Peter Pan Complex: 10 Dreaded Signs Din fyr bor i Neverland!

Innholdsfortegnelse:

Peter Pan Complex: 10 Dreaded Signs Din fyr bor i Neverland!
Peter Pan Complex: 10 Dreaded Signs Din fyr bor i Neverland!
Anonim

Ja det er riktig. Teknisk og bokstavelig talt er Peter Pan-komplekset ikke et eventyr, og det er heller ingen som deler den med. La ham gå til kapteinhook!

Åh, hvis jeg tenker på den mest heslige skikkelsen, eventyret eller historien * siden jeg ikke er sikker på hva Peter Pan er * ville det være Peter Pan. Problemet med Peter Pan er at historien er uendelig. Vent, sa jeg uendelig? Mannen med Peter Pan-komplekset vil aldri finne sin vei ut av Neverland, uansett om du tror du er Wendy eller ikke.

10 fryktede tegn på Peter Pan-komplekset

Drevet av en manns uopphørlige behov for ikke å vokse opp og ta ansvar for både hans liv og sine handlinger, er det ordsprogede flygende fra land til land mer som å flyr fra ikke-forpliktelse til ikke-forpliktelse.

Hvis du tror du vil trekke ham fra sin fantasiverden, tenk igjen. Hvis Peter Pan-syndromet tar tak i det, har du det galt. Det er ingen måte å få tak i ham.

# 1 Han ringer fortsatt " mamma" for hennes mening. Peter Pan syndrom handler ikke bare om å ikke vokse opp. Det handler om å ikke være i stand til å gi slipp på fortiden, eller å finne trøst i de tingene vi vender til i vår ungdom. Moms er utrolig, ikke misforstå meg.

Like gammel som jeg, når jeg har et problem, snakker jeg noen ganger fortsatt til min. Men jeg er moden nok til å vite hva hun sier er ikke alltid sant eller det siste ordet. For fyren med Peter Pan-komplekset, er mommas ego-stroking alt han trenger. [Les: De 10 gutta du burde slutte å danse hvis du vil ha ekte kjærlighet]

# 2 Samlinger kaller sin rump hvert minutt av dagen. Mannen med Peter Pan-syndromet tror ikke på ting som å betale regninger. Kredittpoeng er tapt på ham fordi han bor i Neverland for alltid. Det er ikke behov for ting som gjør deg ansvarlig.

Hvis du har en fyr i livet ditt med gjeldssamlere som ringer til ham dag og natt, kommer han ikke til å behandle deg noe annerledes. Han ignorerer alle sine påståtte forpliktelser på samme måte. [Les: De 15 tegn på umodne menn så du kan unngå dem]

# 3 Hvis han ikke gjør det t ring moren hans, han gjør det ikke Det må ikke fordi han lever i kjelleren. Foreldrenes graver er helt greit. Hei, han kommer til å leve hjemme, lage sine måltider, hans klesvask foldet akkurat som han liker det, og trenger ikke å gjøre noe for seg selv. Er det ikke løftet om Neverland i et nøtteskall?

# 4 Han kan være 70 og fortsatt for ung til å gjøre en forpliktelse. Mannen med Peter Pan-komplekset kan ikke bry seg om å slå seg ned. 20 eller 70 spiller ingen rolle, han lever ut sin ville fantasi, og det er ikke en sjel som kan ta ham bort fra den.

Hvis du tenker når han finner den rette jenta, vil ting skifte seg, tenk igjen. Det handler ikke om noen annet enn han. I Peter Pan-verdenen er det bare plass til "gutta". Du er ikke en av dem. Den dårlige nyheten er at han vil gi deg beskjed, men vanligvis bare etter at han har gjort deg så viktig som Wendy. [Les: 12 ledd en fyr bruker bare deg til å spille deg]

# 5 Kan du låne meg litt penger? Han glemmer alltid sin lommebok hjemme, går halvdeler og tar aldri ansvar for det han vil ha.

Aldri virkelig ønsker å leve i den virkelige eller modne verden, lommeboken er hans østers, eller en andres er, gjør ingen forskjell for en mann som lever i make-believe.

# 6 Han kan ' Ikke hold jobb fordi det er enten under ham eller de gjorde det ikke t skjønner at Peter alltid vet bedre. Mannen som bor i Neverland bærer krigsmaling og samler troppene til kaos. Du kan ikke forvente at Peter holder en jobb mens du tar vare på Neverland-guttene * gutta i baren like uoppfylt * og bekjempe den gode kampen med krokodil-å spise pirat. Prioriteter, damer, tror ikke du er en, han har lurt å gjøre!

# 7 Han ser etter hans Wendy” men bare har til hensikt å flyte inn og ut av livet hennes. Peter Pan hele historien dreier seg rundt Wendy. Hun er jenta i sitt liv som ønsker på en stjerne at noe spennende vil gi henne livet. Deretter kommer mannen med de grønne strømpebuksene for å frigjøre henne fra sin realistiske og prikkete eksistens.

Men hvis du leser eller ser på det hele, gjør han aldri en forpliktelse til henne.

Han returnerer henne til hennes liv. Deretter går han tilbake til sitt eget land med løftet om at han kanskje kommer tilbake, men bare for å ta henne ut en gang til en stund for å få henne til å føle seg bra for tiden. Hvis det høres kjent, er livet ditt ikke et drømmeland, det er et mareritt. [Les: 20 måter å fortelle om han er en forpliktelse phobe]

# 8 Han tenker på seg selv som snill og sjarmerende, tross alt fortsetter han å lure Captain Hook. Mannen med Peter Pan-syndromet mener at han aldri aldre. Problemet? Han aldre på utsiden, men ikke interiøret.

Til slutt det du ender med er en skaldet, uattraktiv og ubehagelig fyr som tror han er en ung ung mann. Men på tide kan han, bare kanskje, være klar til å gå inn i den virkelige verden, hans magi er helt oppe.

# 9 Hans besties er en haug med gutter som kan ' t vokse opp heller. Selv om han er leder, er det fortsatt leder av idioter. En av de verste delene om å dele en mann med Peter Pan-komplekset ligger i sin gruppe etterfølgere.

Peter Pan ble definert av hans evne til å lede Neverland-guttene. Saken om hans etterfølgere er at de aldri forlater sin rektor alene.Til tapere er Peter Pan kompasset som de bor for. Lykke til shooing dem fra livet ditt for å prøve å konvertere Peter til en ekte mann. [Les: Hva å gjøre når vennens venner har en dårlig innflytelse]

# 10 Han kan ikke ha på seg strømpebukser, men utfordre ham, og jeg er ganske sikker på at han vil få sine undies i en haug. Peter Pan liker en kamp med den fractious Captain Hook. Han liker ikke noen andre utfordringer. Hvis du vil tamme den ville Peter Pan, trenger du kanskje ikke å kjempe med strømpebuksene, men du kan få sin stramme hvite, alle forkledd.

Se, Peter Pan synes han er luren. Så gjør hans Neverland Groupies. Han trenger ikke din aksept eller godkjenning, så gå av med!

Selv om han var en fantastisk verden for ham, forlot Peter Wendy elendig og alene. Han ledet Tinkerbell på. Vi så det hele, men til slutt fikk Peter Pan det han ville. Heng med sine Neverland-gutter og føl deg som den store mannen på campus, aldri ta ansvar for noe og aldri vokse opp.

[Les: De 16 typene gutta du trenger å unngå og definitivt ikke date]

Hvis du merker det, er det ingen oppfølging til Peter Pan-historien, den slutter der den gjør. Dating en fyr med Peter Pan-komplekset lander deg på samme sted, Neverland.

Populært emne