De forvirrende foreldre vilkårene du virkelig trenger å vite

Fra helikoptre til låsing på, krever foreldre en ordbok (eller i det minste et Google-søk) for å få hodet rundt hele jargonget. Og med vår guide vil du tilfeldigvis slippe foreldre lingo inn i samtalen på kort tid ...

Sove gjennom

Mens dette pleide å referere til å sovne i begynnelsen av en kjedelig dokumentar og våkne akkurat som sluttkredittene begynner å rulle, betyr det nå at babyen din sov fra 19:00 til 7:00 uten omrøring. Lykksalighet.

Baby-ledet avspenning

Når babyen er klar til å gå videre fra melk og begynne å spise fast mat, kommer rundt seks måneders poeng, baby-ledet avspenning. Og bordmani går ut av vinduet. La babyen gi deg mat med biter med småbiter av mat du har kuttet opp for henne å plukke opp med fingrene.

VIKTIG: M & BTV GUIDE TIL BABY-LED VANAN

Hypnobirthing

Du har kanskje hørt om hynobirthing i antataklassen din - det er en type hypnose brukt under arbeidskraft som er begunstiget av kjendisforeldre, inkludert Jessica Alba og Giovanna Fletcher. Det handler om tankene over saken for å eliminere de negative foreningene som er knyttet til fødselen, så ord som sammentrekninger og smerte blir byttet for mindre skremmende alternativer.

LES: HYPNOBIRTHING - EKSPERTERNE ANSVARTE SPØRSMÅLENE

Mykt spill

Nei, mykt lek handler ikke om at du har det lett på konkurrenten hennes på barnens spillbord. Det er en innendørs lekeplass fylt med myke lysbilder og klatreapparater som din lille kan klatre over - uten risiko for å skade seg selv. Advarsel: Du vil minst en gang dykke inn for å redde pjokket ditt fra et spesielt usikkert skumark.

Bedtime rutine

Forforelder, dette innebar et glass rødt og en episode av Breaking Bad. Nå er det en minutt for minutt-skjema som innebærer et militært plannivå.

Pass på at du følger Mor & Baby på Instagram for relatable memes, inspirerende historier og foreldrehack!

Har ca 60 sekunder å spare? Hvorfor ikke bli med tusenvis av mødre-å-være og start din egen Amazon baby ønskeseddel! De er helt gratis å skape og perfekt å sende til vennene, tante og mamma din for å sikre at du får babyprodukter du virkelig trenger ... Klikk her!

For foreldre tips, triks og råd du kan stole på, klikk her for å laste ned et gratis digitalt nummer av Mother and Baby magazine.

Les nå:

Alt du trenger å vite før du tar en pjokk til Peppa Pig World

Hvordan få barnet ditt opphisset om å pusse tennene sine

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar