Dine barnepass spørsmål besvart! Working Mums Club Q & A med karrierecoach Jessica Chivers

Innhold

Ubesvarte vår prat med forfatter og karriere rådgiver Jessica? Du finner alle ekspertrådene hun delte her

Flere av dere enn noensinne har eller kommer tilbake til jobb etter å ha en baby - så vi vil støtte deg hvert skritt i veien med vår Working Mums Club.

Som en del av dette har vi rekruttert noen av de mest inspirerende arbeidsmødrene vi noen gang har møtt for å skape et unikt panel, som vil gi råd, dele sine egne erfaringer og støtte deg med felles press for å få opp familie og flytte opp karriere stigen.

Og med barnepass er definitivt et av de største problemene du møter, spurte vi panellisten Jessica Chivers for å svare på spørsmålene dine i en Facebook Q & A på torsdag. Jessica er grunnleggeren av sysselsetting coaching selskapet The Talent Keeper Specialists og forfatter av Mors arbeid! Slik får du grep på gjeld og gjør en jevn retur til jobb (Hay House, 2011).Fra å takle barneomsorgskostnader for å slå skyld, finn ut hva hun måtte si nedenfor. Og for en del av Q & A på hvordan du holder karrieren på sporet med en baby, klikk her.

Spørsmål: Hvorfor belaster barnevaktutbydere så mye?

A: Barnepassere er noen av de laveste betalt i vår arbeidsstyrke, så jeg tror ikke dette handler om grådighet. En barnepike-deling med en annen familie kan være et alternativ som det ville bringe kostnadene nede til hvor som helst mellom ca £ 45-60 / dag for deg.Spørsmål: Barneomsorg skal koste mer enn jeg kan tjene, men vi har ikke råd til å leve på bare en heltidslønn, så vi har ikke mye valg. Noen råd?

A: Tenk på om det finnes lokale foreldre som du har møtt på lekegrupper, etc, hvem du kan bygge opp et forhold til og organisere noen gjensidig barnepass.Spørsmål: Jeg har en fantastisk barnehage, men hun er full, så hvis jeg ønsket å forlenge timene mine på jobben, kunne jeg ikke uten å flytte sønnen min et annet sted. Hva er ditt råd?

A: Jeg husker at en barnepike var full når jeg hadde mitt første barn, men da ble et rom blitt tilgjengelig noen dager senere.

Det er stadig skiftende når det gjelder barnepass

Ting endres ofte med barnepass når folk flytter og arbeidstid endres.

Jeg håper flere timer blir tilgjengelig for deg snart. I mellomtiden ville det jobbe om kveldene (hvis du har en jobb du kan gjøre hjemmefra) være et alternativ?Spørsmål: Jeg kommer tilbake på jobb i januar og er heldig, min partners mor vil passe på sønnen min i løpet av uken. Men jeg kan ikke hjelpe, men føler at hun vil bringe sønnen min opp, og jeg kommer aldri til å se ham. Hvordan balanserer jeg arbeid og moderskap og ikke føler meg som en slik dårlig forelder?

A: Barn vet hvem deres mumier er, og du kan spørre deg svigermor om å nevne deg til din lille gutt hver dag og vise ham ditt bilde. Du kan ringe ham ved lunsjtid og husk at det fortsatt er tid om morgenen, om kvelden og i helgene.

Du gjør en strålende ting for ham ved å tjene og demonstrere betydningen av selvansvar. Når han blir eldre, blir han veldig stolt av deg.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar