10 Smertefulle realiteter som å være "andre kvinne"

Til tross for stigmatikken som omgir henne, har den andre kvinnen i et forhold også følelser. Her er litt innsikt i hva hun kan føle.

Verden har alltid vært fascinert med begrepet utroskap og utroskap. Mens man regner med tabu i de fleste kulturer, kan man ikke unngå å innrømme at det har blitt en utbredt del av samfunnet. Det er her den såkalte â € œother womanâ € Â kommer inn i spill. Mange kan ikke hjelpe, men bli tiltrukket av fascinasjonen rundt henne.

Samfunnet er raskt å merke disse kvinnene med slike nedsettende vilkår, for eksempel "hvor", "slutt" eller "hjemmefravær". Hun blir en moderne Hester Prynne, utsatt for skam og tvunget til å ha på seg den beryktede â € œAâ € Â som en åpenbar påminnelse om hennes engasjement i utroskap. [Les: Home wrecker - den andre kvinnen]

Samfunn og â € œthe andre kvinneâ €

Mange kvinner har falt i den fristende verden av å være den andre kvinnen. Et stort antall av disse kvinnene er ikke den "uendelige bimbos" samfunnet har opplevd dem å være. Faktisk var mange store historiske kvinner kjendiser av konger og adelsmenn. Ta eksemplene på den strålende Madame Pompadour, den kontroversielle Anne Boleyn, og den forførende Diane de Poitiers. De hadde hver sine egne grunner til å gjøre det de gjorde, og på en måte ble historieforløpet bedre på grunn av disse grunnene.

Mange har funnet seg å bli fanget i dette spesielt kompliserte oppsettet der de befinner seg venter på lånt tid, og all logikk blir kastet til side.

Hvorfor det vondt å være den andre kvinnen

Fortjener disse kvinnene virkelig det stigma som samfunnet har så hardt behandlet dem med? Noen vil si at de virkelig fortjener det. Men la oss ta et øyeblikk til å reflektere over hva det er å være i den andre kvinnens sko.

# 1 Du er den "dumme lille hemmeligheten".“ Når man blir den andre kvinnen i et forhold, vil hun alltid bli holdt under omslag. Enten det er en kjæreste som snyder kjæresten sin, eller en mann som snyder på sin kone, vil du bli skjult og ikke snakket om. Dette betyr at du bruker hemmelige rendezvous, stjålne tekstmeldinger, og visse "betingelser" som du må følge.

Dette betyr at det ikke går ut på datoer i det offentlige, med mindre du vil være drivstoff for sladder. Som den som blir utro med, vil medfaren din sørge for at du kommer langt fra nysgjerrige øyne. Du vil behandle hverandre som fremmede når du er offentlig, men i lukkede dører eier du hverandre. I det lange løp vil noe som dette ta sin toll på noen.

# 2 Du må håndtere ensomhet. Å ha et hemmelig forhold kan bli ganske ensom fordi det alltid vil være noe som mangler. Visst, det vil være mange øyeblikk av fysisk intimitet, men det er aldri nok til å dekke ensomhetens pang, noe dypere enn bare de fysiske øyeblikkene dere deler. [Les: 10 mektige måter å bryte ut av ensomhet]

# 3 Du må forholde deg til samfunnets stigma. Når det kommer til ulovlige saker, vil samfunnet alltid bak sitt gale hode. Kvinner som har mistet å være den andre kvinnen, må tåle de harde navnene som er gitt til dem, som â € œslut, â € eller â € œhome wrecker.â € Â

Det slutter ikke med navnet-calling eller slutten shaming fordi hun også må håndtere de nedslående stirringene, så vel som dempet hvisker når hun kommer inn i et rom. Men på slutten av dagen, vil hun fortsatt forsøke å pusse den til side for å holde forholdet til den tatt mannen.

# 4 Du må spille "venter spillet".“ Dette betyr at du må vente på at loveren din går til å gjøre noe, for eksempel neste gang du kommer til å se hverandre. Det venter spillet er så vanskelig og ofte, frustrerende spill å spille fordi du er sulten for hva som helst av kjærligheten din elsker må kaste på deg.

Når du er tryg, er du igjen, og du venter på neste samtale, noe som kan ta dager eller uker å komme fram. [Les: 16 tegn han bare tar deg for gitt]

# 5 Du blir den â € œmeantime girl.â € Â En kvinne som blir «den tidenes jente» finner seg til å leve i følelsesmessig helvete. Du vil fylle tomheten til det du elsker, ikke kommer fra hans ekteskap eller legitime forhold.

Hva gjør vondt om å være den "jenta" er at du bare vil være et alternativ, og en annen på det. Det blir ingen samtaler om en fremtid sammen, du befinner deg i å leve i øyeblikket. Du finner deg selv klamret på hvilken lykke du kan få fra din tid sammen, når du vet i ditt hjerte at disse øyeblikkene bare er flyktige. [Les: Skal du betale seg for å være en persons mulighet når du har gjort dem til din prioritet?]

# 6 Du bor på â € œstol øyeblikkâ € og â € œborrowed tid.“ En av de underliggende forholdene i å være den andre kvinnen i et forhold er at du må jobbe rundt en fast tidsplan. Husk at gjenstanden for ditt ønske har noen til å reise hjem til hverdagen. Han har forpliktelser til å oppfylle.

Naturligvis kan du ikke se hverandre hver dag, så du må jobbe rundt en bestemt avtalt tidsplan, som vanligvis består av noen få timer. I de fleste tilfeller kan kjæresten din ikke engang tilbringe natten, for ikke å vekke mistanke om sin legitime partner.Med dette i tankene må du gjøre med den lille tiden du har sammen, og dette kan kutte dypt, spesielt hvis du er forelsket. [Les: 19 tegn på at du blir gal i forelskelse med noen]

# 7 Du er skyldig. Mange kvinner som har gått inn i slike forhold, har ofte klaget over søvnløse netter. De finner seg bølget med skyld, spesielt i de øyeblikkene når de finner seg til å være alene uten at deres elsker elsker dem. De er skyldige i å være gjenstand for synd mot en annen kvinne. Ofte føler disse kvinnene at denne skylden er en enveiskanal.

# 8 Du er ikke en prioritet. De første ukene av et forhold er alltid fylt med lykke. Man får følelsesmessige høyder av å være forelsket og stadig ønsker å være med personen du elsker. Men â € œhoneymoon scenen â € Â vil snart slutte, og du vil snart se virkeligheten for hva det er.

Du vil se hvordan hele situasjonen påvirker deg som en person. Du vil vite at han ikke vil være der for å trøste deg i dagene når du føler deg nede. Du kan ikke tilbringe ferien med ham, og du kan ikke hjelpe, men føler deg trist av det faktum at han tilbringer ferien med sin legitime elskede. Du kan ikke holde hånden din når du føler at du trenger det mest, eller legg armene rundt ham når du føler deg ensom. Kort sagt, du kan aldri oppleve livet med ham fordi han klart har fastslått det med noen andre.

# 9 Du pleier å â € œidealizeâ € forholdet. De fleste kvinner vil ha en tendens til å flykte fra virkeligheten og romantisere hele situasjonen. De er blitt den tragiske heltinnen i den romantiske romanen de har skrevet for seg selv. De er blitt eponinene til den virkelige verden, dømt til å pine bort for en elsker som aldri ville være deres.

I verste situasjoner vil de fantasere om at situasjonen blir til deres favør, hvor elskeren forlater sin ektefelle og de blir den legitime samarbeidspartneren. Men som mange fantasier, er disse alt forgjeves. [Les: 7 unnskyldninger som holder deg tilbake fra et bedre liv]

# 10 Du har en utløpsdato. Dette er kanskje den mest skremmende og hjerteskjærende sannheten til å være den andre kvinnen. Hele affære kan ende like brått som det startet. Dette betyr at du sannsynligvis selv ikke vil ha noen nedleggelse i det hele tatt. Dette ville gjøre situasjonen enda mer smertefull siden du ikke engang kan gå tilbake til hvordan det var før.

Du var hemmelige elskere til å begynne med, og nå må du dele som fremmede. Mens menn har hevdet at de er i stand til å elske mer enn en kvinne samtidig, kunne han bare holde sine saker med sine elskerinner i en viss tid. Noe som dette kan ikke vare evig. Enten du vil være den som vil ringe den, slutter, eller din partner vil være den som skal initiere den, husk at det ikke er noe hemmelig som kan bli skjult for alltid.

Mange kvinner som har funnet seg i disse vanskelige situasjonene pleier å søke terapi etterpå. Det er de som har bekreftet at det å være den andre kvinnen i forholdet er som å begå sosial selvmord. Du har en tendens til å forlate hva idealer du har satt for deg selv i bytte for noen få øyeblikk av lykke.

Med alle disse tingene ødelegger følelsene til den andre kvinnen, kan du kanskje lure på hvorfor hun fremdeles plager seg til å gjøre noe med det. I virkeligheten er det utallige forskjellige grunner, som avviger fra en elskerinne til en annen. Disse grunnene er ofte sterke nok til å få dem til å bo, til tross for det misbruk som samfunnet kan ha på seg.

[Les: 10 grunner menn snyter på kvinner som behandler dem riktig]

Å være den andre kvinnen kan gjøre noen gjenstand for hån og grusomhet. Men noen ganger må vi bare huske at hennes liv kanskje allerede er vanskelig nok som det er. La oss ikke være harde i våre vurderinger, og i stedet prøve å utvide en hjelpende hånd til en kvinne som kanskje bare mister sin vei.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar