Festtimer: Hva din favorittdrink sier om deg

Hva du inntar sier mer om deg enn du tror. Så hva sier ditt valg av drinker om deg til fyren eller galen at du prøver å imponere?

Så du er ute på en date med personen som har vært gjenstand for dine følelser for det som virker som en evighet. Du har kledd på ninene, doused deg selv i din dyreste duft, møtt dem på en førsteklasses swanky bar eller restaurant, sørget for at du har nøye styrt din måte og tilnærming, og er ganske mye å trekke av kuppet av århundre.

Så, når du tror at du er på bed and breakfast, kommer du tilbake fra baren med drinker til dere begge, og du ser hva som bare kan beskrives som et blikk av ren forakt. Du setter deg ned og prøver å fortsette fra hvor du sluttet, men av en eller annen grunn har skodder kommet ned, og du sliter med å få dem til å varme opp igjen. Hva skjedde?

Du er hva du drikker

Som med ethvert annet valg vi gjør, forteller vårt valg av drikke mye om oss. Det gir andre et lite lite innblikk i hvem vi er, spesielt de vi prøver å imponere og gjør det ekstra arbeid med. Men hva sier den drinken om deg?

For å finne ut, identifiser din valgfri tippeliste fra listen nedenfor, og lær fordelene og ulemperne av hva andre identifiserer i din personlighet fra det som går mellom leppene dine.

# 1 Lager øl. Den standard lyse kølte øl.

Fordeler: Det er en god, solid jordnær drikk som viser at du ikke har noen pretensjoner, og det er usannsynlig å forvente noe annet enn et tilsvarende nivå av ærlighet. Det er også en enkel følelse av noen som velger denne drinken.

Cons: Det kan få deg til å se litt usofistikert ut. Noen vil se deg som den typen som leser tabloid aviser, bor i en trailer, og tilbringer sine helger med motorer fra hverandre i stedet for å forfølge kulturelle arrangementer. [Les: 10 måter du kan skille seg ut fra mengden]

# 2 Håndverk øl. Vanligvis mørkere øl som er laget av spesialiserte mikrobryggerier.

Fordeler: Håndverk øl kan gjøre at du ser ut som om du er i et halvveis hus mellom å være lettgående og sofistikert. Den typen person som folk kan ha en latter med, men kan også ha en intelligent samtale med.

Ulemper: Noen ser det som en gammeldags og fuddy duddy, og drikker det er spesielt lite sannsynlig å imponere senegruppen eller tidlig 20-årig aldersgruppen ... med mindre de er hipsters.

# 3 Rødvin.

Fordeler: Den ultimate drikke for de som ønsker å komme over som sofistikert. Den røde vindrikkeren blir ofte sett på som en godt dyrket eruditt, noen som leser broadsheets, går til teateret, og kan holde diskusjoner om hvert tema.

Ulemper: Det er bare et snev av pretensiøsheten om rødvindrikkeren, spesielt de som føler seg forpliktet til å dele sin tolkning av vinens bukett, med hint av sitronzest, berøring av vill alpebær og smør av norsk hobos jockstrap. [Les: Hvordan uttrykke meninger uten tilsynelatende kåt]

# 4 Hvit / Rosé vin.

Fordeler: Drikker som oppnår en viss grad av sofistikasjon, de hvite og rosé-varianter antyder en lettere side til drinker enn det er tilfelle med rødt. Dette er den typen mennesker som uten problemer passer inn i deres omgivelser, uansett hva miljøet angår.

Ulemper: Noen, spesielt rødvindrinkere, kan se hvite og rosé vindrinkere som folk som lider etter å være mer sofistikert enn de egentlig er, men mangler overbevisning til å forplikte seg til de mer fullblodige røde.

# 5 Fortified Wine. Sterke, søte viner som Port eller Sherry.

Fordeler: Hvis du er full med mat, så bruker du en fortifiedvin er en sikker indikator for at du er noen som kjenner deres coq-au-vin fra deres burger og frites. En imponerende gane for å matche et ivrig og intellektuelt sinn.

Ulemper: Hvis du er full i en annen sammenheng enn når du spiser den, kan det få deg til å se litt eksentrisk og / eller helt av en annen alder og tid. Du vil virke fast i fortiden og / eller ikke helt med den.

# 6 Tall cocktailer. Store, fargerike cocktailer som Mai Tai eller Singapore Sling.

Fordeler: Du vil komme over som en morsom, eventyrlig, ambisiøs og kavalere sjel som er livet og sjelen til noen fest. Fargen i drinken stemmer overens med fargen i karakteren din, og du vil legge til et snev av mye etterspurt quirk til ellers grå omgivelser.

Ulemper: Kan komme over som litt fritt og lett, og hvis det blir full, kan det også virke som en touch hedonistisk - uansvarlig og ute av stand til å leve utover øyeblikket. Noen kan til og med se det som en form for kompensasjon, noe som gjør drikken din den eneste interessante tingen om deg. [Les: 9 sikre måter å være mer karismatisk på]

# 7 Korte cocktailer. Mindre, mer søte cocktailer som en Long Island Iced Tea eller Tom Collins.

Fordeler: Disse drikkene betegner noen med sjel. En sofistikert å være sikker, men ikke en som ønsker å skyve sine helt spesielle selv ned til alles hals, og holde det til seg selv i stedet. Den typen person som holder kortene sine nær brystet, men som, når de åpner opp, gir en fascinerende innsikt i en dyp og verdslig sjel.

Ulemper: Disse drikkene kan få deg til å komme over som litt humør og brooding. Den typen person som sitter i enden av baren i en film-noir flick, cynically og restrainedly musing på verdens feil, de er ikke en del av.

# 8 Alcopops. Sodas eller fruktdrikker med alkoholinnhold.

Fordeler: Morsom, myk og garantert å ikke ta deg ned med nedsatt samtale og elendige musings. Spesielt attraktivt for den yngre enden av drikkemarkedet, hvor morsomme og gode tider har forrang over andre drikkeklubber.

Ulemper: Det letteste vektalternativet for alle drikkene som er oppført her, å være en alcopopdrikker, markerer deg øyeblikkelig som en som er like kompetent til å holde god samtale og gi sannsynlig hvite som en hvalross, på å takke en fire-etasjers bygning.

# 9 Soda. Eller noen annen alkoholfri drikke.

Fordeler: Å gjøre beslutningen om å gi avslag på alkohol på en natt gjør at du skiller seg ut mer enn noe annet valg fra denne listen. Det kan vise deg å være en person med utrolig viljestyrke, selvkontroll og nøkternhet, noe som gjør at du ser ut som et generelt pålitelig medlem av samfunnet.

Cons: Det er, jeg hater å si, noen svært negative konnotasjoner knyttet til dette spesielle trinnet utenfor normen. Holdninger til ikke-drivere synes å ligge i en av fire leire, den første er det mer positive aspektet ovenfor.

Men denne spesielle drikkeen fører også til at noen mennesker tror at den enkelte er litt kjedelig og kjedelig, mens noen selv finner dem upålitelige - som om det er noe i deres karakter, vil de ikke avsløre ved å bli kresne. Andre kan også mistenke at du er en gjenvinnende alkoholiker, som ikke kaster deg i et veldig godt lys i det hele tatt.

# 10 Spirits. Whisky, Vodka, Rum, etc.

Fordeler: Drikkende ånder viser deg å være en tradisjonelt sinnet, noen som vet hva de liker, har karaktersterkhet, og er pålitelige og solide.

Ulemper: Kan få deg til å komme over som litt av en boring, blottet for humor, og ikke veldig mye moro.

[Les: 14 surefire måter å holde det stilig på en fest]

Overrasket av hva drikken sier om deg? Så kanskje det er på tide å bytte tippene, og sørg for at du klarer dine første inntrykk litt mer effektivt neste gang du prøver å imponere.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar