Petite Girls: 15 grunner til at du bør gå stor og dato en

Innholdsfortegnelse:

Petite Girls: 15 grunner til at du bør gå stor og dato en
Petite Girls: 15 grunner til at du bør gå stor og dato en
Anonim

Små jenter er kjempebra. Det er som alt hun gjør er søt og søt, fordi Hun er søt og søt. Her er hvorfor du bør danse en liten jente.

Salma Hayek, Hayden Panettiere, Kourtney Kardashian, Scarlet Johansson, Ariana Grande. De ser alle varme ut hele tiden. Er det på grunn av det de har på seg? Vel, egentlig ikke. Det er alt fordi de er små jenter.

Det er bare noe om petite jenter som gjør dem søte, søte, sexy … du vil bare ta henne hjem. Så hvis du ikke har en petite jente til en kjæreste, får du bedre en nå, fordi denne grunnen lar deg håpe at du har en liten dame til å ringe din egen.

15 grunner til å date en petite jente

Hvis du fortsatt ikke er overbevist, er det 15 grunner til at du bør gjøre dating små jenter skje!

# 1 Du er større * duh *. Å være rundt en petite jente gjør at du ser større ut, selv om du er en gjennomsnittlig størrelse joe. Gå med henne på gaten, og du ser alltid ut som om du går litt høyere * og kanskje du er egentlig bare stolt av å vise henne *.

Du føler deg også sterkere i den forstand at du føler deg mer ansvarlig i forholdet og vil da ta en ledende rolle. [Les: Definere ekte maskulinitet: Hva betyr det å være en mann?]

# 2 Så du har det bra hvis du ikke er så høy. Små jenter er uforskammet når det gjelder gutter de liker - i hvert fall når det kommer til høyde. Sammenlignet med høyere jenter, har små jenter mer å velge mellom fordi høyden er virkelig et ikke-problem for dem som de fleste gutta er mest sannsynlig høyere.

# 3 Hun trenger deg. Hele tiden. Ikke få henne feil skjønt, små kvinner * akkurat som alle andre kvinner * er uavhengige og hovmodige - til hun trenger å få den boksen med pasta på topphyllen. I så fall trenger hun deg. Tross alt er hun vertikalt utfordret, og hun vil etter hvert bli lei av å stikke stolen over hele kjøkkenet og be deg om å få ting til henne.

# 4 Kisses er egentlig ikke et problem. Sammenlignet med å kysse lange jenter, er det ikke så vanskelig å kysse petite jenter som det virker. Du trenger bare å bøye knærne litt hvis du er veldig høy, eller til og med løfte dem opp med dine store armer, noe som gjør for en mye mer romantisk gest. Eller enda bedre, skape flere kyssemuligheter når de to av dere ikke står opp. [Les: 15 kysseteknikker for hjertebanken]

# 5 Søte ben. Spesielt når de har på seg hæler. Høye hæler gjør dem høyere og gir dem en illusjon om å være lengre. Og du nyter det når hun bærer de stilettene fordi beina hennes bare ser sexigere og formlegere ut i dem.

# 6 Du kan enkelt sette henne i lommen. Hun er lett å plukke opp og bevege seg rundt, så hvis hun insisterer på å se på kyllinget og du vil se noe annet, kan du bare sette henne over skulderen i filmhuset og slutten av argumentet * i det minste håper du *. Best av alt, hun er lett å bære rundt etter at du legger deg ut på sofaen og vil ta handlingen til soverommet uten å hoppe over et slag.

# 7 Hun ser søt ut i huset ditt. Og i lastebilen din. Og i sengen din. Og på deg. Egentlig ser hun søt hvor som helst. Hun er så søt og liten, hun er akkurat som en liten solstråle overalt hun går. Du liker det spesielt når hun ser på alle slags sexy, tøff og sårbar iført din skjorte, som går ned til knærne. [Les: En kopp full av sexiness - hvorfor små bryster er langt bedre]

# 8 Hun ser søt ut når den er sint. Faktisk kan du ikke virkelig bli sint på henne fordi hun ser så søt og søt ut selv når øyenbrynene hennes er skrumpet opp i midten og hun pouting. Og selv når du kommer inn i en stor kamp og hun prøver å få et svep på ansiktet, ler du bare fordi hun ikke kan nå det.

# 9 Ditt beskyttende instinkt bare pigger. På grunn av hennes størrelse er du større og sterkere enn henne. La oss være ærlige, de fleste menn er sterkere enn de fleste kvinner, spesielt petite.

Så når du daterer en liten kvinne, blir du mer beskyttende for henne. Du holder den lille hånden og konvolutt den med de store, og du gjør instinktivt et lite stille løfte om at du vil holde henne trygg. [Les: Hvordan bli en bedre kjæreste: Det beste hun noensinne har hatt]

# 10 Hun ser mer feminin ut. Det har sannsynligvis mye å gjøre med hvordan mennesker er koblet og selvfølgelig hormoner. Ifølge forskere har kortere jenter økt østrogen enn høyere, noe som gir høyere jenter et sett mer mannlige egenskaper.

I mellomtiden ser kortere jenter seg på seg, hvilken utvikling har lenge tilskrives kvinnens kjønn. Små kvinner er også kjent for å være mer pleie og moralske.

# 11 Hun er en pokker av en liten skje. Små jenter er hyggelige å klemme. Hun føler seg koselig og varm bare inne i armene dine mens du vikler hele armen rundt henne og til og med har nok plass til å presse henne enda tettere.

Du vil ikke føle at du klemmer musklene dine bare for å sette armene rundt henne, noe som gjør henne til den perfekte lille skjeen - selv om hun ikke ville gjøre noe for å være den store skjeen også hver gang en gang. [Les: Kultyringen med en jente på en måte som fører til sex hver gang]

# 12 Hun passer i små mellomrom. Hvis du noen gang blir låst ut av huset ditt, kan din petite kjæreste lett gå inn i huset ditt gjennom vinduet, ikke svette. Hun er også en ekspert på wiggling gjennom folkemengder, noe som er flott hvis du er begge i et butikksalg, og du må ha hendene på det siste paret av den nyeste Jordan. Og siden hun har en liten statur, kan du også kjøpe klærne i tenårene eller barnas seksjoner!

# 13 Sex er whoa! Sex er fantastisk med en petite jente. For en, trenger du ikke å strekke deg selv bare for å komme fra en stilling til den andre. Hun er så lett og liten du kan bære henne i armene og bare heise henne opp på hoftene dine.

I motsetning til høyere kvinner kan du gjøre sexstillinger med en petite jente som du aldri trodde du kan gjøre * spesielt siden du ikke virkelig trener *. [Les: 15 ting kvinner ønsker menn visste om kvinnekroppen]

# 14 De har en stor personlighet. Det er som at deres personlighet alltid prøver å gjøre opp for sin lille størrelse. Så når hun er i et rom, forventer at hun skal være partiets liv, da hun bruker sin sjarm og skjønnhet * for ikke å nevne sin lille statur * å endear folk til henne. I tillegg vil du ikke miste henne midt i en mengde, siden du alltid kan høre henne le selv fra miles away.

# 15 De har ingen anelse om hvor stor de er. Eller, for å være mer presis, hvor stor en plass de har i ditt hjerte. Deres store personlighet og massiv kjærlighet og godhet utstråler bare til alle. Til tross for hennes vertikalt utfordrede utseende, har hun stor innflytelse på folk rundt henne, spesielt på deg * og hvis du er enig med denne, er du virkelig gal forelsket i henne *.

[Les: Hvordan imponere en jente: Det atypiske råd du virkelig trenger]

Det er noe om petite jenter som gjør dem tiltalende for mange menn. De har store personligheter og store hjerter også. Så hvis du er forelsket i en, så heldig du!

Populært emne