Betal det fremover: 20 Positive måter å skape en kjede av Goodwill

I stedet for å betale noen tilbake betaler du det frem for å skape en godwillskæde. Inkrementelle handlinger av godhet kan virkelig forandre liv!

Uttrykket betaler det fremover betyr at du bør gjøre noe fint for en fremmed eller noen du kjenner personlig, at de ikke forventer helt. Når de føler seg bra, vil de sannsynligvis gjøre noe fint for noen andre. Og når tiden er ferdig, kan din godhet skape verdensfred.

Ok, hvis du betaler det frem, vil du sannsynligvis ikke endre Mideast-krisen eller løse verdenssøster, men hva det vil gjøre, er å gjøre noen lykkeligere, om enn et øyeblikk. Og, hvis ikke noe annet, forandre en persons liv til det bedre, noe som er mye bedre enn å bare forlate verden til seg selv, nei?

Å betale det frem er et begrep som er motsatt av å betale noen tilbake. Det betyr at når noen gjør noe bra for deg, i stedet for å betale dem tilbake, betaler du det videre til noen andre og så videre ....

20 måter å betale det frem i dag

Hvis du er på utkikk etter små trinnvise endringer som du kan gjøre på daglig basis for å betale det fremover og gjøre små, men betydelige endringer i verden rundt deg, prøv disse betale det fremover.

# 1 Ta og return noen er handlekurv for dem. Jeg vet, helt dumt, og vi hater alle å gjøre det. Men du betaler det for to personer. Først den stakkars fyren som blir betalt for å samle vognene og for det andre den personen som har tre barn i en bil, og prøver å få alle buckled i. Du har ingen anelse om hvor mye du vil gjøre hans eller hennes dag.

# 2 Legg et Starbucks gavekort i minibanken med et lite notat som sier "ha en god dag". Ingenting sier "awesomeness" som en gratis cappuccino. Sjansene er gode at personen du forlater den for, vil gi et godt tips til barista ... se hvordan det fungerer! [Les: 15 tips for å være hyggelig og elsket av alle umiddelbart]

# 3 Stopp for å la noen ta en sving i trafikkens høyde. Tricky, du kan pisse av personen bak deg, men en liten bølge for å gå videre kan avlaste noen stress. Hvem vet, kanskje de er sent for noe viktig, og du har akkurat reddet jobben ... eller enda mer alvorlig, livet.

# 4 Hvis noen har bare et par ting, la dem foran deg i dagligvarehandelen. Ikke sant? Hvem hater ikke å hoppe fra en overfylt linje til den neste i dagligvarebutikken som jonglerer to liter melk og et smørkar? Hvis du har en buggy full, så la dem passere før deg. Det kan koste deg som to minutter, men det vil spare dem tonnevis av tid.

# 5 Hvis du ser noen som sliter med en tung boks, kan du hjelpe dem. Den verste følelsen står offentlig og sliter med en overdimensjonert boks eller noe super tungt. Hvis du noen gang vil føle deg helt ute, kan du prøve å håndtere noe med for mye vekt og uhyggelig formet mens alle rundt deg går forbi.

La noen få vite at de har noen der som har ryggen deres, og de vil få andres neste gang, jeg garanterer det. [Les: 11 enkle måter å inspirere folk rundt deg]

# 6 Fortell en komplett fremmed som du liker deres antrekk. Å betale det fremover må ikke alltid komme i form av penger eller en tjeneste. Noen ganger bare å fortelle noen de ser bra ut er en god nok ting for menneskeheten.

Å sette den personen i godt humør, de er mer sannsynlig å dele rikdom og lysere andres dag som en smitte.

# 7 Kjøp en drink til noen og legg den på fanen din * Noen du ikke vil ha sex med *.Når du er i baren, og du ser noen der i seg selv stirrer på TV-skjermen, fyr eller jente, kjøp dem en drink og legg den på fanen din når du lukker den ut.

Nøkkelen er å sørge for at du drar, slik at den ikke kommer over når du slår på dem. På den måten vet de at du bare kjøpte dem en vennlig drink.

# 8 Oppryd ditt eget bord ved å stable ting på restauranten. Visst, de blir betalt for å rydde opp bordet, men stabler ting pent, slik at de kan rense det i et fall, er en utmerket måte å få noen til å føle seg bra.

Det viser dem at de ikke bare er slaver til samfunnet, og vil få dem til å vite at de blir respektert, og at folk bryr seg, og er ikke alltid hensynsløse. [Les: Hvordan bli lykkelig igjen - 20 måter å trekke lykke fra inni]

# 9 Forlat hånden meg nedover på noen veranda som du vet kan bruke dem i stedet for å selge dem eller ta dem til butikken. Hvis du kjører ved et hus med små barn som kjører rundt, og du bare har en følelse av at de kan bruke noen hånd-ned, slipper du dem på bøyden deres senere på kvelden ubemerket.

For å betale det frem, er nøkkelen å få noen til å føle seg bra, ikke gjeldsgjorte eller pitied. Det er hyggelig å få en overraskelse du trenger uten ydmykelse av å tenke noen er medlidenhet om deg eller tror du trenger hjelp.

# 10 Hvis du har gressklippen ute, klipp din nabo plen også. Det vil ta deg som ti minutter, men vil gi stor innflytelse på helgen når de kommer ut, og noe er utenfor deres "å gjøre" -liste. Du har allerede det sparket opp, så gå den ekstra mile. [Les: Hvordan lage noen lykkelige og ta et smil på ansiktet deres]

# 11 Tilfeldig la blomster på noens dør. Hva er bedre enn å gå utenfor for å se noen rosa blomster uten grunn i det hele tatt.I motsetning til å få blomster til et jubileum, fordi noen døde, eller som en unnskyldning, kan blomster fra en fremmed uten grunn, bare få deg til å føle deg bra.

# 12 Hjelp noen som trenger å laste inn dagligvarer i bilen deres. Hvis du ser en eldre person som prøver å laste inn dagligvarer i bilen, være den gode samaritanen som hjelper dem. Det som er enkelt for unge, blir vanskeligere når du blir eldre. Det vil ta deg et sekund, men du vil spare dem mye energi ... og bety mye.

# 13 Hvis du ikke kan lage konsert, så gi dine billetter til noen gratis. I stedet for å stikke billetter på Craigslist eller prøve å selge dem på Ebay, gi dine billetter til noen du kjenner, trenger en natt ute og vil virkelig nyte dem.

# 14 La en dollar tapes til salgsautomat. Bonuser er kjempebra. En dollar kan få dem litt informasjonskapsler, eller kanskje støte dem opp fra en drink til en drink og chips. Ikke mye, det er de små tingene som hjelper mest. [Les: Hvordan bli en bedre person - 9 gyldne regler for å utvikle hver dag]

# 15 Send et takk kort til noen, sier "takk for at du er så fin." Det er ingenting som sier betale det fremover mer enn å fortelle noen "takk" og at du setter pris på dem. Takk kort er noe som ikke mange sender mer, men de går langt for å bedre folks liv.

# 16 Send en ansatt til e-post og fortell dem at de har gjort en fremragende jobb. Å føle seg verdsatt og godt oppnådd er de beste følelsene i verden. På arbeidsplassen er det mye mer sannsynlig at du skal få litt tull på ting du gjør feil enn ting du gjør riktig. Endre den vane og gjør noen dag.

# 17 Fortell noen når de har et sted på baksiden av buksene sine, de har toalettpapir fast på skoen eller noe annet pinlig ting du ville håpe noen ville fortelle deg. Ikke gå forbi noen som har skjørtet sitt i deres strømpebukse eller toalettpapir på skoen fordi du ikke vil forlevere dem.

Gjør noe fint ved å stoppe deres flau, og de vil gjøre det for noen andre. For å betale det fremover, må du noen ganger være modig. [Les: 10 enkle måter å bli en mer sosialt bevisst person]

# 18 Ta med noen resirkulasjonsbakker tilbake til huset deres for dem. Jeg hater to ting, og bringer søppelbøttene ned til gaten og returnerer dem. Hvis du kommer tilbake etter jobb og legger merke til at naboen din har forlatt bokser nedover gaten, kan du hjelpe dem ved å bringe dem tilbake til huset. Det er en liten, men veldig viktig gest for å gjøre noen lykkelige. [Les: 20 livsstilsendringer å gjøre i 20-årene for et bedre liv]

# 19 Ta med middag til noen som har virket stresset i det siste. Slip av middag for noen som du vet har blitt stresset i det siste. Ikke bekymre deg hvis de allerede har planer, hvis de gjør det, lever bare noe de kan beholde i fryseren for en senere dato.

Middag er alltid en fin måte å betale det frem og for å hjelpe noen ta en ting av sin hektiske plate. [Les: Hvordan å hylle deg og finne din indre lykke]

# 20 Smil og si "hei" til en fremmed. Noe så lite som et smil og en "hei" kan være nok til å lette andens hele dagen. Store ting kommer i små pakker, og et smil er en liten pakke som kan forandre verden en person om gangen.

Å betale det fremover er en måte å lyse på dagen til, slik at de vil gjøre det samme for noen andre. Det er en tro på at hvis vi alle kunne gjøre en liten handling av godhet, ville det være nok å forandre verden. Jeg kan være en optimist, men jeg tror på det.

[Les: 17 måter å være en borger i verden mens du bor hjemme]

Jeg vet at når noen gjør noe hyggelig å lyse dagen min, forandrer jeg måten jeg oppfører meg på, og får meg til å gå den ekstra mile for å hjelpe noen andre. Hvis vi alle bestemte oss for å betale det frem og gikk den ekstra mile, forestill deg hva en fantastisk stedverden ville være.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar