Telefon Dating: 13 tips og triks for å få en vellykket romanse

Innholdsfortegnelse:

Telefon Dating: 13 tips og triks for å få en vellykket romanse
Telefon Dating: 13 tips og triks for å få en vellykket romanse
Anonim

Ikke alle dating er gjort personlig. Hvis du virkelig vil lage en telefon dating forhold arbeid, her er det du trenger å vite først.

Teknologien har fullstendig revolusjonert måten folk samhandler på og til og med danse. Du trenger ikke å være i samme by, eller til og med samme land, for å være i et forhold til noen i dag. Du kan være på motsatte sider av verden og fortsatt ha et sunt og lykkelig forhold.

En ting folk gjør nå mer enn noen gang, er telefondatering. I stedet for å møte noen i nærheten kan de komme sammen med, de finner potensielle livspartnere via online dating sites og opprettholder et forhold som er strengt over telefonen. De kan muligens møte personlig en dag, men de fleste av deres forhold er telefonbaserte.

Ulempene med telefon dating

Bortsett fra den åpenbare ulempen ved aldri å kunne se deres signifikante andre i person og være nært med dem, er det mange andre ting å vurdere. Du må være veldig sikker med deg selv fordi du aldri vet hva din betydelige andre kan gjøre når du ikke er i nærheten av dem.

Du må kunne føle deg trygg og ikke sjalu. Du må også stole på partneren din helt - mer enn du ville i et annet forhold for det rene faktum at du aldri vil kunne vite hva de gjør når du ikke er i nærheten. [Les: 13 gode forhold apps du trenger å få i dag]

Hvordan gjøre telefon dating vellykket

Selv om disse få tingene høres veldig vanskelig å komme forbi, gjør folk det hele tiden. De vet bare hemmelighetene til å lage et telefonforhold, som resten av oss fortsatt er uklare om … til nå, det er det.

Hvis du ønsker å finne en ny måte å danse på, eller hvis forholdet ditt har vist seg å være over telefonen, er dette alt du vil vite for å få det til å fungere.

# 1 Vær klar med det du sier. De største problemene folk står overfor når de daterer, er å misforstå noe. Nå, hvis dette allerede er et problem med folk som daterer i virkeligheten, er det et enda større problem for de som er telefondate.

Det er veldig vanskelig å forestille seg hvordan en person sier noe over tekst- eller bildemeldinger, så det er veldig viktig å gjøre det du sier klart nok. Faktisk må det være tydeligere enn du tror det må være for å unngå forvirring. [Les: Hvordan være en bedre lytter i ditt forhold]

# 2 Opprett en grunnlinje av ting å ringe om og ting til tekst. Det er visse tider for teksting ting og bestemte tider for å snakke om dem over telefonen. Snakk om en baseline med din signifikante andre, slik at du kan begge få det til å fungere.

Noen ganger er det alt for lenge med tekst, og dette vil ta mye av sin tid, og det kan være litt irriterende. Så vær sikker på at du både forstår hvilke typer ting som skal kommuniseres på hvilke tider.

# 3 Lær hverandres planer. Dette kommer til å spare deg for så mye angst og bekymring. Hvis partneren din ikke reagerer på en anstendig tid, kan det kaste deg inn i en frenzy av angst. Så, enten kommuniser planen din om morgenen eller arbeid for å huske hverandres daglige liv, slik at du vet de beste tider for å nå ut hvis du vil ha et svar. [Les: Langdistanseforhold - Alt du trenger å vite for å få det til å fungere]

# 4 Kommuniser endringer i tidsplaner eller ting i siste øyeblikk. Det er egentlig ikke noe verre enn å tenke på din signifikante andre, bare ignorerer deg helt. Når du kjenner deres tidsplan og de burde være gratis, likevel svarer de ikke på alt du sender dem, det kan være litt irriterende.

Derfor, hvis du har en siste liten endring i noe som gjør deg utilgjengelig, bare send en rask tekst og la dem få vite at du er opptatt og vil forklare senere. Det tar 30 sekunder og vil spare mye angst.

# 5 Videochat minst en gang i uken. Du vil nok gjøre dette mer, men som standard må du videochat minst en gang i uken for å holde det personlige forholdet sterkt. Ellers mister du en veldig viktig forbindelse som kan gjøre forholdet ditt ser ut som om det ikke er et forhold i det hele tatt.

Sett opp en bestemt tid til å gjøre dette i løpet av uken, og du kan til og med koordinere "dato netter". På denne måten vil du fortsatt føle at du er koblet til dem personlig, selv om det bare er over telefonen. [Les: Langdistanseforhold kjedsomhet - Hvordan krydre det opp igjen]

# 6 Prøv nye måter å sexting. Vi kan ikke ignorere det faktum at når du er telefon dating, har du ikke sex. Jeg vet at det sannsynligvis kommer til å være vanskelig å komme forbi i forholdet, men det finnes måter å gjøre det på.

Alt du trenger å gjøre er å holde det morsomt, underholdende og lidenskapelig. Prøv alltid nye måter å SMS og ha telefonsex, slik at det ikke alltid føles som det samme igjen og igjen. [Les: Sexting ideer - 14 sexy tips til uanstrengt sext som en ekte proff]

# 7 Være forståelse. Hvis du er i en telefon dating forhold, må du være en forståelse person. Det er bare et faktum. Det vil være situasjoner som kan virke sketchy, eller du vil ikke være i stand til å snakke med din betydelige andre for mye av dagen, og du må forstå at noen ganger i ditt telefondatterliv, som vil skje.

# 8 Snakk om det når du føler deg frakoblet. Selv om du alltid er koblet til via telefonen din, kan du fortsatt ha ganger hvor du føler deg frakoblet fra dem følelsesmessig. Pass på å snakke opp i disse tider, slik at de to av dere kan løse problemet.

Gi dem beskjed når de er fjernt, eller når de ikke gir deg nok oppmerksomhet under samtalene dine. Det er enkelt å fikse, men det må kommuniseres før det kan repareres. [Les: Langdistanse puter og andre veldig kule LDR essensielle]

# 9 Gi rikelig med komplimenter og trygghet. Dette er avgjørende for å opprettholde tillit og kjærlighet mens du er på telefon. Din signifikante andre kommer ikke til å være der i person, og dette kan få dem til å føle seg ned på seg selv mye. Så sørg for at du beroliger dem hvor mye du er tiltrukket av dem hver eneste dag. [Les: 10 ting som aldri skal gjøres i langdistanseforhold]

# 10 Kjemp aldri over tekst. Dette er den gylne regelen for å lage telefondatterarbeid. Du kan aldri kjempe over teksting fordi det er for mye å si, og det meste vil bli tatt i feil sammenheng av den andre personen.

Plukk opp telefonen og snakk det virkelig ut. Å høre noen tone i stemmen kan hjelpe deg å se om de er ekte og hvor deres bekymring virkelig ligger.

# 11 Slett de små tingene. Når du er telefondate, er det små ting som kan blåses langt ut av proporsjon hvis du lar deg røre for lenge. Så gjør du og din betydelige andre en tjeneste og la de små tingene gå. Ikke gjør hver liten ting til et fullverdig argument.

# 12 Å kommunisere med dine forventninger. Partneren din kommer ikke til å vite hvor mye du vil bli smurt eller ringt i løpet av dagen eller uken. Gjør forventningene dine veldig klare tidlig, så begge vet hva du går inn i. Det er den enkleste måten å unngå å ikke kommunisere nok.

# 13 Ha det gøy og husk å ta telefonen bort og nyte livet ditt. Bare fordi forholdet ditt er over telefonen betyr ikke at hele livet ditt må være.

Du kan overleve noen timer med venner og bort fra telefonen din. Det er viktig å koble fra det en gang til en stund, slik at du kan komme tilbake til den frisk og klar for meningsfylte samtaler.

[Les: 10 myter folk tror på langdistanseforhold]

Mange vil tro at telefondatering aldri vil fungere mellom mennesker. Men hvis du setter disse reglene i kraft, kan du ha et veldig vellykket og lykkelig forhold rett over telefonen.

Populært emne