fem sekunder, ta det kneet mot brystet. Forleng deretter beinet i samme tempo til hele spekteret uten å plassere det på gulvet. Gjør fem reps hver side for tre sett. Hvil i 60 sekunder mellom settene. '

Overlevende er ute i kino landsomfattende nå.

Et utmerket treningsprogram er bare fullt effektivt hvis du brenner kroppen din med sunn mat. Mindful Chef tilbyr kunder med lean meal kits, levert til døren din.

Følg Myles @myleshopperMHT

Populært emne