Overbeskyttende kjæreste: 20 tegn hun oppfører seg som din mor

Innholdsfortegnelse:

Overbeskyttende kjæreste: 20 tegn hun oppfører seg som din mor
Overbeskyttende kjæreste: 20 tegn hun oppfører seg som din mor
Anonim

Den overprotective kjæresten er født ut av usikkerhet, enten fra personlighetsproblemer eller fra tidligere erfaringer. Du kan kanskje ikke stoppe det.

Kvinner har en tendens til å ønske å beskytte og nære. Men akkurat som din overprotective mamma, kan du ha en overbeskyttende kjæreste. Den store forskjellen mellom de to er at du kan forlate deg overbeskyttende kjæreste, men moren din vil alltid være din mor.

En overbeskyttende kjæreste er noen som du føler at du ikke kan puste rundt, og du kan definitivt ikke puste når hun ikke er rundt fordi du vet at det blir helvete å betale for å gjøre dine egne ting. Født ut av usikkerhet, trenger hun kontroll over deg for å finne sitt eget senter. [Les: De 30 tegnene du har en kontrollerende kjæreste]

De 20 tegnene til den overbeskyttende kjæresten

Problemet er at du aldri kan finne stabiliteten din ved å være sammen med noen andre. Det gjør at hun hele tiden finner det hun krever ved å kontrollere deg. Det er varierende grader kvinner liker å holde en chokehold på sine kjærester. For den overprotective kjæresten er det en lang liste over dos og don'ts, som forandrer seg så raskt som hennes humør.

# 1 Hvis du sa at du skulle være hjemme ved fem, bor du best hjemme hos 4:55 eller det blir helvete å betale. Den overbeskyttende kjæresten tar ordet ditt som ditt ord. Hvis du sier at du skal være hjemme hos 5, er du best hjemme et par minutter før. Bare 15 minutter går av en tirade og en kveld full av elendighet.

Hvis du kommer til å være sen, må du sørge for at du har en god og sann unnskyldning. Gi henne hodene på forhånd, slik at du ikke får foten å tappe mens du går i døren. [Les: 21 ting du gjør som gjorde vondt hennes]

# 2 Guys natt skjer bare hvis hun kommer sammen for underholdningen. Overbeskyttende kjærester liker ikke guttens natt. De er for ingenting, men juks og debauchery. Hvis du går på gutternatt, trenger du sannsynligvis henne som en chaperone, som er det motsatte av hensikten. Så, i virkeligheten, kan du være bedre å unngå det helt og holde deg hjemme for å stoppe en kamp. [Les: Hvordan vite når du skal bryte opp eller bli sammen]

# 3 Når du er ute, hadde du ikke bedre å se i noen annen retning, men hennes, uansett hva! Hvis du har et vandrende øye, er det på deg. Du kjører sikkert de overbeskyttende tendensene. Men hvis du ikke engang kan se på klokken i den andre retningen uten å bli anklaget for å se på en annen jente, er du med en overbeskyttende kjæreste.

# 4 Hun liker ikke tiden du bruker med familien din. Den overprotective kjæresten vurderer hvilken tid du bruker uten sin bortkastede tid. Hun liker ikke når du gir noen mer oppmerksomhet enn du gir henne. Det spiller ingen rolle om det er familie, jobb eller venner, hun kommer først, og bør ha 99% av din oppmerksomhet, periode.

# 5 Hun er sjalu av andre forhold du har i livet ditt. Du skal ikke likne noen mer enn din overbeskyttende kjæreste. En viss grad av sjalusi er helt berettiget og forklarlig, spesielt hvis du går gjennom en grov lapp i forholdet ditt. Men hvis kjæresten din isolerer deg og gjør deg til hennes eneste og eneste, er det ikke sunt for noen av dere.

# 6 Hun tekster deg hver time og du har bedre å lese meldingen din. Ellers antar hun at du blåser henne av. Hun trenger å føle seg koblet til deg hvert minutt for å berolige hennes frykt for å miste deg. Det betyr at du bedre svarer henne lickety-splittet eller står overfor musikken. Hun ser ikke bare "les" meldingen; hun venter på * … * svaret som kommer hennes vei. [Les: 23 ting jenter ønsker at folk visste om en jentes sinn]

# 7 Du må sjekke inn med henne hvert 30. minutt når du er ute uten henne. I de sjeldne tilfellene når du forlater henne, må du ikke nyte deg selv ved å være engasjert i tingene rundt deg. Den overbeskyttende kjæresten forventer at du sjekker inn med henne hvert 30. minutt. Så, selv om hun ikke kom sammen, tvinger hun deg til å bringe henne sammen uansett.

# 8 Hun gjør drive-by på jobben din bare for å være sikker på at du virkelig er der. Hun kommer ikke til å ta ditt ord for det. Uansett hvor pålitelig du beviser deg selv å være. Hun er ikke over å ringe for å være sikker på at du er et sted eller til og med hopper i bilen for å jage deg.

# 9 Hun søker hele tiden gjennom telefonen, datamaskinen og alt annet personlig du eier. Du kan ikke ha noe privat som hun ikke ser på.

# 10 Hun lytter inn på samtalene dine med vennene dine. Det er ikke noe slikt som personvern. Hun må vite hvem du snakker med, og hva du snakker om når som helst kommer ordene ut av munnen din. [Les: 18 ikke-mislykkede måter å roe en sjalu kjæreste frykt for]

# 11 Hun overvåker pengene dine og hvor mye du bruker bare for å være sikker på at du ikke gjør noe som du ikke bør være. Å gå gjennom kredittkort uttalelser, eller andre notater legger rundt, er hennes standard.

# 12 Hun er hele tiden bekymret for hva du tenker på henne og hvordan hun ser ut. Så redd du vil forlate henne, hun trenger konstant bekreftelse på din kjærlighet, og at du liker måten hun ser ut. Å bruke mye tid på å imponere deg, viser deg bedre kjærligheten din. Hvis ikke, vil det bli konsekvenser av smelte ned og drama.

# 13 Hennes spørsmål er uendelige, virkelig uendelige. Å være usikker, vil hun stille spørsmål, alt som alt.Hvis du ikke gir henne svaret hun vil, vil hun fortsette å stille det samme spørsmålet til hun hører hva det er hun trenger eller vil. [Les: Hvordan bygge opp tillit til et forhold og gjøre det til sist]

# 14 Når du går gjennom døren, er det som den spanske inkvisisjonen. Du bør holde en journal over hva du gjorde hele dagen. En inkonsekvens som hun oppdager er grunnlag for berating. Ja, de små stoppene gjør noe.

# 15 Hvis du forteller henne hva du gjorde dagen før, er hun ikke over å ringe for å bekrefte. Den overbeskyttende kjæresten har en dyprotet hemmelighet. Hun stoler ikke på deg, uansett hva du gjør eller sier.

Selv de mest verdslige tingene vil bli sjekket ut og bekreftet som om hun vil "fange deg" for å bekrefte mistankene hennes om at du prøver å jukse henne på en eller annen måte.

# 16 Hun beskylder deg hele tiden for å jukse på henne eller finne noen andre attraktive. Siden hun er så usikker, tror hun at øyeblikket du har sjanse, kommer du til å være ute av døren. [Les: Hvordan hjelpe din possessive kjæreste gå fra clingy til fantastisk]

# 17 Hun insisterer på at du ikke skriver noen andre jenter, men henne. Hun har selv et problem med deg å snakke med mamma for mye, eller noen ganger i det hele tatt. Det distraherer fra sin tid. Telefoner er ikke valgfrie når du er med henne. Hvis du er på mobilen din, ser du hennes tankegang, finne ut hva du gjør og hvem du snakker med.

# 18 Hun må komme først over familie, venner, arbeid, liv. Hun eier deg og er ikke redd for å vise deg den muntlige kvitteringen hvorfor. Hvis du ikke bruker riktig tid med henne, får du en liste over alle grunnene du burde, og en oversikt over alle de tingene hun har gjort for deg, slik at du gjør deg gjeldsløs.

# 19 Hun stalker dine sosiale medier eller får deg til å gå av. Overprotective kjæresten overvåker din sosiale mediekonto eller gjør deg fullstendig av det. På den måten kan du ikke ha noen kontakt med exes som muligens prøver å få deg tilbake. [Les: Ting som vil gjøre en jente til en gal kjæreste]

# 20 Hun spør det samme spørsmålet om natten din ti forskjellige måter, bare for å snakke deg opp. Når du arbeider med en overbeskyttende kjæreste, behøver du å vurdere at det kan være noe du gjør for å drive henne konstant mistillit. Hvis du får henne til selvtillit, kan du roe frykten hennes. Noen ganger er det pålitelig og støttende tames overprotective kjæresten.

Dessverre er det noen kvinner med bare for mye skade å komme forbi deres overbeskyttende måter. Hvis det ødelegger ditt liv og levebrød, kan det være på tide å komme seg ut og la henne finne sikkerhet uten deg. Så hun kan finne sikkerhet i seg selv og ikke stole på noen andre for å gi stabilitet.

[Les: De 37 advarselsskiltene til en altfor besatt kjæreste]

Overprotective kjæresten er super vanskelig å håndtere. Det er øyeblikk forholdet er verdt det, og noen ganger når det er bare tid å si farvel. Men bare du bestemmer hvor mye du kan ta.

Populært emne