Pat Moore Intervju

Pat Moore Intervju - øVELSER 2023
Pat Moore Intervju - øVELSER 2023
Anonim

Pat Moore er en av de mest allsidige og velafrundede snowboardere rundt, og har flere konkurransedyktige anerkjennelser til navnet hans, inkludert et gull i årets X Games Real Snow Backcountry-konkurranse. Han er kanskje mer kjent for sine roller i en rekke høyprofilerte snowboardfilmer, inkludert It's It og The Art of Flight.

Hans siste prosjekt, Mr. Plant, følger Pat i løpet av en sesong. Mens han reiser på kløft møtet med andre snowboard greats, ser filmen at han møter alle slags snøbrett underveis: fra knuste stunter til de mest ekstreme av store fjell, backcountry bakker.

Pat tok seg tid fra sin salgsfremmende Mr. Plant for å snakke med Menns Fitness om filmen, og å dele tanker om sporten som har formet sitt liv helt siden han var en ung gutt som fikk sitt første brett som en julegave.

Gratulerer med din nye film Mr Plant. Kan du fortelle oss hvilken del av filmen du er mest stolt av?

Vel, den siste dagen med skyting, var vi på Jackson Hole [Wyoming] og vi måtte filme dette store hoppet. Det var en magisk dag og stjernene justert på den ene. Men egentlig, jeg tror det jeg er mest stolt av, er bare de svært positive svarene vi har fått fra folk.

Hva slags oppvarming gjør du før en dag på fjellet?

De fleste dager vil jeg gjøre litt strekning om morgenen, men egentlig er mine oppvarming bare gjort på bakken. Jeg liker å få minst en eller to enkle løp i først, for å få en følelse for brettet under mine føtter. Jeg liker bare å ri for å bli varmet opp.

Image
Image

Hva synes du om så få land som ønsker å være vert for kommende vinter-OL? Er det et problem for snowboard?

Du vet at vert for en OL er så stor innsats for et land, spesielt med økonomien hvordan det er. Så du kan egentlig ikke klandre folk for ikke å se at landets penger blir brukt på slike prosjekter. Jeg vet ikke at det nødvendigvis gjør vondt på snowboard. Selv om OL har definitivt gitt en helt ny plattform for snowboardere å komme seg ut og vise hva vi gjør.

Tror du det er mindre folk snowboarding i dag enn det var fem år siden?

Jeg hører kanskje at den er platåert, eller at den krymper. Jeg vet ikke. Men det har definitivt vokst med hensyn til akseptability. Flere folk vet om det og forstår hva det er nå.

Hvor mye påvirker miljøet backcountry ridning?

Du vet, flere og flere mennesker kommer inn i backcountry disse dager. Enten det er med en splittbrett, snøscooter, eller bare vandre rundt. Så med flere mennesker der oppe, er risikoen alltid så mye mer. Backcountry er et vill dyr. Så fjell sikkerhet og lavin trening spiller en stor rolle i det vi gjør. Fordi når du er der oppe, kommer disse tingene ned til liv og død virkelig.

Hva gjør du i løpet av lavsesongen for å holde kroppen tikkende?

Jeg bare skateboard hele sommeren! Det er det jeg elsker å gjøre. Jeg går på skøytturer med gamle venner, og vi går på camping og prøver å finne nye skateparker. Det er som min andre lidenskap i livet, definitivt.

Image
Image

Til slutt, hvordan går det med Mr Plant-turen? Er du i Storbritannia for lenge?

Vi har vært her i en uke, og det har vært bra! Deretter går vi over til Stuttgart, etterfulgt av en tolv-stoptur i USA, før vi endelig går ut til Japan, Kina og Korea.

Ganske opptatt da!

Oh yeah! Og så begynner den nye sesongen, og vi er rett tilbake i det!

Vel lykke til med alt dette, og takk for at du tok deg tid til å snakke med Menns Fitness.

Åh, takk for at du har meg.

Populært emne