Peter Crouchs fotball treningsøkt

Innhold

Den arketypiske engelske senter-fremover har en gjennomsnittlig høyde, kraftig og sterk. Synes at Jimmy Greaves, Alan Shearer og Wayne Rooney. Derfor er fremveksten av 2m høye, stav-tynne Peter Crouch som en nøkkelaktør for både klubb og land ble opprinnelig møtt med overraskelse.

Etter å ha blitt utgitt av Tottenham før du får et første lag utseende, har angriperen konsekvent funnet nettet for QPR, Portsmouth, Aston Villa, Southampton og Liverpool - hvor han vant FA Cup - før han gikk tilbake til siden forlot han som tenåring. Han er et mål for hvert to kamper for den nasjonale siden, og har samlet på rundt 35 millioner pund i overføringsgebyr.

Så det som gjør Krøke så effektiv i og rundt boksen, til tross for at den ikke passer til den tradisjonelle stereotypen? Jeg jobber hardt med aspekter av spillet som kan gi meg en fordel over forsvarere, "The Spurs angriperen sier. "Så sprint og smidighet trening er veldig viktig. De fem første meter er avgjørende for å bryte bort fra en motstander, og god smidighet kan gi deg en halvgård for å skape et skudd eller unngå en utfordring.

Hvis disse høres ut som de slags ferdigheter du trenger å utvikle, sjekk ut KrøkeAgility forbedring trening til høyre.

For flere treningsøkter fra toppsportsstjerner, abonner på bladet. Vi gir deg fem problemer for £ 5. Hvis du er allergisk mot papir, kan du Last ned en digital versjon av MF her.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar