Piccolo Organic Baby Food Review

Et øyeblikk:

Et stort salgsargument for Piccolo er de kreative smaker som tilbys for å utvide babyens smaksløk - ikke bli overrasket over å finne slike rødbeter, grønnkål og kirsebær i disse posene. Posene gikk ned veldig bra med vårt panel av mum testere, selv om de ønsket at det var mindre størrelser på tilbud for mindre babyer.

Hva de sier:

"Grunnlegger av Piccolo Organic Baby Food, Cat, likte et variert kosthold fra ung alder, inkludert rikelig med frukt og grønnsaker, pasta, pulser og litt kjøtt. Kjærlig tilberedt mat er en del av hennes DNA. Det er måten hun ble tatt opp, og hvordan hun mater sin familie og datter, Juliet. Hun fortsetter å bruke tiden sin sporing av det beste og det ferskeste, lokalt hentede ingredienser, eksperimentere med oppskrifter, og dele sine kulinariske kreasjoner med de fleste som hun kan klemme rundt sitt kjøkkenbord. Hennes utvalg av deilige organiske puréer gir en praktisk måte å presentere babyer på nye og spennende smaker. Og 10% av fortjenesten går til matopplæring veldedighet. "

Testet av mamma Joanne Harding for Mother & Baby utmerkelser 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet til mødre, hovedsakelig for brukervennlighet. Posene er brukervennlige - du kan ganske enkelt klemme litt rett på en skje, nyttig spesielt når du er borte fra hjemmet. Posene er også veldig lette og bærbare. Dette var min første opplevelse av avvenning og min lille syntes å nyte de forskjellige smakene. Som en første gang mamma var det herlig å se barnet mitt nyte forskjellige smaker for første gang. Jeg fant en rekke matvarer pakket inn i hver pose og det faktum at ingen andre kunstige ingredienser ble tilsatt veldig beroligende. Det føles som om du gir barnet ditt det beste ved å mate dem grønnsaker og fruktvarianter, i kombinasjoner som du ikke nødvendigvis ville sette sammen selv. Det føles som om du vil helt sikkert være å utvide babyer smaksløkene dine. Kanskje de burde lage voksne versjoner!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet er klart til bruk straks, og når åpnet kan hver pose lagres i kjøleskapet i 24 timer. Dette gir deg en sjanse til å bruke opp maten, så ofte vil din lille ikke fullføre alt. Utvalget av frukt og grønnsaker pakket inn i disse små posene er fantastisk. Som opptatt mamma, ville jeg ikke ha tid til å sette sammen pureer med alle disse sunne ingrediensene, så dette gjør hele avspenningen mye lettere etter min mening.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville bruke dette produktet over andre - det har unike blandinger av sunne ingredienser og min lille gutt likte dem. Tingen som fikk dem til å skille seg ut fra andre jeg har sett, er den brede blandingen av smaker, som vanligvis inneholder minst tre viktige ingredienser. De legger også til ekstra små ingredienser som urter eller vanilje. Alt føles veldig sunt og gjør livet lettere som en arbeidende mamma.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg vil kanskje gjøre væsken i posene litt tykkere (hvis det er mulig) som det var ganske viskøst, noen ganger ville jeg sprute for mye på skjeen. Dette var mulig selv med en liten klemme på posen. Dette endte vanligvis på babyens ansikt eller bib! Også mindre poser som et alternativ kan være nyttige.

Testet av mamma Natalie Webster for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Det finnes et godt utvalg av ingredienser i produktet, inkludert noen som jeg ikke har sett i andre babymatvarer, som rødbeter og kale, så det introduserer et godt utvalg av smaker. Jeg elsket at kirsebær yoghurt inneholdt havre, og dette var en ekte treff med datteren min, som overrasket meg, fordi det opprettholder hint av surhet som kommer med kirsebær. De var perfekt glatte som er flott for første smak og fargene var interessante og fanget datterens oppmerksomhet. De smaker akkurat som ingrediensene.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Produktene er alle klare til å gå, som sparte meg timer med damping, blanding, pureeing og oppvask! Posene kan plasseres i varmt vann for å varme opp som de gjorde veldig raskt. Dette var nyttig, spesielt på teatime når datteren min blir sliten og ønsker at min oppmerksomhet betyr at jeg kan holde henne, synge Incy Wincy Spider og forberede den på samme tid. De er også praktiske for når jeg er ute og om fordi de er kompakte.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Det tar bort min mummieskyld for å ikke forberede måltidene selv fordi de er laget av økologiske ingredienser av høy kvalitet, uten tilsetningsstoffer og sukkeret er helt naturlig. Utvalget av ingredienser er utmerket og har mange variasjoner i smak, spesielt med fruktposene. Den blandede fruktposene var flott til dessert, og ble lagt til gresk yoghurt eller blandet i grøt til frokost.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Alle produktene jeg mottok inneholdt frukt, og jeg vil gjerne se noe uten frukt. Da vår datter synes å ha arvet begge våre søte tenner, gjør jeg ekstra innsats for å gi henne smakfulle smaker, så vel som noen søte smaker og der er ikke muligheten til å gjøre dette med disse produktene.

Testet av mamma Jane McGrath for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Ja, jeg vil anbefale disse, min datter elsker spesielt vårens greens pack. De er veldig praktiske når du reiser fordi du ikke trenger å holde dem kalde til de åpnes. Skruenhetten betyr at du kan spare litt for senere, og datteren min synes å elske alle smaker.Jeg spruter det også rett på skjeen, så det er ikke behov for skåler og vaske opp.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Disse produktene gjorde livet mitt enklere når du reiser, da det er veldig lett å ta noen poser med meg, spesielt for overnattinger som du ikke trenger å avfrost eller refridgerere dem. Når jeg ikke har hatt tid til å puree mat, er det et virkelighetssparer, spesielt med å vite at alle produktene er organiske og friske. Jeg vil definitivt ta noen av disse med oss ​​på ferie.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg vil si at det ligner på noen andre merker på markedet, for eksempel Ella's Kitchen. Jeg foretrekker emballasjen over andre merker selv, da jeg synes det skiller seg ut på supermarkedhylleet og ser veldig høyt ut. Alle ingrediensene er organiske, og jeg tror at prisen er ganske bra. Ideelt sett vil posene også være tilgjengelige i mindre størrelse, da datteren min ikke kommer gjennom en hel pose per måltid.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det ville være veldig praktisk hvis posene også var tilgjengelig i halv størrelse. Det ville også være veldig bra hvis posene var frie.

Testet av mamma Emma Burton for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg fant det mangfoldet av ingredienser som ble brukt i det første smaksområdet, var veldig forfriskende når det gjaldt organiske kombinasjoner av frukt og grønnsaker. Det var herlig å se min sønn synlig nyte og utforske de forskjellige smaker. Når smaken var litt tangy, var det fantastisk å se ham bruke nye ansiktsuttrykk. Maten kom i kompakte poser som var gode å bruke på vår korte pause til Frankrike, eller bare når du handler om shopping. Jeg likte det faktum at maten kunne serveres rett fra posen eller oppvarmet uten å måtte bruke en egen bolle. Porsjonsstørrelsene var perfekte for min sultne gutt. Jeg elsket også design og utseende av emballasjen, det var forfriskende ikke garish!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Vi tok produktene med oss ​​på ferie til Frankrike, og de var veldig praktiske å bruke og krevde ikke chilling, noe som var flott som vi hadde en fire timers bilreise etterfulgt av en seks timers fergetur! Jeg var i stand til å ta frokost, lunsj og middagsposer for min sønn som ga ham en rekke smaker. Jeg oppvarmet hans middag lett ved å bruke bare en krukke med vann og trengte ikke å bekymre seg for å ta store kjøleposer og ekstra skåler.

Jeg trodde alltid at denne typen babymat var et lat alternativ, men jeg har blitt konvertert! Fra nå av vil jeg holde lager i mitt skap for de dagene når jeg trenger noe raskt og enkelt, eller når vi er ute og reiser eller reiser. Det har også vært en fin måte å introdusere sønnen på nye og spennende smaker. Når jeg prøver å lage mat, har jeg funnet ut at det er mye avfall på grunn av det store volumet av mat som produseres ved å bruke det minste av grønnsaker, så det er vanskelig å introdusere et så bredt utvalg. Piccolo har gjort det mulig for meg å gjøre dette.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Kvaliteten, variasjonen og kombinasjonen av ingredienser som brukes i Piccolo-produktene, gjør virkelig produktet skiller seg ut. Bruken av urter er fantastisk, og det er noe jeg har lagt merke til mangler i lignende produkter på markedet. Jeg fant ut at ingrediensene som brukes er mer lik de som jeg ville bruke til min egen matlaging. Andre produkter på markedet ser ut til å bruke mer tradisjonelle engelske smaker som 'boble og squeak' og 'blomkålost'. Dette er ikke retter jeg ville lage mat for meg selv, så ville de ikke lage mat til sønnen min. Min sønn har grundig likte å prøve alle de forskjellige første smakene, og det har vært en fantastisk måte å introdusere ham på så bredt spekter av produkter så tidlig på. Prispoenget er utmerket og det er i tråd med andre lignende produkter på markedet, men jeg føler meg bedre valuta for pengene på grunn av det spennende spekteret av smaker og ingredienser.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg kan virkelig ikke foreslå noen forbedringer på dette produktet, da jeg ikke finner noe område å feile det på. Kanskje flere forskjellige pakker kan bli introdusert til en litt nedsatt pris? Jeg håper at Piccolo fortsetter å introdusere nye smaken kombinasjoner som jeg har vært så imponert over alle de som vi prøvde.

Testet av mamma Lucy Whittington for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg har allerede anbefalt dette produktet til venner og andre mødre av mange grunner. Spesielt er produktet deilig, jeg elsker måten Piccolo-merkevaren bruker økologiske ingredienser og en rekke urter og krydder for å forbedre smaken av posene. Som mamma vil jeg utsette min sønn for så mange forskjellige smaker som jeg kan, slik at han kan begynne å erkjenne og lage sine egne preferanser med forskjellig smak. Piccolo har skapt et produkt som er allsidig. Jeg bruker posene til å legge smak til grøt, som en saus til en pastafat, for å lage pinwheels, som en dessert og som et raskt måltid eller en snack når du reiser eller ut og om. Piccolo-posene er så godt laget at jeg ikke føler seg skyldig i å bruke dem for å spare meg selv når de lagrer mat, fordi de fremdeles gir sønnen min vitaminer, smak og godhet han trenger for å vokse.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Når jeg vurderer hvor mye innsats ville gå inn i å lage disse individuelle puréene hjemme for min baby, ville jeg si at de ikke bare sparer tid, men energi og plass i fryseren. Jeg vil fortsette å kjøpe disse til å legge til min egen matlaging for å snike i den ekstra vegdelen og gjøre min mat ekstra velsmakende. De er også perfekte når du reiser på offentlig transport, og de gir en god smaksprøver, gratis matbit.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Piccolo-posene gir sønnen min en rekke forskjellige smaker og vitaminer, mens du også bruker god kvalitet, økologiske ingredienser. Jeg føler at Piccolo er et veldig omsorgsfullt merke, det donerer 10% av overskuddet til veldedighet. Jeg elsker også at posene har et symbol som forteller foreldrene om posen er vegetarisk. Som en mor som bringer sønnen opp vegetarianer, ser jeg alltid etter bekreftelse på at maten er ok å bruke, og Piccolo er det eneste merket jeg har funnet som deler dette eksplisitt. Av alle disse grunnene tror jeg dette produktet skal vinne.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Min sønn elsker kirsebær og yoghurt smaken og jeg elsker å gi dette til dessert. Jeg vil gjerne ha mer yoghurt smaker tilgjengelig slik at jeg kan blande dette litt, kanskje litt mer eksotisk frukt som ananas, kiwi eller papaya ville være flott med sommermånedene nærmer seg.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar