Foreldre til barn som knuses av møbler, krever enkle, men viktige sikkerhetsforanstaltninger

Innhold

Tall og tunge ting som garderober, kan utgjøre en betydelig trussel mot barn, særlig til små smårollinger som liker å utforske og klatre. Som vi har sett i nyhetene nylig, kan effektene av møbler som faller på småbarn være fatale og tragiske, men det er en risiko som ikke må tas med de riktige forholdsregler som er til stede for å støtte tunge, ubehagelige gjenstander.

Foreldre til flere barn som har dødd i slike tragedier, krever selv at det treffes sikkerhetstiltak for å forhindre at disse ulykkene skjer med andre barn. Potensielt farlige møbler (og de som allerede har forårsaket dødsfall) inkluderer kommoder, garderobeskap, hyller og TV-apparater; som siden de nå er så smale, er mye mer ustabile og kan tippe.

Alle disse elementene kan sikres med enkel å montere ankerstropper, som bidrar til å stabilisere høye og tunge møbler, festes fast til veggen, slik at de er mindre sannsynlige å falle. Disse Anti-Tip møbler-stroppene og Anti-Tip TV-stroppene fra Clippasafe er enkle å passe og forårsaker minimal skade på veggene og de skjulte baksiden av møbler. Det er et enkelt tiltak som kan redde livene til nysgjerrige smårollinger som uskyldig utforsker omgivelsene, uvitende om potensielle farer.

Roger Cheetham, administrerende direktør for barnesikkerhetsspesialisten Clippasafe, introduserte disse produktene i kølvandet på slike katastrofer og oppfordrer foreldrene til ikke å vente til det er for sent. "Hvis du har et tungt møbel som er høyere enn det er bredt eller dypt, må du ikke bare anta at det blir bra. Barn er ubarmhjertige i deres søken etter eventyr, og de ser ikke fare. Disse typer elementer kan tippe lettere enn du tror, ​​og til og med en moderne, slank TV er tung nok til å drepe. Ikke vent til en skade eller verre skjer, for å angre på å ikke sette en enkel forholdsregel på plass. Gjør i dag, og du kan redde ditt barns liv. "

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar