10 stykker dating råd for kvinner i sine 30-årene

Klokere og mer erfarne enn du var i 20-årene, er du nå fullt utstyrt for å ta dating verden med storm med disse bitene av råd.

Dating verden er et skummelt sted å være. Denne moderne tidsalderen har gjort dating enda mer komplisert. Du kan chatte med virtuelle fremmede du møtte via datingsider ett minutt, og sov med dem neste. Har den digitale tiden gjort det lettere for folk å finne sann kjærlighet? Tvert imot, å finne kjærlighet er blitt mye mer komplisert.

Dating i 30-årene er vanskelig. Det er ganske skremmende, og det kan ta mye arbeid på din side. Du er ikke lenger jenta du var i 20-årene. Du ser kanskje en glimt av henne hver gang du ser i speilet, men du vet at tiden har gjort deg klokere og mer i kontakt med virkeligheten når det gjelder forhold.

Visst, du har kanskje gjort feil når du var yngre, men det er alt i det siste. Å eie opp til de feilene og utfordre deg selv til å komme tilbake i datingfeltet er et tegn på modenhet.

La oss være ærlige her, noen kan finne ut at det ikke er så spennende å delta i 30-tallet i 20-årene. Det er et helt annet ballspill der ute, og det virker ikke så ungt nå. Dating i 30-årene trenger ikke å være en så stor oppgave. Det betyr ganske enkelt at du ikke lenger er villig til å bosette seg for de umodne sagaene i går, og du går nå frem mot en lykkeligere og sunnere fremtid.

Når du har truffet 30-årene, er du mest sannsynlig mer tilpasset deg selv. Du har mest sannsynlig kommet i kontakt med hvem du er og hva du vil, og du har lært å være mer jordet. Kanskje, du har lært å se at kjærligheten ikke er den idealiserte versjonen du hadde i tankene da du startet dating-spillet. [Les: 30 ærlige livs sannheter du må vite før du treffer 30]

Hvordan nå i 30-årene dine

Med alder kommer modenhet? I det minste ideelt. Med det i betraktning, vil vi hoppe over de grunnleggende grunnleggende datingene du burde ha lært i tenårene og 20-årene, og få rett til å avdekke mer modne råd.

# 1 Vet hva du vil. Når du har fylt 30 år, vet du sikkert hva du vil i livet. Du har nå mer kontroll over dine følelser. Du kan nå fortelle forskjellen mellom forelskelse og kjærlighet.

Nå som du har mer kontroll over deg selv, har du et klarere bilde av hva du vil ha fra et forhold og fra livet. Alle de mislykkede datoene og forholdene i 20-årene har lært deg hva du ikke vil ha, så det følger logisk at du kan begrense mulighetene for det du ønsker.

# 2 Slett ut eventuelle tidslinjer du måtte ha. Hvem sier at du må slå seg ned i 20-årene, eller at du må spike Herr rett ved 30, eller at du burde ha barn før 40? Når du må jobbe på en frist, vil du legge så mye press på deg selv at du vil bli fristet til å låse deg på den som kommer med.

Mens det ikke er noe galt med å ha ekteskap og en familie, må du ikke trykke deg selv for å slå deg ned bare fordi alle rundt deg enten blir forlovet, gift eller har en baby.

# 3 Vær åpen-sinnet. Husk når du hadde en type? Dette er alderen hvor du må være åpen og date noen som ikke er din type i det hele tatt. Prøv å danse noen som ikke deler de samme synspunkter som du gjør. Planlegg en dato som går utover din komfortsone. Utfordre deg selv til å ta ditt datingspill til et helt nytt nivå. [Les: 11 grunner til å gi den nerdige fyren en sjanse]

# 4 Ikke la vondt av fortiden hindre deg i å ha en lykkeligere fremtid. Fortiden gjør vondt, det er den kalde, harde sannheten. Så mye som vi ønsker å ønske fortiden aldri skjedd, ville den modne ting å gjøre være å lære av det og fortsette.

Ikke la ditt kyniske og kalde hjerte forhindre deg i å stole på den neste personen som kommer med. Velkommen hver dato med et åpent hjerte og et åpent sinn. Alle fortjener en sjanse, og ikke la fortiden din gjøre vondt hindre deg i å finne din lykke.

# 5 Slett av forhold som går ingen steder. Når du er i 30-årene, ser du etter stabilitet i et forhold. Dette er på tide å gi slipp på forhold som tydeligvis går ingen steder. Holder du fortsatt på et dødt forhold, hvor mannen har absolutt ingen intensjon om å slå seg ned og har vært en beryktet snyder? Nå er det tid til å være realistisk, og gi slipp på forhold som bare holder deg tilbake.

Ikke hold deg fordi du frykter usikkerheten om hva du vil slippe å gjøre. Donâ € ™ t insistere på å holde fordi du frykter at du vil ende opp med å være alene. Husk at det er langt verre ting enn å være alene.

# 6 Se etter en mann, ikke en gutt. Dating â € œboysâ € kan være morsomt og alt, men mange av disse guttene vil at du skal ta vare på dem. Dating en gutt kan bli litt forferdelig. Du vil ha en mann som er følelsesmessig stabil og investert i sine følelser for deg. Det ville være mer tilrådelig å søke forhold med noen som allerede er grunnet og allerede har planlagt sin fremtid. [Les: 10 gutter å slutte å danse hvis du vil ha ekte kjærlighet]

# 7 Ikke la deg falle fra hverandre. Ikke vær det følelsesmessige vraket som suger øynene hennes ut mens du ringer tilfeldige mennesker klokken 3, i håp om at noen vil lytte til sin triste historie. Husk at du er mer verdt enn dine tragedier, og ditt hjerte er fullt av kjærlighet å gi.Du er mer verdt enn din brokenness, og ditt hjerte vil helbrede hvis du tillater deg å bli helbredet.

# 8 Don't se alle som "The One.â € Â En av de vanlige feilene som alle gjør i starten av et forhold er at de legger for mye fokus på ideen til partneren og ikke forholdet selv. Ikke alle relasjoner kommer til å vare for alltid, og sjansene er at dine visjoner av den hvite brudekjole vil bli knust.

Ikke forvent noe, og du vil ikke bli skuffet. Nyt forholdet til lykken det bringer nå, men når det bringer mer skade enn godt, lær å gi slipp.

# 9 Ikke sett deg ned. Trykket av nedleggelse kan gjelde for mange. Ikke la deg selv bestemme seg for den neste mannen som foreslår, eller gir et snev av ekteskap når du ikke er sikker på det. Ekteskap er en alvorlig ting, og å komme dit bør aldri være et tilfelle av et løp til alteret. [Les: 16 tegn på at du skal bosette seg i et ulykkelig forhold]

# 10 Ikke chase "bad boy". Dette er den vanligste feilen mange kvinner gjør, uansett alder. Nå er det ikke på tide å fortsette å gi hjertet ditt til den arrogante douchebagen som bare vil gjøre noe for å ødelegge hjertet ditt. Du hadde hele 20-tallet for å nyte de mange oppturer og nedturer som dater den dårlige gutten, men 30-årene dine bør være en tid for et mer modent forhold.

[Les: 25 måter å holde en fyr hekta og glad i kjærlighet]

Dating i 30-årene betyr at du har alderen ikke bare i år, men også i visdom og følelsesmessig modenhet. Det er på tide å bli seriøs hvis du vil slå seg ned, og det betyr at du skal slippe forhold som bare kommer deg til ingensteds, uansett hvor morsomt de kan virke.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar