8 setninger Din jente ville absolutt elsker å høre mer

Innholdsfortegnelse:

8 setninger Din jente ville absolutt elsker å høre mer
8 setninger Din jente ville absolutt elsker å høre mer
Anonim

Å uttrykke søte følelser til jenta din kan gjøre en verden av forskjell. Her er noen fraser du burde si oftere.

For de fleste kvinner er konstant verbal kommunikasjon en viktig ingrediens i et godt forhold. Som du kanskje allerede vet, elsker kvinner å snakke. De vil snakke når de er lykkelige. De vil snakke når de er opprørt. De vil snakke med deg for å føle deg nærmere. Dette er deres måte å lære deg bedre og vise deg en del av seg selv.

Selvfølgelig ville hun ikke være den eneste som gjorde alt for å snakke. Hun vil også at du skal være en del av samtalen. Tross alt er det ikke noe poeng å snakke med noen som bare svarer med grunts og nikker. Med det sagt kan det være ganger når du vil uttrykke hvordan du føler om henne, men du har egentlig ikke de riktige ordene for anledningen. Thatâ € ™ s hvor denne artikkelen kommer til nytte.

Ting gutta bør fortelle sine kjærester oftere

Når du finner deg selv tunge og ikke i stand til å komme med noe å si under bestemte anledninger, er det noen setninger som definitivt vil komme til nytte for deg.

# 1 Du gjør meg glad. Hver kvinne vil vite at hun gjør sin elsker glad. Den populære troen er at alle kvinner pleier å trenge oppmerksomhet, kjærlighet og mesteparten av tiden, men noen ganger får det kvinner til å føle seg som om de kveler deg for mye. Dette gjør at de fleste kvinner tror at de ikke gjør deres elsker lykkelige. Derfor er det så viktig å la jenta vite at hun gjør deg glad.

Kvinner er omsorgsfull og kjærlig av naturen. Også, kvinner har en tendens til å gå utover for menneskene i livet, spesielt deres elsker. Uansett problemene eller hvor mye hun nekter deg for oppmerksomhet, sørg for at du lar henne vite at hun gjør deg glad og gir lykke til livet ditt. Denne utsagnet alene kan sette et smil på jentas ansikt. [Les: 20 måter å gjøre jenta utrolig glad]

# 2 Jeg tror på deg og dine drømmer. Jenta din trenger din støtte og å vite at du alltid gir henne lyst til å forfølge drømmene sine. Ikke bare er det viktig å vise henne at hun har din støtte, men du bør gi henne beskjed om at du helhjertet tror på hennes og hennes drømmer. Chasing dreams er en heltidsperspektiv når du er voksen, og oppmuntring fra den du elsker kan gå langt.

Noen ganger må jenta din bare vite at du støtter henne, uansett hvor liten eller stor drømmene hennes er. Lytte til hennes snakk om drømmene hennes er også en måte å vise henne at du tror på henne. Når hun møter suksess og uunngåelig feil, sørg for at hun vet at din tro på hennes sysler er ubøyelig. [Les: 10 trekk som alle store kjærester har]

# 3 Jeg har bare øyne for deg. Hver kvinne i verden ønsker å høre ordene: "Jeg har bare øyne for deg." Nei, det handler ikke om å være sjalu eller usikker. Det er viktig at jenta føler seg trygg på at hun er eplet i øyet. Det kan høres dumt, men det sikrer at damen din føler at hun har et sikkert sted i hjertet.

Denne setningen sier også til jenta din at hun er den eneste i tankene dine, og du er fornøyd med det du deler med henne. Ingen ønsker å lure på om deres elsker er ute og spiller rundt. Derfor er det så viktig å la jenta vite at uansett hvor du er, vurderer du alltid henne. Plus, jenta elsker å vite at hun har din utelukkede oppmerksomhet.

# 4 Jeg setter pris på alt du gjør for meg. Vurdering bør være et av kjærlighetsspråket, fordi alle elsker å føle seg verdsatt. Dette betyr ikke at du må synge din jente roser hver dag, men bare la henne få vite at du setter pris på de små tingene hun gjør for deg. Dermed fører dette til at hun kontinuerlig vil gjøre ting for deg og hjelpe deg i en tid med behov.

Vurdering er viktig, fordi ingen ønsker sin vennlighet og hensyn til å gå ubemerket. Si at hun koker middag hver dag, så du kan få et varmt måltid når du kommer hjem fra jobb. Gi henne beskjed om at du setter pris på hennes omtenksomhet. Selvfølgelig bør takknemlighet alltid gjengis. Men det handler ikke om hvem som gjør det mest for den andre eller holder â € œscoreâ € œ så å si. Det handler om å la jenta vite at hennes uselviskhet betyr mye for deg.

# 5 Du mener så mye for meg, og jeg kan ikke stå for å miste deg. Dette er 13 magiske ord som jenta trenger å høre. Hun trenger å vite at du er i det for lang tid. Det får henne til å føle en følelse av sikkerhet, og vet at du er redd for å miste henne. Denne setningen minner henne om at du bryr deg om henne og vil gjøre alt som trengs for å holde henne rundt. Din jente elsker å bli påminnet om at du ikke virkelig kan se deg selv uten henne, og hennes tilstedeværelse i livet ditt virkelig gjør en forskjell. [Les: 9 måter å bli en mer romantisk fyr]

# 6 Jeg føler meg heldig å ha deg i mitt liv. Å uttrykke hvor takknemlig du skal ha din jente i livet, lar henne vite at hun er virkelig spesiell for deg. Det er en slik romantisk frase som bare vil vie din dame. Å si dette til henne, er det samme som å si at det er et sterkt slag av lykke som universet bestemte seg for å plassere henne i livet ditt. Jenta må ofte bli påminnet om at du fortsatt føler deg heldig å ha henne.

Du og jenta din vil møte mange oppturer og nedturer. Hun må påminnes om at selv gjennom de dårlige tider føler du deg fortsatt heldig å ha henne, og at hun fortsatt har et sted i hjertet. Denne setningen insinuerer også at hun legger til livet på en meningsfull måte.Det er en positiv bekreftelse som kan fylle henne med glede når du lar henne få vite at du føler deg heldig å ha henne.

# 7 Uansett hva, vil jeg alltid være der for deg. Dette lar henne vite at uansett hva som skjer mellom dere to, vil du alltid være der for henne. Din jente trenger å vite at du har henne tilbake, uansett omstendighetene. På den måten vet hun at hun kan stole på deg og vil føle seg trygg i å spørre om hjelpen din. Hun vil føle seg trygg på at du ikke vil dømme henne, og hun kan åpenlyst uttrykke seg for deg i en tid med behov. Jenta din liker det definitivt når du er beskyttende for henne, og at du verdsetter hennes behov.

# 8 Du fortjener verden. Dette uttrykket uttrykker den ekte oppfatningen at hun er verdig et liv fylt med en overflod av gode ting. Dette faller sammen med uttrykket â € œyou gjør meg glad, fordi fordi hun bringer så mye lykke til livet ditt, føler du at hun fortjener alt det gode i verden. Det er alltid en kjærlighetsakt å la jenta vite at hennes verdi er enorm, og at hun betyr så mye for deg. Selv om du ikke kan kjøpe henne verden bokstavelig talt og si at hun fortjener verden, er det nok å få hjertet til å flamme.

[Les: 11 enkle måter å få jenta til å føle seg sexy og ønskelig]

Det er viktig å si disse 8 setningene og sikkerhetskopiere dem med konsekvent handling. Beroligende setninger hjelper jenta til å føle seg elsket og elsket. Prøv å legge til disse setningene til de du sier til jenta din. Det er en surefire måte å gjøre henne glad!

Populært emne