Passion Killers in Romance og måter å komme forbi dem

Passion er flammen som holder relasjoner i live. Men hva gjør par * eller gjør det ikke * å douse den tidligere flammende flammen?

Når du hører ordet lidenskap, kan det første som dukker opp i ditt sinn, være de klebrig oljemalerte, Fabio-sentriske romansk romandekslene. Men det er ikke det eneste konseptet som omfatter lidenskap i relasjoner.

Passion er det som gjør deg og partnerens øyne glitrende. Det er det som gjør at du føler deg varm og uklar, eller varm og plaget. Det er forskjellig for alle, men det eksisterer i hvert romantisk forhold. Hvis det ikke gjorde det, ville du være bedre å ha en lidenskapelig affære med en sandwich.

Er det fortsatt lidenskap i forholdet ditt?

Det er mange åpenbare tegn når lidenskapen løper høyt i forholdet ditt. Passion dekker alle aspekter av forbindelsen til hverandre.

Det er samtidig belastet av fysisk tiltrekning, seksuell og mental kjemi, samt en medfødt følelse av omsorg. Ta en av dem ut, og alt du har, er intensitet, noe som ikke er det eneste du vil sikte på i et langsiktig forhold.

Spørsmålet du bør spørre om, er imidlertid det fortsatt der? Er du og partneren din fortsatt lidenskapelig om hverandre? Hvis du vil vite om dere fortsatt har det, her er noen faktorer du må se etter:

# 1 Du vil fortsatt ha hverandre. Dette er sant, fysisk eller på annen måte. Det er ikke et veldig dypt spørsmål. Det er instinktivt. Du vil heller ha din partner eller deg ikke. Du vil kysse dem. Du vil se dem. Du vil bruke tid med dem. De burde også føle på samme måte om deg.

Den beste måten å vite om dette er sant, er å observere hvordan du samhandler med hverandre, selv om du er den typen par som ikke viser mye kjærlighet.

# 2 Du snakker ikke om forholdet ditt. Du har ingen tvil om hvordan du og din partner oppfatter hverandre, enten det er din tiltrekning eller din behandling av hverandre. Det betyr ikke at alt er alltid fint og dandy. Det betyr bare at uansett hva du går gjennom, er du sikker på at du og din partner alltid vil trekke gjennom.

# 3 Du føler fremdeles kjærligheten når du tenker på partneren din. Livet holder oss opptatt, så det er for mye å forvente at du tenker på partneren din døgnet rundt. Men når du tenker på dem, føler du fremdeles den samme måten du gjorde da du først ble forelsket i dem.

[Les: 10 måter å komme gjennom en grov patch i et forhold]

Hva skjer når lidenskapen ikke er der lenger?

Passion slipper noen ganger sneakily ut i natten, og lar deg lure på hvor den brennende flammen gikk til. Gjennom mange år med å være sammen og håndtere de mest rudimentære forholdsoppgaver, kan du ende opp med å innse at du ikke lenger er så lidenskapelig om hverandre som du en gang var. Hvis du er i tvil, er det skiltene.

# 1 Du vil ikke ha sex. Det er stor forskjell mellom å ikke være i stand til å ha sex og ikke ønsker å ha sex. Den tidligere skjer når du er for opptatt, det er ikke riktig tid til å gjøre det, eller forstyrrende omstendigheter som avstands- og helsemessige årsaker som holder deg fra å gjøre det. Sistnevnte skjer når du ikke føler noen form for seksuell trang eller tiltrekning mot din partner uten tilsynelatende grunn.

# 2 Du vil ikke vite om partnerens dag. Du kysten. Du bryr deg ikke. Du vet at ting skjer i hverandres liv, men du gir deg ikke noe for hva det er.

# 3 Du misunner hvordan andre gode par føler, ikke hva de går gjennom. Dette er farlig tenkning fordi det betyr at du leter etter noe som et forhold ikke kan gi. Du er ikke lenger lidenskapelig om hva du og din partner deler. Du vil være like glad som andre par, men du er ikke villig til å endre hvordan ditt nåværende forhold utvikler seg. [Les: 25 må-følge forholdsregler for lykkelig kjærlighet]

# 4 Du føler deg ikke tiltrukket av din partner lenger. Når du innser at du ikke finner din partner fristende lenger, er det på tide å innrømme at du ikke lenger er lidenskapelig om dem.

# 5 Alt annet er viktigere enn å fikse forholdet ditt. Youâ € ™ re allerede engasjert, noe som gjør det så mye lettere å ignorere det faktum at ditt forhold kan forsvinne når som helst. Når du ignorerer forholdet ditt i stedet for andre bekymringer, vil du føle effektene før eller senere av mangelen på lidenskap og intimitet.

Uansett hvor vanskelig livet blir, må du fortsatt ta litt tid til å vurdere forholdet ditt. Ellers er du bare igjen med en etikett og ingenting eller ingen andre å kjempe for.

[Les: 7 signerer deg i et urolig forhold]

Hva dreper lidenskap?

Det er mange grunner til at lidenskapen fizzles ut av relasjoner. Jeg tror ikke at det skjer naturlig eller at det er uunngåelig. Det er parets jobb å holde flammene av lidenskap brennende. Du kan ikke bare la det sitte der og nyt deg i det faktum at du en gang hadde det. Du må jobbe for å holde det i gang.

# 1 La deg gå. Ikke bite hodet mitt på dette fordi du vet at det er sant. Ja, partneren din vil uunngåelig se deg på din oiliest og grimiest, men det betyr ikke at du skal omfavne det.Fysisk tiltrengning er ikke en prioritet, men den må opprettholdes. Det gjelder for dere begge. [Les: 13 fysiske tiltrekningstips å se seg varmere ut]

# 2 Å være selvtilfreds. Å la ting gå på egen kurs kan være bra noen ganger, men det kan også være skadelig i det lange løp. Når ting ikke føles riktig, må du undersøke og løse problemet. La aldri problemer steke, og la aldri forbindelsen miste fart. [Les: 16 tegn på at du er bosatt i et ulykkelig forhold]

# 3 La arbeidet komme i veien. Husk alltid at forholdet ditt er så mye en jobb som den du holder på kontoret. Bare fordi man betaler regningene, betyr det ikke at det er viktigere enn det andre. Som med jobben din, må du klokke i timene med din partner også.

# 4 Skylmer barna. Alle vet at det er vanskelig å heve barn, men det er måter du kan delegere oppmerksomheten på. Be om hjelp, kjenn dine grenser, ikke ta på mer enn du kan håndtere, og aldri glem at familien din er det viktigste forholdet du noensinne vil ha i livet ditt.

# 5 Hopp over sex. Den mest ideelle frekvensen av sex for travle mennesker er minst en gang i uken. La det gå lavere enn det, og du skal begynne å gi opp ideen helt. Hvis du har problemer i soverommet, løs dem. Hvis problemene dine utenfor ditt hjem påvirker sexlivet ditt, fikser du dem.

# 6 Foregoing kjærligheten. Hvis du ikke har sex ennå, er det fortsatt viktig å ha noe skinn av intimitet. Vær forsiktig og snill. Holde hverandre i hendene. Kline. Kyss din kjære på kinnet. Fortell dem at du elsker dem hver dag. Embrace din menneskelighet ved å koble med din kjære på et primalt og intimt nivå. [Les: 16 ikke-seksuelle berører for å føle seg mer koblet til hverandre]

# 7 Resentment, forakt, sjalusi og andre negative følelser. Passion i et forhold bør være intens og positiv, noe som gjør at du føler at du kan ta på nesten alt. Men i noen tilfeller kan det bli overskygget av intenst negative følelser som kan være like lidenskapelige. Nip de dårlige følelsene i knoppen før ting går ut av hånden, og ikke la det komme til det punktet hvor ingen skadekontroll kan lagre forholdet ditt.

[Les: 10 trinn for å reignite den tapt gnisten i et forhold]

Når du ikke gjør de nødvendige tingene som holder lidenskapen i live, vil du ende opp med et forhold som bare eksisterer på en daglig basis. Uansett hvor sikker du tror du er, kan et lidenskapelig forhold selv ødelegge når som helst, eller fortsette for alltid til du glemmer hvordan det noen gang har lyst til å ønske hverandre.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar