Paul Chowdhry: "Unn deg som Bruce Lee!"

Paul Chowdhry: "Unn deg som Bruce Lee!" - øVELSER 2023
Paul Chowdhry: "Unn deg som Bruce Lee!" - øVELSER 2023
Anonim

Vi møttes komiker Paul Chowdhry, frisk fra sin landsdekkende PCs World Tour, for å snakke om virkeligheten av livet på veien som en stand-up og hvordan han holder seg tilpas med litt tid til overs. De Stå opp for uken verten ga oss noen nyttige tips om å holde seg glad i motgang - for hvis noen vet at kampen er ekte, er det en tegneserie som har utholdt "død" på scenen.

"Jeg får fortsatt folk som forteller meg at jeg er søppel! Du må fortsette å komme deg dit, sier han TrenerS sam razvi. "Selv Beatles og Rolling Stones hadde folk som ikke likte dem. Men hvis du ikke tror på deg selv, hvem vil? "

Paul gjør også en innsats for å holde seg i form, selv mens han er på veien. Han er spesielt stolt av sin åtte-pakke (som vi dessverre ikke så) og tilskriver sin abs for å kutte karbohydrater - "Jeg spiser ikke chapattis, selv om jeg er indisk" - og erstatter dem med høyere proteinunderlag som bulgar hvete og quinoa. "Hvis jeg bare hadde ti minutter til å trene, ville jeg gjøre høy intensitet abs trening," sier han og legger til at hans vanlige treningsrutine er å jobbe på en annen kroppsdel hver dag.

De fleste av oss vil ikke finne oss på et stadium foran hundrevis av mennesker som forventer at vi skal få dem til å le, men vi har alle hatt et nervepirrende øyeblikk, enten det er et jobbintervju eller møte foreldrene for første gang. Pauls råd for disse tider? "Unn deg som Bruce Lee før en stor kamp. Pust inn gjennom nesen, ut gjennom munnen, og ro deg ned. Vær komfortabel med deg selv og hvem du er. "

Se hele intervjuet ovenfor. PC World er ute nå på DVD og digital nedlasting. Bestill din kopi her.

Populært emne