Palmer's Kakaosmør Formel Smør Smør for Stretch Marks Review

Palms kakao smørformula smørsmør til strekkmerker er et velkjent og brukt produkt. Det lukter deilig, jeg er helt overbærende og etterlater huden fuktighet. Det er ganske tykt og tungt, men absorberes lett, selv om det gjør at huden føles litt fettete. Innpakningen anbefaler også søknad tre ganger om dagen, noe som er upraktisk for noen mamma-å-være.

Produktet er utmerket valuta for pengene, vurderer karet størrelse, og kan bli funnet i nesten ethvert supermarked. Sterkt anbefalt!

Testet av mamma Aretha Pandya for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg elsker det kompakte tinnet / dekselet det kommer inn, noe som gjør det lettere å ta med deg hvor som helst, og med lokket tett forseglet over tinnet, gir du tryggheten om at den ikke kommer ut uten at du åpner den. Smørret er ganske solid når du tar det ut av tinnet, men med kroppstemperatur smelter det lett og det er vakkert å massere inn i huden din. Jeg elsker den rike kakao smør lukten.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet forbedrer ikke livsstilen min som en mamma, men det er veldig enkelt å søke og det er en nattkrem, når jeg søker om kvelden, elsker jeg den varme sjokolade lukten før sengetid. Jeg har strekkmerker på tvers av magen min siden jeg bruker kroppen smør jeg har lagt merke til at de begynner å falme, dette gir meg mer selvtillit.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg elsker det rike smør som er veldig fuktighetsgivende på huden min, det er veldig lett å påføre og lukter godt, og jeg har lagt merke til en forskjell i magen min. Jeg har brukt andre strekkmerke forebyggende fuktighetsgivende produkter, men dette virket virkelig for meg. Det gjør akkurat det det sa på tinnet og jeg er veldig glad!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis jeg måtte ha en cristiscim er det noen ganger vanskelig å komme seg ut av tinnet, og jeg måtte skrape det ut, men når jeg fikk det på hånden min i løpet av få sekunder, ble det pent oppvarmet med kroppstemperaturen som gjorde det enkelt å søke over hele huden min og holde den fuktig hele natten.

Testet av mamma Simone Wilby for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil definitivt anbefale dette produktet til andre mødre eller til og med personer uten barn som har strekkmerker. Jeg elsker lukten av kakao smør så for meg det var et klart pluss. Det gniddes ganske lett på magen min og dekket veldig bra. Jeg liker emballasjen som det er lett å skyve i en koffert eller veske hvis du går bort hvor som helst.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Som en mor med nesten tre barn har jeg en fin samling av strekkmerker på magen min. Som for meg er det ikke et stort problem da barna mine er verdt hvert strekkmerke. Men det er fint å ha et produkt for å prøve å hjelpe dem. Dette produktet får meg til å føle at det gjør noe, og lukten etter er bare en bonus.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg har brukt ganske mange forskjellige produkter for strekkmerker, hovedsakelig fordi jeg vil stoppe meg selv med å få mer. Men jeg har funnet mange produkter kan være fet og rotete. Dette produktet er ikke fet i det hele tatt, og fordi det er smør, er det ikke røverkjøtt lett å bruke, og du trenger ikke å bekymre deg for drypp. Og lukten som jeg fortsetter å nevne er kjempegod!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det eneste jeg kan tenke på om dette produktet som jeg kanskje vil endre, er det enkle å prøve å få det ut av karet. Som det er et kakao smør, er det ganske berørt å skje ut, men når du gjør det, er det lett å påføre på magen din. Lokket kan være litt vanskelig å gjøre når du har smurt på magen mens du har smørhender, men det kan løses ved å vaske hendene etter bruk.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar