Pebble smartwatch gjennomgang

Aktivitetssporere og treningsband er flotte for å telle trinn eller holde oversikt over din daglige aktivitet, men de er ganske enkle. Disse LCD-skjermer og Bluetooth-tilkoblinger kan brukes bedre til bruk med en smartwatch. De legger mange ekstra funksjoner på håndleddet ditt, inkludert varsler og musikkontroll, pluss de jobber med smarttelefonappene du allerede bruker for å holde oversikt over treningsrutinen.

Dessverre er de få modellene som allerede er tilgjengelige fra Samsung og Sony, altfor kompliserte og har ganske dårlig batterilevetid. Alt, det vil si bortsett fra Pebble: skapt takket være publikumsfinansieringsnettstedet Kickstarter, det er en rimelig smartwatch med en energieffektiv eInk-skjerm som ikke vil gå tom for juice på slutten av dagen.

Starter

Pebble er en bevisst enkel smartwatch, så det er ingen overraskelse at du ikke får mye i boksen - bare selve klokken og den proprietære ladekabelen. Den leveres med en grunnleggende gummistropp, med en enkelt låseklemme og nok hakk for å sikre en behagelig passform på alle håndleddene. Det vil definitivt ikke vinne deg noen stilpoeng, men det er mye mer subtilt enn andre smartwatches, og vil ikke få nedslående utseende på bussen.

Heldigvis har klokken en standard stroppmontering, slik at du kan bytte den smale gummistroppen ut for en annen hvis du foretrekker det, og den er slank nok til å glide under en skjorte mansjett. Den magnetiske USB-ladekabelen låses på siden av klokken, slik at du ikke trenger å ta den fra hverandre for å fylle opp batteriet, men magneten er ikke særlig sterk og er lett slått av.

Klokken i seg selv er ganske slank, men er bygget helt av plast. Den er tilgjengelig i fem farger (svart, hvitt, rødt, oransje og grått) og de ser alle ganske bra ut. Hvis du er seriøs med stil, må du betale $ 250 (rundt £ 152) for den nylig annonserte Pebble Steel i stedet. De tre knappene på den ene siden og den ene knappen på den andre er også laget av plast, men føler seg ikke løs og tar et fast trykk for å registrere en handling.

EInk-skjermbildet tar opp det meste av visningsflaten. Det er ikke spesielt høyoppløselig og farger er begrenset til svart og hvitt, men det er skarpt nok til å lese uten å knuse eller bringe håndleddet helt opp til ansiktet ditt. En hvit LED-bakgrunnsbelysning slås på automatisk når du trykker på en knapp eller mottar et varsel, så det er lett å lese i mørket så vel som i løpet av dagen.

Hvordan virker det?

På sitt mest grunnleggende, viser Pebble tiden og bytter mellom klokke ansikter når du trykker på de øverste eller nederste knappene. Grav litt dypere, skjønt, og det er hundrevis av mulige bruksområder for den lille skjermen.

Det mest åpenbare er varsler. Ut av boksen vil Pebble-appen sende tekstvarsler, e-postmeldinger og telefonsamtaler til klokken. Den viser de første linjene i en e-post eller SMS for å gi deg en ide om innholdet uten å måtte fiske telefonen ut av lommen. Vår favoritt funksjon er musikk kontroll. Å være i stand til å bytte spor fra håndleddet ditt er utmerket når du er pakket inn i en travel togvogn, eller hvis du holder telefonen på et armbånd når du er ute for en løp. Det fungerer med standard iOS og Android musikkspillere, men spilles også pent med Spotify og en håndfull andre tredjeparts musikkspillere. Du må sette opp en spilleliste først fordi det ikke er mulig å velge et annet album når en spiller.

Selv om den har en integrert pedometer, er det ingen innfødte trinntellingapp. I stedet må du bruke en tredjepartsapp for å slå Pebble til en treningssporing. Noen av de mest populære appene, inkludert RunKeeper, støtter allerede Pebble, så du trenger ikke engang å endre fra din foretrukne tjeneste.

Pebble har en 5ATM vanntett rating, noe som betyr at du kan bruke den mens du svømmer, dykker eller i dusjen. Selvfølgelig må du være i rekkevidde av smarttelefonen din for å opprettholde en tilkobling, så det er ikke mye poeng å holde det på i bassenget hvis telefonen er tilbake i garderoben.

EInk-skjermen bruker mye mindre strøm enn en LCD-skjerm, noe som hjelper Pebble-oppholdet til å kjøre på en enkelt lade i opptil syv dager. Selv om Pebble bruker Bluetooth 2.1, som bruker mer strøm enn den nyere Bluetooth 4.0-standarden, klarte vi ofte mellom seks og syv dagers bruk, avhengig av hvor ofte vi mottok varsler eller endrede musikkspor. Det lader også opp svært raskt og når maksimal kapasitet på bare noen få timer, slik at du ikke trenger å vente hele dagen for å sikre at den har nok juice.Bluetooth 2.1 sikrer også kompatibilitet med flere smarttelefoner, men en fastvareoppdatering vil aktivere Bluetooth 4.0-støtte på et senere tidspunkt.

Apps

Pebble er i seg selv lite mer enn en klokke med en fancy skjerm. Du kan stille inn alarmer og velge mellom flere forskjellige seansider, men det er ganske mye før du kobler sammen det med din Android- eller iOS-smarttelefon. Når du er koblet til ved hjelp av gratis Pebble App, blir samtaler, tekstmeldinger og e-postvarsler automatisk trykket på klokken. Det er ikke nødvendig å synkronisere den til en PC eller Mac, så du trenger ikke å bekymre deg for å installere programmer eller sikkerhetskopiere dataene dine - det gjøres automatisk via smarttelefonappen.

Fordi Pebble har gjort sin kode åpen kildekode, er det et stort antall tredjeparts ledsagere som kan legge til ekstra funksjoner som ikke er tilgjengelige i grunnleggende appen.Vi brukte Pebble Notifier til å legge til flere e-postkontoer, Facebook- og Twitter-varsler og Instagram-liker, men det er hundrevis av andre som kan legge til spill, værmeldinger, nye visninger og andre nyttige funksjoner.

Dette pleide å være en komplisert prosess, men nå som Pebble har kastet åpne dørene til en App Store innebygd i sin iOS-app, er det nå bare et spørsmål om å laste dem ned til telefonen og synkronisere dem trådløst med klokken. Du kan bare ha åtte apps på klokken samtidig, men du kan lagre andre på telefonen din og bytte dem til enhver tid. En Android-appoppdatering forventes snart, men var ikke tilgjengelig på tidspunktet for skriving.

Kjennelse

Smartwatches alle stole på smarttelefonen din på en måte, og Pebble er ikke annerledes. Med de riktige appene, er det en fantastisk måte å styre musikken på, få varsler på håndleddet og holde øye med treningsforløpet. For $ 150 (rundt £ 90) har den nesten alle funksjonene du forventer, sammen med utmerket batterilevetid, men er betydelig billigere enn konkurransen. Treningsfunksjonene er litt mangler, men hvis du er forberedt på å lete etter apps som støtter det, kan Pebble være overraskende fleksibel. Akkurat nå er dette den beste smartwatch rundt.

Resultat: 8/10

RRP: $ 150

Produsent: Pebble

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar