Pebble Steel review

Den ydmyke Pebble, et vellykket produkt av crowdfunding-plattformen Kickstarter, kunne krediteres med å skape et nytt marked for "smartwatches". Den opprinnelige Pebble fikk riktig hva mange andre produsenter hadde slitt med ved å gi utmerket batterilevetid og brukervennlige kontroller, og dens enkelhet var en av de store salgsargumentene. Nå har det blitt fulgt av Pebble Steel, som har mye å leve opp til. Vi finner ut hvordan det sammenlignes med sin berømte forgjenger.

Pebble Steel vs Pebble

Skaperne av Pebble har mest definitivt tatt en 'hvis den ikke er slått, ikke fikse det' mentalitet med stålet. Dens internals er stort sett identiske med forgjengeren sin, unntatt for å inkludere mer minne, men det er trygt å vite at alle Pebble apps fortsatt vil fungere på begge klokker uansett.

Forskjellene mellom de to klokkene er hovedsakelig kosmetiske. Mens den opprinnelige Pebble brukte mye plast og så litt billig, har Stålet en mye mer premium følelse for det. Den er laget med presisjons-konstruert rustfritt stål, som ser flinkere ut og er mye sterkere enn materialene som brukes til Pebble. Du får et valg av to ferdig, børstet rustfritt eller svart matte, og begge ser stilig ut.

EPaper-skjermen beholdes fra den opprinnelige Pebble og er fortsatt en av Stålens beste funksjoner. Det betyr at skjermen lett kan ses i sterkt sollys, mye mer enn en LCD-skjerm, og at Pebble Steel fortsatt gir utmerket batterilevetid. Vi behøvde bare å belaste en gang hver fjerde til fem dager, sammenlignet med andre smartwatches som ofte må bli belastet hver dag. Displayet selv er nå også forbedret og bruker Corning Gorilla Glass, det samme materialet du ser på mange smarttelefoner. Dette er et stort skritt opp fra den opprinnelige Pebble som var utsatt for å klø av seg lett.

I stedet for silikonarmbåndet som fulgte med den opprinnelige Pebble, får du både en lær- og metallrem med Pebble Steel - en stor forbedring i stilen. Stålet ligner nå en mer tradisjonell klokke, så det er veldig lett å parre med antrekket ditt uten å stikke ut som en sår tommel. Den eneste ulempen er at mens den originale Pebble støttet konvensjonelle håndleddsstroppene, slik at du kunne erstatte den med din egen, bruker Steel nå et proprietært design. Dette betyr at du nå bare får erstatninger fra Pebble, noe som begrenser ditt valg av design.

Stålet bruker også en magnetisk lås lader som original, men selve forbindelsen har nå blitt endret. Dette betyr at du ikke kan bruke din gamle lader hvis du oppgraderer, noe som er en liten irritasjon. Et nytt lite LED-lys er nå plassert på forsiden av stålet for å gi deg beskjed når det lades og dets nåværende status, noe som er et nyttig tillegg.

Varsler og apper

Smartwatches er laget for å gi oss viktig informasjon på en mer praktisk måte enn å måtte trekke ut våre smarttelefoner hele tiden. Dette er utvilsomt noe Pebble Steel gjør med stor suksess.

Meldinger for både Android og iOS blir dyttet rett til klokkeansiktet, slik at du umiddelbart vet når du mottar en ny SMS-melding eller mottar en telefonsamtale. Sistnevnte er spesielt nyttig hvis du aldri hører eller føler at telefonen ringer, og hvis du har den som ringer den på håndleddet, kan du vite om det er verdt å få telefonen ut. Styring av musikken din fra håndleddet ditt er også nyttig.

Watch apps er det andre store salgsargumentet for Pebble Steel. Du får tilgang til Pebble App Store som ble lansert tidligere i år og vokser jevnt i størrelse. Dette lar deg utvide funksjonaliteten til Pebble Steel med apps over ulike kategorier som daglig og helse og fitness. Det er noen støtte for store navn allerede tilgjengelig, for eksempel FourSquare, som lar deg sjekke inn på steder uten å måtte få telefonen ut.

Ønsker du å bruke Pebble Steel som fitnessfellesskap? Det er også godt støttet. Det er watch apps fra likes like RunKeeper og Endomondo som har god integrasjon, og nylig begynte Pebble å samarbeide med Misfit. Du kan nå bruke en Pebble eller Pebble Steel som feilfeil sensor takket være den medfølgende pedometern, og fjerner behovet for å kjøpe en Misfit Shine. Imidlertid er programmet Misfit companion for å slå alle de registrerte trinnene inn i mer omfattende informasjon, begrenset til iOS for øyeblikket. Det er en av ulempene ved Pebble App-butikken, det er mangel på paritet mellom Android og IOS-støtte for watch-apper som krever en ledsagerapp som skal installeres på smarttelefonen din.

Pebble App Store gjør det også enkelt å installere nye klokke ansikter, og det er mange flotte alternativer.

Kjennelse

Pebble var en imponerende bit av kit - og stålet klarer å forbedre på originalen. Det ser mye mer stilig ut og bruker klassifiserende materialer. Men fremfor alt blir bruken av Pebble Steel tydelig når du enten forlater det hjemme eller batteriet dør på deg - du skjønner at det er blitt en del av din daglige rutine.

Det er dyrere enn originalen, på $ 250 (rundt £ 150), men premium materialer og design utgjør den økte prisen. En utmerket smartwatch.

Resultat: 8/10

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar