Foreldresmyter bare trodd av folk som aldri har hatt en baby

Inntil du har en baby, vet du ikke hva du kan forvente - og hva slags forelder vil du være. Og gitt hva du trodde foreldre ville være, vil virkeligheten trolig være noe helt annerledes. Se hvor mange av disse foreldringsmytene du gjenkjenner ...

Bestikkelse er dårlig

Det kan ikke være den mest konvensjonelle metoden for foreldre, men hvis du lover din pjokk, får du litt ut av sengetid og dør i barnehage til tider, så er du alt for det!

LES: 10 GENIUS MÅTE TIL Å TILBAKE EN TODDLER

Ditt barn bør ikke se deg argumentere med partneren din

Det er alt bra og godt til du sitter fast på motorveien på vei til hans fetters bryllup mens datteren din truer med å våte buksene sine ... Og selvfølgelig er det partneren din skyld at det ikke er en bensinstasjon for bensinstasjoner i 30 miles!

Foreldre kan kontrollere sine barn

Hvis vi kunne, ville ikke alle barn komme med en fjernkontroll? Perfeksjon for å dempe dem når de har en tantrum på bussen mens alle ser på i forferdet stillhet.

LES: 12 CONFESSIONS ABOUT MOTHERHOOD (AT DET ER OK Å ADMIT TIL)

Frossen mat er ikke en god middag

Problemet er at etter en lang dag med chauffeuring dem mellom lekedager, er det siste du har lyst til å tilbringe to timer å lage middag fra bunnen av La Nigella Lawson. Fisk fingre og frossen veg det er!

Den andre babyen din er født, du glemmer smerten av fødsel

Dessverre ikke. Men du er villig til å gjøre det igjen fordi sluttresultatet er så utrolig.

Du kan fortsatt beholde stilstilstanden din

Før babyen kunne du ikke underholde ideen om å forlate huset sans sminke og så ikke hvorfor det ville måtte endres når du ble mamma. Men nå vil du langt hellere bruke tid på å få babyen din til å se søt ut enn deg selv.

LES: 14 CLICHE FACEBOOK STATUSER AT ALLE MUMS ER GJELDENDE

Hvis du spør pent, vil barnet gjøre det du sier

Hvis dette bare virket! Det er mer et tilfelle av at du tigger din toto for å sette skoene på seg, mens han gjentatte ganger tar dem av. Så ler. Så. Ikke. Morsom!

Du kan lære alt fra foreldringsbøker

Mens du kan få mye fantastisk veiledning fra tusenvis av foreldrebøker der ute, er ingen foreldre barnet ditt bortsett fra deg. Du vet hvordan din lille reagerer på forskjellige situasjoner og hva som gjør henne kryss - bruk din mors instinkt.

En baby ødelegger ditt sexliv

OK, så babyer har en vane å våkne om natten, men de sover også en god del. Så lenge du utnytter enhver mulighet, er det ingen grunn til at forholdet ditt med partneren din ikke vil være like hyggelig som før.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar